FLush Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Fízlovská osmička ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Škoda těch posiloven :( jedno z prvních míst kam jsem šel v San Andreas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Ani jeden záběr z druhého traileru na GTA V nebyl předrenderován, tvrdí Rockstar, ví někdo co znamená předrenderován? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Zjednodušeně řečeno zlepšení kvality :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Znamená to že byly počítány v reálném čase v herním enginu, pravděpodobně na počítači podobný konfigurace na který má hra vyjít. Velmi zjednodušeně řečeno natáčení traileru trvalo stejnou dobu jako trailer samotný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 (upraveno) Tudíž je to "gameplay" ?? Jo na pc to bude pecka.. :wohow: Upraveno Listopad 18, 2012 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Škoda těch posiloven :( jedno z prvních míst kam jsem šel v San Andreas :D přesně tak :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 prý to má vyjít na ps3 i ps4, je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 co vím, tak verze pro next gen konzole byla Rockstarem razantně popíraná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 No od pohledu mi je jasné, že je grafika v herním enginu GTA IV. Jen doufám, že ho dost překopali co do barevnosti a bohatým změnám počasí. V GTA IV ta ponurost, časté mlhy a celkově zašedlé barvy mi dost vadily. Co se týče detailů a barevnosti v traileru, tak doufám, že to bude stejné i ve hře, tam to vypadá skvěle. Neznáte už nějaké orientační požadavky na PC? PS3 mi totiž odešla do věčných YLOD lovišť a minimálně do příchodu PS4 nemám v plánu na tom nic měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Na PC to neni ani oznamene, ale myslim si ze to urcite vyjde na PC ale az po konzolovych verzich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 novy trailer o hlavnich postavach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 snad tam bude i čeština jinak z toho nic nemám:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 na konzolich s cestinou nepocitej ani v tech nejdivocejsich snech bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Může tě utěšit, že lokalizaci nedostanou ani poláci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Tak jestli tam budou anglický titulky... holt dneska neumět anglicky to je člověk docela v prdeli no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Myslím že nejsem sám komu se trailery na GTA 5 moc líbily..hodně z Vás si myslelo a to včetně mne, že takto bude hra vypadat na PC, protože videa vypadala opravdu nádherně..ale opak je pravdou, všechny trailery byli pořízeny z konzolových verzí hry, přesněji z PS3 verze hry, zde je důkaz:-) ......http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=grand-theft-auto-v-nove-informace-a-obrazky-174314 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanocri Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Myslím že nejsem sám komu se trailery na GTA 5 moc líbily..hodně z Vás si myslelo a to včetně mne, že takto bude hra vypadat na PC, protože videa vypadala opravdu nádherně..ale opak je pravdou, všechny trailery byli pořízeny z konzolových verzí hry, přesněji z PS3 verze hry, zde je důkaz:-) ......http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=grand-theft-auto-v-nove-informace-a-obrazky-174314 Mně to udělalo radost, i když jsem četl preview na Kotaku a tam ten autor zmiňoval, že demo, který Rockstar pouštěl novinářům, vypadalo hůř než trailery. Ovšem dodal, že to může být dost pravděpodobně způsobeno tím, že demo nebyla ještě zdaleka finální verze hry a grafiku budou optimalizovat. Tak doufejme, že to dopadne dobře! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 nejaky tweety od Schovance (majitele obchodu Xzone) : Viděl jsem GTA5 naživo a bez obalu mohu říci, že až to v září vyjde, že si z toho všichni sednem na zadek. RockStar je prostě RockStar. Při zahájení prezentace jsme dostali hot dog a pivo (kupodivu české!) a posadili nás do velkého křesla. Na Bowlingu s RockStar. Vývojář říká, že ukázku hráli na PS3 a načítalo se to z Bluray. Neuvěřitelné. Nové konzole vlastně ani nepotřebujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Prostě si to na Xzone všichni předobjednejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanocri Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 nejaky tweety od Schovance (majitele obchodu Xzone) :Viděl jsem GTA5 naživo a bez obalu mohu říci, že až to v září vyjde, že si z toho všichni sednem na zadek. RockStar je prostě RockStar. Při zahájení prezentace jsme dostali hot dog a pivo (kupodivu české!) a posadili nás do velkého křesla. Na Bowlingu s RockStar. Vývojář říká, že ukázku hráli na PS3 a načítalo se to z Bluray. Neuvěřitelné. Nové konzole vlastně ani nepotřebujem. No, musíme si zachovat chladnou hlavu, přece jen to píše majitel obchodu s hrami, v jehož zájmu je prodat co nejvíce her :-) Ale jasně, RockStar alespoň mě za posledních 10 let ani jednou nezklamal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 budu doufat, že hra bude běhat a vypadat na současné generaci daleko líp než GTA4, alespoň PS3 nebudu muset ještě nějakou dobu muset dávat do ústraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanocri Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Ale nástup PS4 vypadá hodně slibně. Snad se cena bude držet kolem 400-500 dolarů a hry budou stát stejně jako na PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Myslím, že by se to moc nechytlo, kdyby to stálo 500 doláčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Kolik stála u nás PS3 když to byla novinka? Okolo 10 000 Kč ne? Řekl bych že nový konzole budou stát taky tak nějak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.