Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto 5

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Princip je jednoduchý, musíš prodávat za vyšší cenu, než za jakou jsi nakoupil. Obecně je výhodné nakupovat akcie, u kterých potenciál k růstu. Aby to nebylo jednoduché, ve hře jsou dva trhy, Bowsaq (online, komunitní trh, vývoj je asi nepředvídatelný) a LCN (offline, předvídatelný, na vývoj mají vliv pouze události ve hře). Pro obchod na LCN je dobré vědět, že na burze jsou vždycky dvě konkurenční firmy ze stejného odvětví, např. Debonaire a Redwood, když se jedné nedaří, konkurence na tom profituje, např. když zabiješ CEO firmy A, její akcie budou klesat a porostou akcie firmy B. Pro informace je potřeba sledovat hru, např. úkoly od Lestera, zprávy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja to u tech misi pochopil az pozdeji :). A ano jde. Ja napriklad kdyz jedu vidim dodavku GO Post tak si koupim akcie za vsechny prachy od Postal pro (ted presne neznam nazev) a znicim znicim GO Post dodavku pak pockam par minut a prodam akcie Postal pro. Kdyz das vsechny prachy tak ti to udela i 30 000 pokud jsi teda uuuplne nakonci. (Spoiler) posledni heist a mas nekolik tech milionu.

-iPhone 5

Odkaz ke komentáři

cool už to tam hrnu :D Jinak fascinujou mě policajti.. Dělal jsem brajgl ve stripáči = 3 hvězdy, jen vrtulník nad hlavou a na parkovišti pár aut, auta jsem zvládl, otočim se že pošlu pár kulí vrtulníku a z vrtulníku na střechu stripáče slaňuje SWAT? Cool jak prase

Odkaz ke komentáři

Jak je mozno kseftovat s akciemi jsem jiz pochopil, minimalne kdyz jsem delal ukoly pro lestera. Ale ted jsem hru dokoncil a tak si rikam jde na akciich nejak vydelavat dale i po skonceni L ukolu?

Odeslano z HTC Desire Z pomoci Tapatalk 2

No nic nechapu ze kdyz to delam ted tak mi jde profit do minusu

-iPhone 5

Odkaz ke komentáři

jsou tam i mini ukoly třeba sbírat předměty pod vodou kde za jeden dostaneš 25 000,- (předmětu je tušim 50 - alespon pro ponorku)

Jo a jinac u tech predmetu muzes udelat to ze kdyz si ho vemes a prepnes na jinou postavu pak hnedka prepnes zpet a delas to furt dokola tak muzes mit penez kolik chces dokud te to bude bavit. Takhle se da lehce vydelat ale je to podvod a chyba hry :)

-iPhone 5

Odkaz ke komentáři

Ach jo po projeti si rikam (pro citlivky by tu mohl byt SPOILER) ze sice rozloha je dost velka ale strasne nevyuzita. Treba v SA se mi zdalo ze se vyuzila vsechna mista. Tady ve ctyrce je tolik peknych mist u kterych jsem si rekl ze je skoda ze je nevyuzili. Napr. vojenska zakladna, veznice, prehrada, apd. Taky kdyz to srovnan s SA mi chybelo neco u ceho by me R* prekvapil. Napr Jetpack nebo Hydra kterou chtel vzdycky kazdy ihned zkusit. Za celou hru jsem se ani v tanku neprojel :-/. No a nejvice me stvou ty penize. Nechapu proc to neudelali tak ze kdo by chtel mohl by mit pred dohranim hlavni dejove linky vsechny nemovitosti az na tem golf ktery by si ovsem po posledni misi koupil. A nebo tech nemovitosti udelat vic.

-iPhone 5

Odkaz ke komentáři

Řekl bych, že udělali ten svět záměrně takový, protože budou moct do tohohle zasadit jak to GTA Online (bylo by asi smutné, kdyby se ti všechny lokace okoukaly v SP), tak DLCčka. Já jsem naopak rád, že v SP to prostředí jen zběžně prolétávám, mám s tímhle ostrovem větší plány, rozhodně první GTA a hra, kde mě zajímá sběr kravin.

Hru jsem ještě nedohrál, jsem asi v 3/4, ale kde a jak získám ponorku? Mise jsem už s ní plnil, naposledy jsem s ní přistál na souši, když vysela pod helikoptérou. Na webu jsem ji k prodeji neviděl, že bych si ji dal do loděnice.

Odkaz ke komentáři

Řekl bych, že udělali ten svět záměrně takový, protože budou moct do tohohle zasadit jak to GTA Online (bylo by asi smutné, kdyby se ti všechny lokace okoukaly v SP), tak DLCčka. Já jsem naopak rád, že v SP to prostředí jen zběžně prolétávám, mám s tímhle ostrovem větší plány, rozhodně první GTA a hra, kde mě zajímá sběr kravin.

Hru jsem ještě nedohrál, jsem asi v 3/4, ale kde a jak získám ponorku? Mise jsem už s ní plnil, naposledy jsem s ní přistál na souši, když vysela pod helikoptérou. Na webu jsem ji k prodeji neviděl, že bych si ji dal do loděnice.

No jasne ale jen je skoda ze si po pribehove strance v singleplayeru neuzijes celou mapu :)

-iPhone 5

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu