Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Aha.. tak to už je asi fakt v pipce :?

:beta:

EDIT: No tak teď jsem tedy nakrklej :frown: V rámci osobní ochrany jsem byl nucen zneškodnit pár zmetků a dostal jsem za to označení "bad sport" na dva dny.. Musím nosit stupidní čapku s nápisem dunce :chef: takže z mého super cool krutopřísného týpka je totální osel :blink: Bohužel se s každým dalším killem doba retardace zvyšuje takže bůh ví kdy si zase budu moci upravit týpka podle sebe...

Upraveno uživatelem canava
Odesláno

Ono to vyrovnava kdyz v misich delas co mas :-D ja mam k/d ratio 1 (30:30 :-D ) snazim se nevrazdit. Vrazdim jen kvuli mastny bounty odmene. To me vrazdi furt nekdo :-D spis me sere ze nemuzu s partakama udelat survival. Do osmy vlny pohnda pak se to ale zacne sekat jak prase :-D asi moc panacku :-D

Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2

Odesláno (upraveno)

No zabil jsem je ve freemodu. Celkově mám 100 zabití a to se asi počítá i z misí takže nevím kolik jich musíte zabít. Jenže většina seděla v autě takže jsem pomocí sticky bomb zničíl i jejich personální autíčko a za to je ještě větší trest :D

Ale jako fakt je to retardovaný... Když tam chtěli udělat takovou chlívovinu tak má pořádně fungovat passive mod. Jenže je úplně na pipinu.

A kdo má rád GTA nejen kvůli hraní ale i vtípkům co tam vkládají?? :D Tahle reklama mě fakt pobavila! :D

http://www.youtube.com/watch?v=2rEPFaAwPiI

Upraveno uživatelem canava

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu