Manoust Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2014 je to unikove auto takze to musis zaparkovat nekde mimo cestu no, jo myslim ze to je jedno, doporucuju to zaparkovat do spodni casti mapy-okolo stadionu(a kup si na nej neprustrelne pneu) Citovat
pavlos11 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2014 Díky,už tu misí mám konečne hotovou,ješte sem se chtěl zeptat kolik je tam celkem misí? Citovat
Volume Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2014 Takže udělal jsem 39 misi,a od té mise mě nenabíhaj žadný další mise,otazníky mám hotový,neví někdo proč se tak stalo? Zřejmě máš sehnat káru, sežeň si fáro a šoupni ho někam do zapadlé uličky :) Citovat
TwiCe Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Odesláno Září 5, 2014 je tu ještě někdo aktivně hrající mulťák? wolfík je online furt, ale ignorace level royal master :D hledám nějakého parťáka na coop mise, trochu zafarmit finance ... Teď přes víkend budu aktivnější, tak kdyby někdo tak pm, nebo ingame nepaldragon Citovat
Manoust Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Odesláno Září 5, 2014 jo ja jsem :D, ale nevsiml jsem si ze bys mi psal, kdyz ti neodepisu musis vickrat protoze si toho nevsimnu pripadne mi napis na skype tam si toho vsimnu :D Citovat
leji Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Odesláno Září 24, 2014 (upraveno) Ahoj,jen dotaz...co znamenaji cisla nahore v pravem hornim rohu (stav munice to neni) treba 678 30 bile a sede.Dekuji Upraveno Září 25, 2014 uživatelem leji Citovat
leji Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2014 Tak mam dalsi dotaz...jak se pripojit online a o co pak v gta jde kdyz se hraje online ? Citovat
Manoust Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2014 zmackni start - online a tam si vyber, tak o co by slo ze jo :D hrajes s ostatnima hracama, plnis mise, jezdis zavody, skacete s padakem atd. ziskavas prachy za ktere si kupujes auta a domy Citovat
Al Capone Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2014 Tak po několika hodinách v GTA online musím říct, že jsem z toho docela zklamán. Potenciál to má obrovský, ale co tomu chybí jsou hráči. K čemu mi je, že můžu plnit mise, jezdit závody, hrát deathmatch a kdoví co ještě když ti lidi se prostě nechtějí připojit. Jako hrát tyto mody ve dvou, třech a když hodně tak čtyřech je prostě o ničem. Toto Rockstar docela nedomyslel. V takovém Red Dead Redemption se mi připojovalo mnohem více lidí a to se GTA V prodalo 3x více kusů. Takže single výborný a úžasný, multi nuda. Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2014 O víkendu je tam více lidí ;) Citovat
Al Capone Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2014 Nevíte jestli a případně jak prodat dům v online? Mám dva, ale ten druhý úplně zbytečně. Citovat
Manoust Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2014 prodat myslim nejde, ale kdyz si koupis treba tu nejlevnejsi garaz tak se se ti vrati prachy podle ceny toho domu za ktery ho vymenis napr. pokud ten dum co mas stal 200k a ty si koupis garaz za 30k tak by se ti melo vratit 170k Citovat
TwiCe Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2014 Tak 14 dní zpět jsem řešil to samé, vzal jsem drahý apartmán vybral jsem si tu nejlevnější garáž ( rozdíl činil 120 000 ) ...naskočila tabulka, výměna proběhla a prachy nikde, takže jsem měl obyč garáž a prd ztoho ... trololo level rockstar.... Ten den se mi ještě buglo a ztratilo auto za pul mega. To byla fakt paráda, od té doby jsem to nezapl. Citovat
leji Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Me by zajimalo jestli se da cela hra nejak ulozit na HDD abych setril mechaniku. A nemusel prehazovat disky.Flashovat nechci.Kvuli zaruce a jsem zastance originalu. Citovat
leji Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2014 Ahoj,prosim o radu,nevim jak dal. Mam misi D? s Franklinem...nejak se dostat na Maze tower ale jak...nemuzu najit vrtulnik ani letadlo...ma nekdo prosim radu ? Citovat
S4m0s Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2014 Sice sem nehrál GTA už delší dobu, ale tendle úkol sem vyřešil tak že sem si koupil helipad a v mobilu sem si koupil vrtulník kterej si tam pak vyzvedneš. A tím sem přistál na střeše. Citovat
leji Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2014 Dekuji,vyzkousim...jen poradne nevim zda bude helipad kde na prodej bo jsem si nevsiml ze by byl v mape nejak oznacen..treba dolarem.Ale opravdu dekuji za radu ! Citovat
leji Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2014 Tak jsem vyzkousel...dorazil na helipad,vytocil zachranku ci co a byl tam vrtulnik..mysi jsem splnil,dekuji ale jinak jsem zase tam kde jsem byl,nikde nic :-) Citovat
S4m0s Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2014 Já sem to fakt dlouho nehrál takže nemám přehled, hru jsem dohrál asi na 80% víc se mě už plnit nechtělo, takže ti bohužel už moc neporadím :). Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2014 Dekuji,vyzkousim...jen poradne nevim zda bude helipad kde na prodej bo jsem si nevsiml ze by byl v mape nejak oznacen..treba dolarem.Ale opravdu dekuji za radu ! Myslím že zavoláš Lestrovy a on ti vrtulnik zařídí do chvilky na helipad ;) Citovat
Finchmeister Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2014 ahoj, po dohrání hry se i michaela a trevora oběvila v šatníku policejní uniforma, dá se nějak plnit mise policisty nebo něco podobného? uniformu jsem měl nasobě a vešel do policejní stanice a hned hvězdy, k čemu tedy potom je?????????? Citovat
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2014 finchmeister, když je tvůj ksicht na top 10 nejhledanějších lidí, tak ti myslím ani uniforma nepomůže :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.