deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Tipnul bych si že to hodí na obě platformy, podobně jako některý hry na přelomu předchozí a současný generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i404_NoT_FounD Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 PS4 není oficiálně oznámeno,ani vytypováno kdy by se mohl objevit na trhu.Může být příští Vánoce,nebo ještě déle,prostě nevíme to a nemáme ani tušení,tak nevím proč o tom tady spekulujeme. A k tomu Grand Theft Auto V.Pokud se nemýlím tak Grand Theft Auto IV na konzoli převedli špatně z portu na Platformu PC(šílené nároky) tím pádem i ty slušné herní PC to vyndali na minimální detaily,nebo max.na ty Střední,ale v tom to nehraje moc roli,nebo Minimální detaily a Ultra tam není vidět moc ten rozdíl. Tohle se může stát také u V,ale i když Max Payne 3 engine,tím může mít V stejné,nebo menší požadavky. Někomu se bude lépe hrát na konzoli,někomu na Stolním počítači,ale já dávám přednost konzoli už u důvodu,že se nemusím obávat HW a z mého názoru ta grafika na konzoli a PC není úplně odlišná. PC=Grafika Konzole=Games. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Krom pár efektů který tvořej pocit reálnosti a přeplácanosti se dá říct že je grafika konzolí a PC na podobný úrovni ale bohužel těch pár efektů dělá hodně. Viz cryengine nebo frostbite . Každopádně určitě sem rád za konzoli a hru si koupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Krom pár efektů který tvořej pocit reálnosti a přeplácanosti se dá říct že je grafika konzolí a PC na podobný úrovni tak to jsi asi gta 4 neviděl na ultra detaily.. je to jako sto a jedna, na pc to prostě vypadá nádherně.. EDIT: jde hlavně o ten antialiasing, konzole má 0, pc může mít až 12x tuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 + jeste kdyz si stahnes ten graficky mod tak je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i404_NoT_FounD Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 + jeste kdyz si stahnes ten graficky mod tak je to super Myslíš Grand Theft Auto IV ENB series? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 takhle se to jmenuje ICEnhancer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 třeba i takhle to může vypadat... jen to chce "vypůjčit" si PC od NASA :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 GTA 5 výjde na jaře 2013 na PS3 a X360 http://www.rockstargames.com/newswire/article/45951/grand-theft-auto-v-is-coming-spring-2013.html ikdyž kdo ví jak moc se to ve finále opozdí, ale i tak si myslím, že výborná zpráva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 rified=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 užasnej trailer na užasnou hru, tohle bude nejlepší GTA všech dob, těšííííííím se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 jsem zvědavej jak to chtěj optimalizovat pro nynější generaci konzolí, protože to vypadá sice úžasně, ale fakt dost náročně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Jednoduše, na konzolích to prostě bude vypadat jak GTA IV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Mě třeba o grafiku nejde. Navíc v GTA IV byla docela dobrá. Radši si to zahraji na jaře 2013 s horší grafikou, než za půl roku, navíc bych to stejně ani na PC nerozjel. A navíc to video jak jsem dával VOndy, ne že by to bylo špatný, ale nelíbí se mi jak jsou všechna auta nablýskaná jak kdyby vyjela právě z továrny. A ta voda taky nic moc, vypadá to jak sklo či led..... Jinak mohli by tam dám split screen coop, když jsou 3 hratelné postavy, klidně jen ježdění po městě bez příběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 (upraveno) Jednoduše, na konzolích to prostě bude vypadat jak GTA IV :) To si nemyslím, už EFLC vypadá o něco líp než klasika.. Takže doufám, že to zas o něco vychytají :) Rawmen: Mě taky o grafiku moc nejde, jenže u IV byl ten problém, že ti občas vzdálenější předměty splývaly. COOP by nebyl špatnej, ale mě osobně se to hraní za 3 postavy nelíbí.. :( Raději bych jednu, kterou bych si mohl upravit.. Na GTA.CZ psali, že tam ani nebudou posilovny a kadeřníci. Jen obchody s oblečením. Upraveno Listopad 15, 2012 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Ale budou zpátky kola a četl jsem i dirty a tak, takže na to jsem zvědavej taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Jsem zvědavý jestli bude aji nějaká limitka, protože jsem nikdy nepostřehl, že by gtačka nějaké měli, ale i tak jsem si to už předobědnal, tak snad se to nebude odkládat, i když myslím že se nějakemu odkladu nevyhneme a bude štěstí když si to zahrajeme někde v létě... Už jenom to, že se to bude odehrávat v los santos a okolí z toho dělá mnohem lepší gta než byla 4ka, protože to liberty city se mi moc nelíbí, a doufám, že další díl bude ve vice city (samozřejmě v nějakém zvětšeném oproti tomu původnímu). Grafika určitě nebude o moc lepší než u 4ky, nebo red dead redemption, hlavně aby to jelo plynule. A nečekal bych, že kompy budou mít grafiku o moc lepší, bude to přece jenom port z konzolí, a rozdíl bude asi jako mezi 4kou na konzole a na PC takže nic zvláštního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 canava: No já to neměl ani nainstalované na disku, takže mi mizela silnice a domy, ale aspoň byla "dvouvrstvá", takže se člověk nepropadl jako třeba v MAFII 2. No u těch 3 postav se spíš bojím toho, že když si každá bude žít svůj život, hraješ za 1 a ostatní dvě nikde nestojí, ale normálně fungují, že mi něco uteče, že o něco přijdu. Posilovny byl dobrý, ale vtipný bylo, že si cvičil jenom bicák a prsa a měl si z toho komplet postavu. :D No mělo by to být takové spojení SA a GTA IV + datáč, co jsem tak pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 (upraveno) No u těch 3 postav se spíš bojím toho, že když si každá bude žít svůj život, hraješ za 1 a ostatní dvě nikde nestojí, ale normálně fungují, že mi něco uteče, že o něco přijdu. :tick: ... Snad ne, prý 22 hodin bude trvat příběh :D Ale kdo tomu dnes věří ?? Kolik má třeba GTAIV ? A k tomu posilování.. Chceš z toho snad mít simulátor ??? :flexion: :D Tak jak říkáš, bude to GTA SA + GTA IV.. Nemám tomu co vytknout, prostě perfektní kombinace. Jen doufám, že to nezku:censored: demencí obyvatel a policie. Upraveno Listopad 15, 2012 uživatelem canava fakin chyby O.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Simulator ne, ale jako u člověka co se o cvičení zajímá a sám posiluje, mi to prostě přijde úsměvné, protože pak člověk vidí ty začátečníky co si to představují právě jako v GTA, že budou cvičit jen ruce a prsa a bude to vypadat dobře. :D Ale to je off topic :) Jinak doufám, že to bude udělané pořádně a i normální obyvatelé třeba překročí rychlost, či budou mít autonehodu nebo tak něco a přijede tam policie, aby to město prostě žilo trošku reálně. Každopádně se těším, ale už by to sakra mohlo vyjít. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Tak jasný, ale mě to posilování nudilo i tak.. Takže jsem byl vychrtlej, jelikož jsem pořád sprintoval :) Nejraději mám, když si postavu můžu vytvořit od základu sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Mě se ten nápad se třema postavama moc nelíbí. Kdyby to bylo udělané ve stylu, že si na začátku vyberete jednu postavu a pak za ni už furt hrajete tu její příběhovou linku a s těma druhýma postavama byste se sem tam střetli v nějakých misích a třeba by si nějak doplňovali nějaké ty místa v příběhu, ale každá by měla prostě svůj, tak by to bylo super. Ale představa, že se mi budou přepínat postavy v průběhu hry a budou sdílet hodně svázaný příběh tak to ne, i když možná se jim to povede nakonec vymyslet nějak dobře, ale moc tomu nevěřím. Absence posiloven a podobně mi nijak nevadí stejně jsem tam moc nechodil, taky to není přece the sims :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Myslim že by to nedělali kdyby si nebyly jistý že to bude do hry sedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Rockstar dokázal už udělat šest kousků Grand theft auto takže bych se nebál že magická sedmička bude zaostávat v ohledu tří hlavních postav. Hlavně ať se zlepší mýdlové silnice a možná trošku i celkový boj to jsou snad jediné body které se mi na čtyřce nelíbily . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Magická osmička,když už :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.