Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)
CZSK Ronin

http://www.socialclub.rockstargames.com/crew/czsk_ronin

Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk.

hm...aha tak to jsi asi necetl co jsem psal...do tyhle crew se snazim dostat uz 4 dny...hlavne ze ted uz je tam o 2 hrace vic a ja porad nic :/

EDIT: uz jsme prisel proc tam nemam nikoho....mam(mel jsem) Nat Type 3(Strict).

Ted uz mam nastesti 2ku Moderate jako vetsina lidi tak je to v pohode...ale byla s tim zase prace

Upraveno uživatelem Kapr
Odesláno

Az se dockam ceskych spoluhracu co pouzivaji mozek a voip pujdu se ozrat :D btw vcera jsme s jednim nemcem (komunikoval a umel to- aleluja) hrali misi Dead from above a neskutecny, to proste nejde. V popisu bylo at si sezenem helinu, projeli jsme vsude kde jsme vedeli ze by meli bejt a nebyli :D cili jsme to asi 10x zkouseli ze zeme a nic. zbytecne jsem za respawny vyplazl prez 30 tisic :D

Odesláno
Ja nikoho ve svete nezabijim pokud by po mne nesel a nebo nemel kolem sebe cervenou srandu.

Co uděláš když po tobě začne někdo střílet?

V popisu bylo at si sezenem helinu, projeli jsme vsude kde jsme vedeli ze by meli bejt a nebyli :D cili jsme to asi 10x zkouseli ze zeme a nic. zbytecne jsem za respawny vyplazl prez 30 tisic :D

Haliny jsou na cestě od těch 2 domečků ke spreji ;) Myslím, že někde u toho mostku přes tu řeku či kanál. Když pojedeš od domků ke spreji tak po pravé straně je takové velké plácek.

Tady máš obrázek http://www.igta5.com/images/gta-v-map-3.jpg

Odesláno (upraveno)
Zabiju ho...jako jsem to ted udelal 2ma lidem :D Jinak presne nevim jak bad sport funguje...a co tak koukam nevi to presne nikdo :/

No taky jsem se jen bránil a pak jsem dostal DUNCE čapku.. Já jen vím, že je to pěkná pí:censored:!!

Když máte malé bad sport tak ve freeromu můžete být se všemi ale nesmíte s nimi hrát mise jen s bad sport lidma.. A když se vám to ještě zhorší (když pořád zabíjíte nabíhá vám více času za dunce) tak s nimi nemůžete hrát ani freeroam a musíte lítat na serveru kde jsou samí dunce lojzové a to je nejhorší páč nemáte chvíli klid :D A po skončení bad sportu jsem nemohl posílat kamarádům peníze.. :? Víc poznatků jsem asi nezpozoroval.

Kolik kilů jsem udělal než jsem to získal nevím.. Ale nějak moc jich nebylo.

Upraveno uživatelem canava
Odesláno
No taky jsem se jen bránil a pak jsem dostal DUNCE čapku.. Já jen vím, že je to pěkná pí:censored:!! Když máte malé bad sport tak ve freeromu můžete být se všemi ale nesmíte s nimi hrát mise, jen s bad sport lidma.. A když se vám to ještě zhorší tak s nimi nemůžete hrát ani freeroam a musíte lítat na serveru kde jsou samí dunce lojzové a to je nejhorší páč nemáte chvíli klid :D A po skončení bad sportu jsem nemohl posílat kamarádům peníze :/

Tak ja jsem zatim *ten dobrej* vetsina lidi co po mne jde ujedu...ale i tak s timhle je to trochu nedomysleny...ani poradne nechapu jak to funguje.

Odesláno (upraveno)

Aha...no jo..ale i tak ja nikdy nebyl nejaka svine a nechavam lidi na pokoji :) Jinak uz jsem prijatel v tom Roninu....akorat se mi neukazuje v GTA Online...coz nechapu :D prisla mi pozvanka...dal jsem ok...a ono mi to reklo ze je to privatni crew...ze potrebuju pozvanku...WTF? :D

EDIT:ok stacilo se odhlasit a prihlasit.

Upraveno uživatelem Kapr
Odesláno
Aha...no jo..ale i tak ja nikdy nebyl nejaka svine a nechavam lidi na pokoji :) Jinak uz jsem prijatel v tom Roninu....akorat se mi neukazuje v GTA Online...coz nechapu :D prisla mi pozvanka...dal jsem ok...a ono mi to reklo ze je to privatni crew...ze potrebuju pozvanku...WTF? :D

EDIT:ok stacilo se odhlasit a prihlasit.

To ja likviduju poslední dva dny všechno co se hejbe a ok :D

Odesláno

Já se taky do potyček extra nehrnu. Problém je když mě někdo bezdůvodu rozstřílí na hadry když vyjdu z obchodu z hadrama.. Okamžitě rage-mode a jdu po něm.. Oblíbená kratochvíle- když vykrádá ta osoba obchod tak mu zablokuju autem vstup a je v kelu.. chvíli se bráněj ale většinou jsou do pěti minut tuhý + zabavený auto od policajtů.. tak jim jen napíšu payback bitch a je to :D

Odesláno

Jak se tu stránku, nebo dvě zpět ..řešil ten ingame voicechat, je pěkný že to můžu vypnout ve free roamu přes select, ale je ta možnost v samotných Jobs? zatím jsem to neobjevil ...

Po včerejšku, kdy bylo v závodě vylízaný hovado s headsetem a tuberou, který kašlalo tahem 10minut bez nadechnutí, do toho mělo batole na stehnech a z pozadí se jen linulo kvílení špatně naladěné televize, jsem už jen se zatlými pěstmi řval co je moc to moc! barva mé pokožky už přejížděla s bublající rudé do zářivě žlutobílé

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu