Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

ve výsledku mě docela mrzí jak málo bylo využito několik zajímavých oblastí, které člověk potkal v druhé části hry ...např. armádní základna.. jedno ukradnutí vrtulníku docela slabota a o parádní věznici o kterou se v příběhu ani prstem neotřelo ani nemluvě.. je to škoda, tydle místa mě lákali v podstatě nejvíc už od začátku hry a jsem na konci a furt čekám a čekám :D a takových míst je víc, chápu že tam nešlo natlačit všude všechno ale itak ...

a že na konci člověk může vydělávat pořádný kačáky v >grand theft auto< jen přes akcie, to mě teda taky trošku zaskočilo

ta hra je top a právě proto mě štve ,že to šlo ještě odost líp

Odesláno
ve výsledku mě docela mrzí jak málo bylo využito několik zajímavých oblastí, které člověk potkal v druhé části hry ...např. armádní základna.. jedno ukradnutí vrtulníku docela slabota a o parádní věznici o kterou se v příběhu ani prstem neotřelo ani nemluvě.. je to škoda, tydle místa mě lákali v podstatě nejvíc už od začátku hry a jsem na konci a furt čekám a čekám :D a takových míst je víc, chápu že tam nešlo natlačit všude všechno ale itak ...

a že na konci člověk může vydělávat pořádný kačáky v >grand theft auto< jen přes akcie, to mě teda taky trošku zaskočilo

ta hra je top a právě proto mě štve ,že to šlo ještě odost líp

Ty jsi muj clovek ;)

-iPhone 5

Odesláno (upraveno)

mi se objevil po misi na molu se synem Michala a záchranou nezdárné dcery

zkus ho hleda někde poblíž pláže

jsem si říkal, že problém s ukládáním v garáži se mě netýká, kruci, koupil jsem Franklinovi Lamborgini, ... dneska zapnu GTA, kouknu do garáže a krom auta, které jsem ukradl a vložil ho tam, tak Lamborgini je fuč :(

Upraveno uživatelem spoock
Odesláno

hmm zombíci... co takhle alien nightmare? těch narážek na ufony je tam víc než dost :)

BTW SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER v misi kde pomáháte trevorovi zabít posledni O´neilly. všiml si taky někdo yettiho, když ste čučeli skrz tu infra pušku?? endofSPOILERendofSPOILERendofSPOILERendofSPOILER

btw nevíte někdo proč se mi neaktualizuje ten pitomej obrázek v popisu? :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu