Fogzila Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 Robili ste niekdo knife flighty ? ciste peklo Citovat
Manoust Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 jo je to celkem v poho asi az na 2 Citovat
wepopo Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 Skvělá hra tet ji mám pučenou od kamaráda , jenom škoda že ty dnešní hry sou tak drahý až ji ale najdu v bazaru za 500,- tak je moje :) Citovat
Fogzila Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 No je to celkom na nervy mozno si ale lepsi pilot :) Citovat
Manoust Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 me dal nejvic zabrat ten posledni u vespuchi beach jinak ostatni celkem ok nejlepsi letadlo na to je mallard male a dobre manevrovatelne Citovat
Fogzila Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 Aha ja som používal stíhačku s tej základne tak možno preto. Citovat
canava Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Hele, kde v onlinu koupím molotovův banánovej koktejlík ? :blink2: A jakto, že tam není ten slibovaný editor závodů apod? :cry: Citovat
xvostokx Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 molotov tam není, editor závodů a dalších kompetetevních módů vyjde až bude hra líp vyladěná, stejně tak heists a další dlcčka který snad budou ze startu free... :-) Citovat
canava Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) Joo molotov tam je, to si piš... Když jsem jednou přišel do ammu tak se mi tam napsalo, že jsem ho odemknul. I v deathmatch se dá naleznout... Ale prostě nevím jak a kde ho koupit nebo najít ve freemodu. EDIIT: Jsem to ale ňouma.. úplně jsem zapomněl na merryweather a jejich ammocrates. Když si jé zavoláte dostanete i pár molotovů ;) Tak ještě jiná otázka.. Nevíte kde najít ty naháče co sedí na hajzlu, běhaj po ulici vožralí apod. ? :D :D Je to fakt švanda sledovat to na social clubu.. Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem canava Citovat
xvostokx Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 vidiš na to jsem ještě nenarazil (na molotovy) a to mám nahráno skoro 100h :D Citovat
Vilém Gonzorczyk Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Budu si kupovat http://sluchatka.heureka.cz/sony-ps3-wireless-stereo-headset-7_1/recenze/#section, jsou dobre? A je tu nekdo kdo hraje aktivne a ma take headset? Je lepsi mluvit primo v GTA, nebo je lepsi se spojit pres pratele zavolat si a potom hrat ? Citovat
Manoust Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 jinak nez primo ve hre si nepokecas mimo hru jde maximalne jen text chat Citovat
TwiCe Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 Tak jsem se přidal, tak zvědav na tu aktivitu a hlavně inteligenci hráčů, té je jako šafránu :) mimochodem je tu někdo duší off-roader? Chtěl bych trochu protáhnout prďolu po venkově x) Citovat
winkja Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 TwiCe: tak teď sis mě těmi fotkami získal! Vlastním SUV FQ2 ale to co mas ty ve mě vyvolává orgie :-D asi taky pořídím a rad i s tebou zablbnu :-) Odesláno z mého HTC Vision pomocí Tapatalk Citovat
brody1468625846 Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 Přidejte si mě na mise a tak - brody24CZ Citovat
Fogzila Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 je novy patch 1.05 a nepriniesol nic aspon co som sa docital Citovat
Vilém Gonzorczyk Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 opravil bugy a do tydne dostaneme 250 000$ Citovat
TwiCe Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 jsem rád že se líbí ;) je prdel když se před tebou hráči schovávají jen co uvidí tu jedoucí hromadu kovu :D pak napiš pm, nebo rovnou tag: nepaldragon ;) PS: a ktý finanční fůzi, větší taškařici jsem neviděl... slibujou to už 3 tejdny šašci, blbejch 250 000 -_- ... Citovat
Fogzila Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 jaj hej to je ten balik ale ake bugy opravil? Citovat
Manoust Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 Twice:taky dam rad offroad, ve friendlistu te mam tak staci pozvat nebo napsat, ja mam hummera :) Citovat
TwiCe Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) joooo to seš ty kdo si dává páku proti mařce a nedá jí ani vteřinu aby si to poprví aspoň zkusila :D shame on you! :D dneska dám vědět a můžem něco vymyslet Upraveno Listopad 5, 2013 uživatelem TwiCe Citovat
Kapr Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 Off road v GTA V mi prijde.....no je to zabava ale je uplne jedno jestli mate off road nebo sportak...ve vetsine pripadu je spis lepsi sportak pac je rychlejsi i na kopcich...takze se s off roadama nejak neda moc blbnout pac vas stejne kazdej predjede. Citovat
Manoust Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 Twice: jak mam vedet ze to jdes poprve ? :D Kapr: souhlasim to me dosti zarazilo, ze se sportakem vyjedu tam kam se s offroadem nedostanu, v GTA IV byl skvely offroad sice to slo jen na par mistech po par kamenech,ale proste mel jsem pocit ze jsem mimo silnici, tady ten pocit vbc nemam je to jen jako by jsi jel po hrbolate asfaltce to plati treba i pro motorky neni zadny rozdil jestli pojedu s croskou nebo se silnicni, jizdni model motorek se mi taky vic libil v IV, jizdni model bych dal neco mezi GTA IV a V Citovat
TwiCe Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) uznávám že sporťáky můžou offroadit díky své rychlosti. to je prostě fakt ... dalším faktem ale je že offroad není o rychlosti a ve většině vertilkálnějších stoupání si sport ani neškrtne .. už jen skrz samotnou výšku auta ... a o brodění v močálech u vojenské základny nemůže být taky řeč... jako jo , dojedeš kam chceš ale taky s autem rozmláceným na hadr, offroada to jen tak poškrábká na zádech Edit: a kdo vytáhne předjíždění, vyzkouší si přejíždění :D Edit2: po dnešku mám staronovýho šampióna, ono už v singlu to bylo zvíře.. divím se že to nereje aji skálu (+ ta ochrana na světla je plně funkční) .. kdo pozná? Upraveno Listopad 5, 2013 uživatelem TwiCe Citovat
Kapr Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 uznávám že sporťáky můžou offroadit díky své rychlosti. to je prostě fakt ... dalším faktem ale je že offroad není o rychlosti a ve většině vertilkálnějších stoupání si sport ani neškrtne .. už jen skrz samotnou výšku auta ... a o brodění v močálech u vojenské základny nemůže být taky řeč...jako jo , dojedeš kam chceš ale taky s autem rozmláceným na hadr, offroada to jen tak poškrábká na zádech PS: a nemyslím si že bys mě s vymaxovaným sandkingem v zádech ujel tak daleko aby sis mohl vydechnout a zapálit si cigárko ... už jsem pár adderů prohnal Edit: a kdo vytáhne předjíždění, vyzkouší si přejíždění :D No ja nevim brzdy mi prijdou u vsech aut stejny...off road nebo ne...vertikalni stoupani je uplne k nicemu...k cemu se mrcasit s velkou kravou na kopec kdyz se staci rozjet a vyjedes/vyskocis tam s kazdym autem. Mam jako auto Mustang a nikdy jsem nemel problem nekomu ujet nebo nekam vyjet. Ovladani aut je dobry...ale rozdil mezi nima by mel byt vetsi...aspon co se tyce off road atd. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.