Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
No právě to je divný ,ale nemám,.. sehnal jsem masky,montérky,polelářský auto,odtahovač a ted nic.....chápu je to postavený na tý Angličtině to je u mě problémprostě AN neumím

Aahaaaaaa problem jako vsude jinde....musis vzit nejaky auto(ne jejich osobni)....ono se ti nahore ukaze ze toto vozidlo muze byt pouzito jako *Gateway car* tak ho postav nekde do vedlejsi ulicky a zavolej Franklinovi...ono ti to ukaze moznost...neco jako oznacit getaway car nebo tak...to poznas.

Odesláno

pche..ja vcera za 4hodiny hrani dal 100tisic ( je fakt ze jsem si krypl prodal auto, ktere jsem si chtel nechat :D )..ale vyhral jsem 2 zavody, zabil asi 3typky za 9tisic a vykradl par shopu a bylo :]..

dneska si chci konecne koupit nejakou nemovitost..ale zajimalo by me, jestli nemovitosti vydelavaji samy jako v singlu?? je to i v MP takhle? pokud ano, tak jakou v MP koupit? je navraceni stejne??..nikde to nemuzu na netu najit..co me stve pekne jsou heisty..:/..a furt ty samy mise (team vs team)..:/ ja myslel, ze mise budou ve smyslu -> 4 hraci vykradnout jednu banku..ono to ani nejde vykradnout banku..a aby se hrali 4 coop tak to jsou pomalu 2 mise za celou hru..hnus..a pak nakonci za 30minut honeni jednoho auta dostat 1000..no comment..

jeste jeden dotaz..kamos ma problem s napojovanim na servery..me se to jednou take stalo, ale jinak je to zatim v pohode..furt session is not available nebo co..udajne to ma neco spolecneho s poslednim patchem..nevite nekdo o tom neco??

Odesláno
pche..ja vcera za 4hodiny hrani dal 100tisic ( je fakt ze jsem si krypl prodal auto, ktere jsem si chtel nechat :D )..ale vyhral jsem 2 zavody, zabil asi 3typky za 9tisic a vykradl par shopu a bylo :]..

dneska si chci konecne koupit nejakou nemovitost..ale zajimalo by me, jestli nemovitosti vydelavaji samy jako v singlu?? je to i v MP takhle? pokud ano, tak jakou v MP koupit? je navraceni stejne??..nikde to nemuzu na netu najit..co me stve pekne jsou heisty..:/..a furt ty samy mise (team vs team)..:/ ja myslel, ze mise budou ve smyslu -> 4 hraci vykradnout jednu banku..ono to ani nejde vykradnout banku..a aby se hrali 4 coop tak to jsou pomalu 2 mise za celou hru..hnus..a pak nakonci za 30minut honeni jednoho auta dostat 1000..no comment..

jeste jeden dotaz..kamos ma problem s napojovanim na servery..me se to jednou take stalo, ale jinak je to zatim v pohode..furt session is not available nebo co..udajne to ma neco spolecneho s poslednim patchem..nevite nekdo o tom neco??

Heisty budou az pozdeji...mise se zezacatku nektery opakujou ale jiny jsou i zabavny...ale to je az pozdeji na vetsim ranku.Kdyz se pripojis k nekomu do lepsi mise neni problem dostat i 20 000 za jednu.

Jinak kamaradovi to delalo i pred tim patchem?

Odesláno

říkalo se něco o tomhle víkendu...

ty glitche/bugy s prachama sou docela hardcore, už jsem na jeden narazil i náhodou při běžným hraní .... stímhle by měl rockstar sakra něco dělat,v každým závodu někdo s károu v který jsou narvaný stovky tisíc a drtí ostatní, který nemaj v závodě s custom autem sebemenší šanci vyhrát, dostávajíc na konci závodu almužnu oproti týpkovi co buguje a sou mu prachy na nic .. awesome... Takže na tu zabugovanost opět nejvíc trpí ten , co se to nesnaží oj**vat

Odesláno

kapr - predtim to nezkousel myslim, zacal hrat online az kdyz jsem sehnal PS3 ja a to uz bylo po patchi :]..

Jinak jak je to jeste s tema property?? dostavate za to ten income nejaky jako v SP?? docela by me to zajimalo, pac mam nejakych 200tisic tak nevim, jestli si koupit neco, co bude spis vynaset (jestli tam je ten income) nebo nasetrit 20tisic a koupit si u LS custom neco s 10ti mistnou garazi..

jinak glitchovani penez..osobne jsem se setkal s krasnym bugem, kdy jsme jeli zavod a vyhral jsem coby predposledni diky tomu, ze prvnim to napocitalo cas ( kvuli jine casove zone nebo fakt netusim ) ze dojeli zavod za 14 hodin :D

Odesláno

hele v onlinu to máš čistě jako bejvák, nic nedostáváš, ba naopak .. dáváš 50$ mechanikovi na údržbu garáže :D

jinak osobně sem si koupil čistě garáž na 10aut bez apartmánu a nějakýho zbytečnýho výhledu... hned vedle mostu na jihu, pro mě asi nejlepší místo ze všech lokalit, jedna dlouhá rovinka přímo na letiště , jedna dlouhá rovinka k LSC a navíc je tam krásně klídek, žádnej chaos hned jak vylezeš a navíc je to neskutečně levná garáž za 112 000.... prostě samý plus :D přesná adresa 1337 exceptionalists way

Odesláno
to ja prave chaos rad..gta je podle me o strileni a o delani ptakovin..alespon takhle jsem ho vzdy uz od dvojky hral ja..:]..tudiz jeste musim nasetrit 40 tisic a koupim si hnedka nad LScustom za 270tisic..akorat me ta hra sere s tema bad sport..

Je pravda ze to az tak moc nehraju ale takovy prachy asi nikdy mit nebudu...mel jsem max kolem 100k ale pak jsem neco utratil a mam skoro zase prd.

Bad Sport neresim jelikoz se tyce jen osobnich aut ktery ja nenicim...staci SMG ci uplne neco jinyho...*nastesti* auta neco vydrzi od normalnich zbrani tak neni problem na nekoho vysypat XX kulek.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu