winkja Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 to je taky možnost :-) a docela dobra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 (upraveno) ziskal nekdo trofej lost santos customs? ja koupil do auta uplne vse tak za 600tisic a nic se nestalo tak vyjedu ven a pak zpatky dovnitr jestli jsem na neco nezapmnel a vsecko co jsem koupil az na ty dily ktere mam namontovane na aute jsou zase ke koupeni jako bych je vbc nekoupil tak to jsme jako vyhodil 600k jen tak ? EDIT: Tak uz ji mam staci koupit asi jen od kazdeho 1 Upraveno Září 29, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 To davate tolik do tuningu? Kupte si s Franklinem jeho tuning nemovitost a mate vse zadarmo jedinou nevyhodou je ze musite jezdit daleko z mesta :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Tak dohrano za 40 hodin a par minut chci 100% takze jdu pokracovat :-D Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Je mi z vás špatně!Polovina už má dohráno a já mám jenom 3 hodiny :( :D kdo jde do gta online?asi to taky vyzkouším, tak aby bylo s kým hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 http://socialclub.rockstargames.com/crew/czsk_ronin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 To davate tolik do tuningu? Kupte si s Franklinem jeho tuning nemovitost a mate vse zadarmo jedinou nevyhodou je ze musite jezdit daleko z mesta :-/ ted jsem si ty customs taky koupil abych to mel zadarmo ale zatim prave jen s franklinem tak se chci septat jestli to bude zadarmo i kdyz tam prijedu s michaelem/trevorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 ne nebude s ostatníma budeš solit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Ale do Franklinovy kapsy :-) Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 No ale průběžným incomem z nemovitosti ne? To je pak docela velký prd do prázdna když se dá do auta narvat i přes 100 tisíc a z nemovitosti máš 1,600/week nepřijde ti? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 zprava pro ty kteri se nepredobjednali GTA kdyz date start a pujdete ve hre do playstation store tak tam je atomic blimp zadarmo ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 tak co je s tím mulťákem ? :frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 ahoj taky nato čekam zatim pořad nic kdyžtak si mě přidej. moje id: Roman113 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 multak jeste neni ma zacit 1.10 ale ne u nas u nas to zacina az v 1 hodinu takze za pul hodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 no však 1.10 je dnes :D no já doufál, že už o půl noci.. ale tak počkám si že :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 taky čekam ale už je jedna hodina a 4 minuty a pořad bnic.se asi nedočkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 jn ale dalo se to čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 ja to asi kaslu zahraju si to rano furt to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 je to poděl :dots: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 To ma byt asi az pacifickeho casu, takze u nas v 10h dopoledne. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Vzdyt rockstar jasne rekl ze nereknou kdy to zapnou. Asi aby se vyhli navalu kdy to vsichni zkusi zapnout nejednou. Na pulnoc cekate zbytecne. Muze se to taky rozjet az vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Dneska bude GTA Online začínat u nás cca v 13 hodin, takže ten kdo si myslel, že to bude hrát hned po půlnoci je blázen, nezapomeňte, že oni se řídí hlavně GMT časem v rámci toho, že GTA má nejsilnější odbyt v USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 zdravim ještě než nam to začne tak bych mel otazku.V menu když hrajete tak jsem měl nabidku social club ale nešlo se připojit nevim jestli schvalně nebo nahodou ale to je vedlejši.mam jiny problem zmizel mi totiž z nabidky kdyz se da tlacitko start a proste tam ta nabidka pripojeni do social clubu neni ve hre. stalo se to někomu?nebo neco dělam špatně.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 a máš propojený social club s tvojim PSN účtem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 noto netusim jak to poznam a jak je mozne za ta nabidka tam byla a pak uz ne.dik ps: jinak to spusti přesně v 13:00 už vydali oficial informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.