hoby1468622628 Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 co znamena to JP vzdycky nejake ziskam ale pak kdyz dam ve hre šipku dolu tak mi to ukaze ze mam 0 JP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 job points, mas je vzdycky jen pro 1 svet jakoby, pokud se zapojis do noveho sveta tak tam budes mit 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Jsem jedinej koho sere ten pasive mód? Si to nastavim a i tak me kazdej ♥♥♥♥♥♥ zacne prejizdet a nicit v aute. Diky tomu ted za hodinu hrani 15 tisic v pici Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 To si vazne stezujes na GTA ze te nekdo zabiji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Voe stezuju si na pasive mod. Chci si dojet s autem do garaze a nejakej c.u.r.a.k. me zabije, znici auto. To uz tam ten pasive nemusi bejt vubec. Jeste ti to tam v tipech pise ze kdyz te nekdo prudi tak si zapni pasiv. Demence. Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 prvni rada, penize si davej do banky tak o nic neprijdes a druha rada je ze passive mod funguje jen kdyz chodis pesky, v aute nefunguje pokud jsem to dobre pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Penize v bance mam, ale respawn neni zdarma Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 tak jako ja umrel v hernim svete asi jen 2x ale nikdy mi to teda nesezralo 15k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Jakej mas rank? Ja jsem na 19 v bance okolo 100k a bere mi to 2k za respawn :-D Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 uz zadny :cry: smazala se mi postava byl jsem 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Shit :-( tuky tuk u me vse ok Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 je novej update nevite co opravuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemi- m.d. Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Ne, ale už se to dá jakžtakž hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 uz zadny :cry: smazala se mi postava byl jsem 16 Ta postava ti nezmizí hele.. Už to rockstar vložilo i do těch online tipů co ti běží při loadingu, že když jsou nedostupný rockstar servery ať si nezakládáš novou postavu ale vyčkáš než se ti obnoví stará jinak dojde k její ztrátě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 cetl jsem ze je sance ze se ti vrati nebo uz zmizi nenavratne jelikoz uz ji nemam 3 dnem tak myslim ze uz je fuc novou postavu jsem nezakladal cekam na ni no,ale asi marne pockam jeste par dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 (upraveno) Aha.. tak to už je asi fakt v pipce :? :beta: EDIT: No tak teď jsem tedy nakrklej :frown: V rámci osobní ochrany jsem byl nucen zneškodnit pár zmetků a dostal jsem za to označení "bad sport" na dva dny.. Musím nosit stupidní čapku s nápisem dunce :chef: takže z mého super cool krutopřísného týpka je totální osel :blink: Bohužel se s každým dalším killem doba retardace zvyšuje takže bůh ví kdy si zase budu moci upravit týpka podle sebe... Upraveno Říjen 9, 2013 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Zneškodnil jsi je v misi nebo normálně free mode? Vraždim pořád a pohoda. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Ono to vyrovnava kdyz v misich delas co mas :-D ja mam k/d ratio 1 (30:30 :-D ) snazim se nevrazdit. Vrazdim jen kvuli mastny bounty odmene. To me vrazdi furt nekdo :-D spis me sere ze nemuzu s partakama udelat survival. Do osmy vlny pohnda pak se to ale zacne sekat jak prase :-D asi moc panacku :-D Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 (upraveno) No zabil jsem je ve freemodu. Celkově mám 100 zabití a to se asi počítá i z misí takže nevím kolik jich musíte zabít. Jenže většina seděla v autě takže jsem pomocí sticky bomb zničíl i jejich personální autíčko a za to je ještě větší trest :D Ale jako fakt je to retardovaný... Když tam chtěli udělat takovou chlívovinu tak má pořádně fungovat passive mod. Jenže je úplně na pipinu. A kdo má rád GTA nejen kvůli hraní ale i vtípkům co tam vkládají?? :D Tahle reklama mě fakt pobavila! :D http://www.youtube.com/watch?v=2rEPFaAwPiI Upraveno Říjen 10, 2013 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Hurá někdo kdo si taky myslí že je passive k ničemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Zdravim.Nevim jestli to uz nekdo resil a ja to jen prehlidl.Jak muzu zmenit vozidla ktera se trvale objevuji u jednotlivych postav.U Mika se mi tam nastavila jakasi herka a u frenklina ta motorka me uz taky nebavi.Dik za pripadnou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 nijak michael ma nahodou paradni auto tu audinku a franklin ma motorku a buffalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 No ale prave u Michaela me tam ted naskakuje nejakej cervenej sedan obycejnej.Audina uz ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER ty uz jsi udelal tu misi kde ti tvuj vlastni syn ukradne to auto ze ? jestli ano tak se ti bude nachvili objevovat jine auto me se tam objevovalo prvni ktere jsem ukradl SPOILERSPOILERSPOILER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Jo udelal tak to bude asi ono.Takze cekat.Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.