Manoust Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) To viem, ze si ju objednam mobilom, ale potrebujem to stiahnut (k predobjednavke som nedostal kod)...a pytam sa, kedy sa objavi na store? ve hre dej start a najed do playstation store co jsem se vcera dival tak tam bylo to DLC atomic blimp zadarmo Zelvak23: na strankach rockstaru www.rockstargames.com/socialclub musis se tam prihlasit a pak zalozis crew,ale myslim si ze to momentalne nebude moc stabilni vcera ty stranky padaly Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 ve hre dej start a najed do playstation store co jsem se vcera dival tak tam bylo to DLC atomic blimp zadarmoZelvak23: na strankach rockstaru www.rockstargames.com/socialclub musis se tam prihlasit a pak zalozis crew,ale myslim si ze to momentalne nebude moc stabilni vcera ty stranky padaly vcera sem se tam vubec nemohl prihlasit pomalu :D ale to vse delam zalozim vse tam udelam jak mam dam ulozit a ♥♥♥♥♥ ta crew se proste neulozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemi- m.d. Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Dojel jsem závod a pak jsem se s někým vezl, abysme doručili nějaké drogy. Od té doby hra stojí ve vzduchu, ale alespoň se už něco děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 jo online uz funguje, staci si stahnout novou verzi system update v.4.50 a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemi- m.d. Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 To nemá souvislost. Update jsem instaloval ráno, multiplayer se rozeběhl až před chvílí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Je nějaká šance, že funkčnost multiplayeru by mohla opravit problémy v singlu? Asi ne, co? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 jj akurat som to hral po predani drog je animacia potom hodnotenie a hra sa nepohne s toho vzdusneho pohladu akurat sa da pouzit telefon napiste sem niekdo ked sa to rozbehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Tak.. je hezký, že už to alespoň někomu jde...... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Ted jsem to zkousel a nefacha to :-/ pri prechodu do mp to stoji na pohledt zvrchu a pak to hodi nejakej eror Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 tak deathmatch jsem vyhral i zavody na motorkach, ale pak to zase spadlo no snad rano po nocni bude uz vse ok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Mě už to dvakrát smazalo postavu jak to padá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Tak nic, zatuhlo to u toho prvniho nastoupeni do zavodu, jen odezva serveru byla rychlejsi. Holt, chce to zaplatu na zaplatu a az to bude zaplatovano, tak to bude fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemi- m.d. Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) Pro změnu se mi ztratila vytvořená postava, nebyl jsem daleko, jen na třetím levelu, ale zase mám ztrácet čas vytvářením nové a tutorialem? A pa kčekat, kdy se to stane znovu? Nechápu, jak s tím můžou být takovéhle problémy, dělali na tom pět let. Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem hemi, m.d. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alofok Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Pro změnu se mi ztratila vytvořená postava, nebyl jsem daleko, jen na třetím levelu, ale zase mám ztrácet čas vytvářením nové a tutorialem? A pa kčekat, kdy se to stane znovu? Nechápu, jak s tím můžou být takovéhle problémy, dělali na tom pět let. já měl zas 5 level a dělá mi to to stejné. Ale to je tím, že jim zase nejdou servery, kde se ukladají vytvořené postavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 spis nechapu kdyz vite jaky s tim jsou problemy ze to porad zkousite nvm proc radsi nepockate 1-2 tydny nez to bude normalne slapat a nekazit si tu hru technickyma srajdama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemi- m.d. Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Jak máme podle tebe vědět, že s tím budou problémy? Ty seš asi telegnostik. Zaprvé na hře pracovali pět let, zadruhé bylo spuštění multiplayeru odloženo dva týdny po vydání hry a nakonec jsem si koupil hotovou hru, ne alfa verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 oni neocakavali take mnozstvo ludi na ten launch tak im to pretazilo server ja som zamrzol na deathmatchi ale hadam to uz zajtra pojde dnes uz na to mrdam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 tak ja ted hraju asi 15min. a az na jeden problem, kdy mi to zustalo viset na tom pohledu z oblak OK prvni poznatky: je mensi doprava a horsi dokreslovani ale grafika mi prijde stejna na druhou stranu hra jede plynuleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Stalo se někomu z vás že nebyly k dispozici mise (pouze Strangers and freaks). Mě po misi The Ballad Of Rocco. Zkoušel jsem se přepnout i mezi postavami ale nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Jak máme podle tebe vědět, že s tím budou problémy? Ty seš asi telegnostik. Zaprvé na hře pracovali pět let, zadruhé bylo spuštění multiplayeru odloženo dva týdny po vydání hry a nakonec jsem si koupil hotovou hru, ne alfa verzi. prave ze problemy cekal snad kazdej kterej aspon jednou v zivote zazil spousteni MP nejaky ocekavany hry kort kdyz sam rockstar asi predevcirem rikal ze spusteni MP bude peklo jak pro ne tak pro hrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) Hrál jsem MP jen chvíli. Jsem asi u druhyho nebo třetího lvl, kdy muzu vytvářet např závody a jak se připojit do např deathmatch??? Těšil jsem se na nějakou řádnou akci (heist) a nikde nic, kromě společný ho vyloupeni s parťákem, ktery kdyz mně viděl nemel snahu mně za každou cenu zastřelit. Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 lidi oceňuju vaše testováni a neustále zkoušení :D ja mam na tohle moc nervní povahu, včera se mi 2x smazala postava po úvodní misi a nechám tomu asi nějaký ten týden až si tady přečtu že všichni hrají vpohodě, bych ten ovladač asi rozmlátil a gta prodal :X good luck všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Princip je jednoduchý, musíš prodávat za vyšší cenu, než za jakou jsi nakoupil. Obecně je výhodné nakupovat akcie, u kterých potenciál k růstu. Aby to nebylo jednoduché, ve hře jsou dva trhy, Bowsaq (online, komunitní trh, vývoj je asi nepředvídatelný) a LCN (offline, předvídatelný, na vývoj mají vliv pouze události ve hře). Pro obchod na LCN je dobré vědět, že na burze jsou vždycky dvě konkurenční firmy ze stejného odvětví, např. Debonaire a Redwood, když se jedné nedaří, konkurence na tom profituje, např. když zabiješ CEO firmy A, její akcie budou klesat a porostou akcie firmy B. Pro informace je potřeba sledovat hru, např. úkoly od Lestera, zprávy... hele, nevíš kde zjistím ty konkurenční firmy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Na netu je někde seznam cílů a ve který společnosti je Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 tady to mas vypsane http://segmentnext.com/2013/09/22/gta-5-stock-market-lcnbawsaq-trading-tips-and-rivals-guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.