mikas_cze Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Nechci tady nějak vyvolávat chaos, ale na PSN píšou, že bude možné si hru stáhnout od 12:01 (PST) September 17th. Což znamená, že se jedná o pacifický letní čas a u nás je to -9h. Takže u nás to půjde stáhnout až v 9:00 dopoledne. Zřejmě se ale jedná jen o ty kdo to mají zaplacené přes US store. Nevíte někdo jak je to na tom evropském PSN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 (upraveno) z cz psn uz to jde davno stahnout a kdo to ma z us (ja) tak muze az v 10 rano dopoledne ptz je letni cas jinak by to bylo v tech 9 edit: ted jsem se do toho s tema letnima casama nejak zapotal mozna ma nakonec kolega nademnou pravdu ze to bude uz v 9 rano ... takze presne nvm ale driv nez v 9 nebo 10 dopoledne to nepujde Upraveno Září 16, 2013 uživatelem pejtrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Je to fakt paráda, vůbec se mi nechce hrát dějová linka a blbnu všude možně, tady např. N jeřábu rozestavěné ho mrakodrapu :D už vám to taky přeju aby jste to měli doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 z cz psn uz to jde davno stahnout a kdo to ma z us (ja) tak muze az v 10 rano dopoledne ptz je letni cas jinak by to bylo v tech 9edit: ted jsem se do toho s tema letnima casama nejak zapotal mozna ma nakonec kolega nademnou pravdu ze to bude uz v 9 rano ... takze presne nvm ale driv nez v 9 nebo 10 dopoledne to nepujde Cca od oběda mi gta spinká na hdd a čeká na time-unlock. Stahováno z cz-store během noci z neděle na pondělí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Cca od oběda mi gta spinká na hdd a čeká na time-unlock. Stahováno z cz-store během noci z neděle na pondělí :)[ATTACH=CONFIG]22408[/ATTACH] Závidím,u mě má dnes noční :-) Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Tak tu budu mít já taky společně s gta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Cca od oběda mi gta spinká na hdd a čeká na time-unlock. Stahováno z cz-store během noci z neděle na pondělí :)[ATTACH=CONFIG]22408[/ATTACH] ja vim vzdyt to pisu ze z cz uctu uz to jde davno stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Jen jsem zvedav jak rychle to pujde stahovat. Mysli, ze to bude asi dost pretizeny a pujde to pomalu. :-( Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Tak se musím také přidat.Nemůžu se dočkat až zahraju, ale bohužel mám i jiné starosti, než je nekonečné čekání na GTA :D .. zítra odpoledne, až přijedu z práce zapnu stahování a ve středu chvíli zahraju :). Každopádně, komu právě teď běží US psn?Já se přihlásim a během 10 sekund mě to z psn odpojí - zřejmě přetížené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 za 10hod a 30min stepuji před brněnským Xzone a du si pro ni! sic chraptim jak stara herka, ale pro toto bych jel i na smrtelné posteli :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Porad o tom premyslim..prijit pozde do prace se mi tak strasny nezda. Vis jeste o nekom, kdo by tam v Brne sel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 herni svet to kupuje z Uk,takze to ani nemusis mit v dany cas:) jo, naposledy co jsem to tam kupoval předobjednávku, jejich eshop je dost divný, biju se do hlavy, ale den navíc mě nezabije, u příštího GTA budu snad chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 "Grand Theft Auto V will be available for download on the US PlayStation Store starting at 12AM Eastern Time this Tuesday, 9/17" http://www.worldtimebuddy.com/ dle této stránky jde krásně vidět že je to u nás v 6:01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Co je v 6:01???? Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal-PC Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 (upraveno) koupim slot na GTA 5!! :) platim predem (kdyztak mi rovnou poslete cislo uctu, castku, jmeno banky a tel. cislo ;) ) Upraveno Září 16, 2013 uživatelem michal-PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Tak hurá ke strojům a jde se na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Zdravím,nevíte někdo,jestli v nějakém časáku nevyjde/nevyšel článek s popisem misí jako tomu bylo v Doupěti u gta4? Nejsu moc dobrej v angličtině a tohle by mi dost pomohlo abych si hru víc užil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonin.husak Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Zahraju si bez problémů i na PS3 12GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Kdyz to budes mit na BR disku tak urcite.Z PS store se nechytas,jenom stazeni je 18 gb ;-) Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Ale na disku je potřeba alespon 36GB !!!! www.forbes.com/sites/insertcoin/2013/09/15/you-can-download-gta-5-on-psn-monday-night-but-it-may-not-be-worth-the-hassle/ Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Stahoval už někdo z US Store?Mně to prostě nejde.. Někdy se store vůbec nenačte, nebo do 10s napíše: "Signed out of playstation network." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 mě se to už z US store stahuje v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Ale na disku je potřeba alespon 36GB !!!! www.forbes.com/sites/insertcoin/2013/09/15/you-can-download-gta-5-on-psn-monday-night-but-it-may-not-be-worth-the-hassle/ Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. je to stejne jako u vsech hdd, vyzaduje to dvojnasobek pro download a naslednou instalaci. Jak se to nainstaluje fyzicky na disku mas jenom 18 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonin.husak Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Kupovat budu na BR disku. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 parada uz se mi to toci v mechanice a instaluje :love::wohow::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.