FxR Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Nevím jestli to tu už bylo, ale je nějaká šance že to vyjde i na PS4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 tak zkus hrat neprihlasenej k PSN a prenastav si treba i datum v konzoli o mesic dal Tak jsem vyzkoušel a nic. Ale všimnul jsem si jedné zajímavé věci teď když jsem se přihlásil k PSN.A to,že se mě pořád nestrhli peníze za hru.Tzn.,že mám pořád v peněžence(wallet) 1800 kaček. Neví někdo jak to mám teda zaplatit.Nebo mám v PC zrušit tu Pre-Order objednávku.Jako začíná mě s..t že jsem si raději pro to nezajel někam do krámu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Nevím jestli to tu už bylo, ale je nějaká šance že to vyjde i na PS4 ? Podle mě rockstar ohlásí PS4 a Xbox One spolu s PC verzí a výjdou podobně (PC verze podle mě o chloupek pozdějc). Ale to je jen můj odhad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Tak jsem vyzkoušel a nic.Ale všimnul jsem si jedné zajímavé věci teď když jsem se přihlásil k PSN.A to,že se mě pořád nestrhli peníze za hru.Tzn.,že mám pořád v peněžence(wallet) 1800 kaček. Neví někdo jak to mám teda zaplatit.Nebo mám v PC zrušit tu Pre-Order objednávku.Jako začíná mě s..t že jsem si raději pro to nezajel někam do krámu:-) tak to bude tim no ze jeste nemas strzeny penize ale to uz ti moc neporadim me se to vzdycky strhlo okamzite s objednavkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Normálně to kup znovu. Dvakrát ti to z peněženky strhnout stejně nemůžou, když tam máš prachy jen na jednu hru. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Normálně to kup znovu.Dvakrát ti to z peněženky strhnout stejně nemůžou, když tam máš prachy jen na jednu hru. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Ale jak:-) Kdyz na to v psn kliknu tak uz to mam koupene :-) Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 možná by stálo za to kontaktovat SONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 možná by stálo za to kontaktovat SONY To jsem zkousel,na telefonu s automatem jsem vydrzel cca 10 minut:-) Ale co je dulezite,uz to JDE :-) Prisel jsem ted domu a koukam pres pc ze me na uctu zbylo 110 kacek,tak jsem to hned prubnul na ps3 a uz hraju:-) Je to hodne dost dobry ;-) :-) Dik vsem za rady. Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wedfed Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Hru jsem zacal dnes rano stahovat,vse v pohode zapnul jsem mi teda hru ze si ukratim cekani(spec ops, stahovani v prubehu hry uplne v pohode) a cca pred 10 min. jsem ji dohral bezi titulky,skipnu to a vypnu. a zjistim ze cele stahovani gta jede od nuly? to poravdu nas*re Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 nj hold nikdy nehraj pri stahovani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 jo, už se mi mnohokrát stalo, že když hraješ, tak se ti stahování zapauzuje, je to hra od hry, ale u náročných her, by stahování mělo neblahý následek, jeden z důvodů, proč se už těším na PS4, stahování ve stand-by režimu (tohle Xboxu dost závidím) nebo při hraní her, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wedfed Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 no pauzu bych prezil ale mel jsem stazenych uz 83%...driv jsem se stahovani behem hrani nemel problem ,pred 3 tydny jsem menil disk a stahoval asi 20 her a normalne u toho hral bez problemu. aspon kdyby na me vyskocil nejaky error nebo tak ale ani Ň,celkem me to zaskocilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonin.husak Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Funguje někomu už přidávání přátel přes hru nebo přes http://socialclub.rockstargames.com ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Mi celkove nechce jak social club tak ani ifruit najet. Asi je to pretizeny a nebo vam jde a chyba je jen u me? Edit: teda vsechno najede ale prihlasit se mi nejde -iPhone 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Social mi nejde ani na PC ( pořádně ) ... tipuju, že je to přetížený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1na Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Jde nekomu pozit ten Atomic Blimp DLC kod? Mne se aktivovala sama pri stahovani na PSN. Vzducholod je dost pomala :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonin.husak Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Jsem si říkal, že to nějak neběží. Doufám že do 1.října to bude všechno OK. A hlavně doufám, že vyjde obdoba iFruit pro Android. Jinak hra zatím super, jen to chvíli potrvá než se nazpaměť naučím mapu - je hodně rozlehlá a vždy když se přepnu z jedné osoby na další, tak nemám tušení kde jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 iFruit na Android bude, spíše ozázka času, kdy, jelikož je to všechno přetížené, tak je to jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 tak co nějaký příběhy z natáčení? spamu ohledně stahování už bylo až až :D dle mého je hra perfektní jediný 2 věci mě zatím mrzí : 720p .. ty rozzostřený hrany to je prostě hnus, ve vysoký rychlosti je to prostě na houbelec .. vtomhle se těším na pc verzi druhou věcí je destrukce ... potkal sem na venkově parádního terénního dodgeho, aji s vlečkou na který byl kotouč a kýble .. všechno fungovalo parádně, věci z vozejku vylítali když sem jel jak čuně, pak jsem ho i někde urval .. pak ale přišlo to, že jsem to ve 120 narval do zdi a nic, jelo se dál.. auto navíc skoro bez škrábance ... o pár minut dýl sjem jel jinou károu v 80 jsem to napral zezadu do jedoucího vozidla a následoval polet předním okýnkem a byl sem mrtvej :) ... až sem si říkal že bych snesl horší modely náchylnější na náraz než polonezničitelný sporťáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 No ja bych hru hodnotil asi 9-8,5/10 ...hlavne kvuli jizdnimu modelu a destrukci...oboji jsem mel radeji v GTA IV...a kvuli tomu ze GTA V ma kopce atd jsem se tesil jak budu radit s fyzikou a nicit auta z hor...no a ono nic.Ono se auto da znicit jako v GTA IV ale chce to o dost vic casu a sily. Pak zbude jen jizdni model kterej je pro me spatnej...mam pocit ze kazdy auto je jak krabice od mlika podle me to v GTA IV byl celkem ideal i kdyz se to clovek musel ze zacatku naucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 souhlasim s Kaprem, akorat me ten jizdni model na obyc ceste az tak nevadi ale v tom offroadu jo vbc se to nechova dobre v IV to bylo lepsi no, podle me by to chtelo jizdni model z GTA IV,akorat tam trochu zlepsit handling a bylo by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Je to tak jak rika Kapr.Ten jizdni model byl opravdu lepsi v IV. Ale treba si zvyknu po par hodinach hrani.Vcera jsem tomu dal max. 2 hodiny.Je to proste GTA na jaky jsme cekali,ale zadnej orgac z toho fakt nemam :-D Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 nvm proc tu porad brecite nad tim jizdnim modelem me prijde naprosto v poradku i v porovnani gta4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 no oni možná nevnímaj to, že v gta4 měli driving vymaxovanej naplno a tady sou na začátku :) ...pouze úvaha... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 nvm jestli se v gta4 vylepsoval driving skill nebo jakej koliv skill :D ale me se zda ten jizdi model temer stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.