mikas_cze Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Jak rychle Vám to stahuje z toho PS store ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1na Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Tak kolem 2MB/s (normalne mam asi 3) takze to jde ..., hra uz je stahla a ted se instaluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Kupovat budu na BR disku. Díky za odpověď. BR instalace zabere 8gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 vypada to suprove, doprava dobra, fps ani skoro neklesaj, destrukce je taky dobra ale nejde to auto tak lehce znicit po vizualni strance jako ve 4, akorat ten jizdni model se mi moc nelibi ale tak co uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 stahuju hned od 9 rano kdy to pustili z US ... a stahuju klasicky 1MB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Taky to mam kolem 1MB/s. A to mi to jede jen přes wi-fi. Tezko rici zda by to pres kabel bylo rychlejsi, kdyz pres wifi stahuju normalne 3-4MB/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 ja stahuju i normalne 1MB/s takze me zatim nejaky zpomaleni nepostihlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 parada uz se mi to toci v mechanice a instaluje :love::wohow::wohow::wohow::wohow: Nemáš být náhodou ve škole? :D že by náhlá nemoc?V omluvence GTA 5, jako měl já v prvaku - Omlouvám Martina z rodinných důvodů "Pure" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 (upraveno) jestli jsou fps dobré, jen dobře, zacukávání nevadí, horší to snad jak v GTA IV to nebude. takže mi přišel email, že už to poslali, tak se budu modlit, ať zítra můžu navštívit Los Santos a ve čtvrtek si beru dovolenou! Upraveno Září 17, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 v ramci moznosti jsou dobre kdyz jedes po meste rychle tak to klesne tak na cca 27/28 ale nic co by vadilo, ale jinak je hra super, s prvnim patchem cekam ze se to jeste zlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Jde nekomu pozit ten Atomic Blimp DLC kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Nejde, je tam nějaká technická chyba, na který se již podle informací pracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Nejde, je tam nějaká technická chyba, na který se již podle informací pracuje... Tak to jsme googlili stejne ;) I kdyz na jednom foru lidi psali (US) ze nekomu jde a nekomu ne, tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Hru mam ze Store stazenou,nainstalovanou a zaplacenou.Ale pokazde kdyz kliknu ze chci hrat,vyskoci me hlaska ze jeste neni datum vydani:-( Nejaka rada pro me :-) ? Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Z jakeho storu? US nebo EU? Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 (upraveno) Kurna ze ja si to objednal tak pozde :D. Vcera kolem 22hodin z JRC :)). Jsem zvedav kdy to prijde. PS: Nepatri to sem ale jde nejak nastavit aby se ni nahore zobrazovali nejnovejsi komenty a az pak ty starsi? Upraveno Září 17, 2013 uživatelem kRenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Z jakeho storu? US nebo EU?Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Normalne z EU (cz) Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 A hrajes to z jakeho uctu na PS3. Z toho kde jsi hru koupil nebo na tom svem hlavnim? Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1na Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Ja to hraju z hlavniho. Jsem rad ze se nevyplnili predpovedi o doskakovani objektu, hra funguje jak ma. PS3 by potrebovalo trochu vykonu navic, krasne plynuly to zrovna neni ... Auta jezdi dost arkadove, jak v IV se dalo "driftovat" tady auto kola moc neprotoci. Jen pri rozjezdu. Jako by melo protiprokluzovy system. Grafika je moc pekna, zatim vic jezdim po meste nez plnim ukoly. Na venkove jsem jeste vubec nebyl. Byt ve hre fyzika z IV klidne bych 10/10 dal, takto to je tak 8.5/10. Ale porad je lepsi nez v SA :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 možná by bylo fajn, kdyby se dalo vypnout v-sync Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 A hrajes to z jakeho uctu na PS3. Z toho kde jsi hru koupil nebo na tom svem hlavnim? Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Mam jenom jeden ucet,ten svuj:-( To je v pytli teda:-) Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Nechapu. Vsichni tvrdi ze je rizeni jak v SA a ze lepsi to bylo v GTA IV ale jak vychazela ctverka tak zas vsichhni nadavali ze ta fyzika vozu byla lepsi v SA a ze ta se pro GTA hodi vic. Jsem teda zvedav jak to nakonec bude u me :) mi v podstate nevadilo rizeni ani v SA ani v IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 A tak to, ja jak závodní hry hraju jen simulace, tak tady mi ten jízdní model vyloženě sedí. Myslím, ze do takové hry je tohle ideál. Takže si myslím, ze ten jízdní model bude klasicky, sto lidi, sto chuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Hru mam ze Store stazenou,nainstalovanou a zaplacenou.Ale pokazde kdyz kliknu ze chci hrat,vyskoci me hlaska ze jeste neni datum vydani:-( Nejaka rada pro me :-) ? Xperia ARC S tak zkus hrat neprihlasenej k PSN a prenastav si treba i datum v konzoli o mesic dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Ja to hraju z hlavniho.Jsem rad ze se nevyplnili predpovedi o doskakovani objektu, hra funguje jak ma. PS3 by potrebovalo trochu vykonu navic, krasne plynuly to zrovna neni ... Auta jezdi dost arkadove, jak v IV se dalo "driftovat" tady auto kola moc neprotoci. Jen pri rozjezdu. Jako by melo protiprokluzovy system. Grafika je moc pekna, zatim vic jezdim po meste nez plnim ukoly. Na venkove jsem jeste vubec nebyl. Byt ve hre fyzika z IV klidne bych 10/10 dal, takto to je tak 8.5/10. Ale porad je lepsi nez v SA :-) tak problém s grafikou je prý i u PSN verze: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=psn-verze-grand-theft-auto-5-trpi-grafickymi-problemy-176446 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.