waper Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Díky klucí :) A nejlepší je tedy zabít řidiče vozů konkurence ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 ve hre dej start a najed do playstation store co jsem se vcera dival tak tam bylo to DLC atomic blimp zadarmoZelvak23: na strankach rockstaru www.rockstargames.com/socialclub musis se tam prihlasit a pak zalozis crew,ale myslim si ze to momentalne nebude moc stabilni vcera ty stranky padaly ked dam v hre start a idem do store, napise mi, ze ziadny obsah neni na stiahnutie a da mi moznost vlozit ten 12-miestny kod, po ktorom patram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 tak ja kdyz tam jdu tak je tam zalozka packs a v tom je ta vzducholod,ale tak mozna to vidim jen pro to ze jsem si ten kod na vzducholod aktivoval viz.obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 tak ja kdyz tam jdu tak je tam zalozka packs a v tom je ta vzducholod,ale tak mozna to vidim jen pro to ze jsem si ten kod na vzducholod aktivoval viz.obrazek[ATTACH=CONFIG]22620[/ATTACH] ale to to tam maji jen ti co to mely predobednane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgasmic Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Ahoj, mám dotaz. Koupil jsem si kvůli GTA 5 PS3 Slim 12GB. Hra se nainstalovala a hrál jsem bez problémů. Včera jsem koupil pro mladou Littlebigplanet 2 a musel kvůli místu GTA 5 smazat. LBP 2 nainstaloval a dnes zase smazal, abych mohl hrát GTA :) Jenže instalace probíhá už asi 2 hodiny a mám nainstalováno cca 3GB z 8GB a jde to šíleně pomalu. Nevíte někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Tak mulťák konečně běží bez problémů!! A po radě od samotné hry jsem si uložil peníze do banky aby mě o ně nějaký loupežník neobral... Ale jak se ukázalo největší zloděj je banka!! :D Za den se mi z ní pomalu vytratilo všech 15 tisíc keré jsem tak pracně vydělal :D Neví někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Tak nikdo neokradl tebe,ale vykradl tu banku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Stále nefunguje, už mi to vymazalo asi 5 postav, takže končim... Dejte vědět až to stoprocentně všem půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 mne to ide v pohode aj misie ale ziadny ludia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 2 orgasmic: být tebou, seženu si nějaký i starší 80 GB disk 2,5", mít 12 GB disk v PS3 je jistá forma masochismu, tedy vzhledem k tomu, že skoro každá hra chce nějakou tu instalačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alofok Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 čaute, napojil jsem se, vše šlo v pořádku. Jenže jsem byl na celé mapě sám a když jsem chtěl jet např. závod, nemohl jsedm najít žádně hráče. Jak je to možné ? Když jsem se chtěl připojit na jinou session, tak mně to hodilo zpět tam, kde jsem byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Tak nikdo neokradl tebe,ale vykradl tu banku :lol: To vazne muzou?(jako vim ze vykradat tam jde) ale ze vykradou tu co v ni mas penize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 To vazne muzou?(jako vim ze vykradat tam jde) ale ze vykradou tu co v ni mas penize? No jestli ano, tak je zřejmé že tě to má motivovat k tomu, aby jsi prachy narval do akcií. Jestli je to ale pravda, to nevím. Mě to stále nepustí přes první race. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 No to pochybuju, že jde vykrádat banka :D Ono to nezmizlo najednou ale postupně.. To je to (O_o) Mě už to naštěstí šlape naprosto pěkně :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Taky me to frci dobre :-) jsem spokojen, jen by mohli lidi vic hrat mise a treba team deathmatch atd. :-/ Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemi- m.d. Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Mě ještě neobnovili postavu, asi si ještě počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Tak ale vykrast banku v MP bude snad moznost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 v pozdejsich updatech hry pribydou heist coz budou loupeze, takze ano banka tam urcite bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Mě už to naštěstí šlape naprosto pěkně :love: Beru zpět.... Fu:censored: you R* !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Rockstar včera vydal prohlášení, že na tom pracují a doufají že již dnes bude update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Jak se daji rychle vydelat penize? Chtel bych prodavat auta,ale nejak mi to nejde,pls help.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 (upraveno) tak uz je venku dalsi patch a mel by opravovat vetsinu chyb fany: ukradni auto a zajed s nim do los santos customs a mela by tam byt polozka sell car Upraveno Říjen 4, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 fany: ukradni auto a zajed s nim do los santos customs a mela by tam by polozka sell car Ale po pár autech už dostáváš velký kulový.. :? :D A už vím proč mizí prachy z banky :D Páč ten můj šoumen pořád platí kartou... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 S Franklinem jsem koupil smoke water a chci se zeptat mám dostávat týdně cca 9000, ale nic nedostávám, tak mne napadlo snad jediný, že musím jezdit ty závozy s dodávkou? Jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 (upraveno) mužete mi někdo vysvětlit jak ten online funguje? zatim sem tu dělal nějake 2 SP mise a pak po mě začal nějaky typek jen tak střilet :D nechapu co tam dělat :D jo a jak mutnout vioce? memam HS takže mi to jede v televizi a bavi se mi tu asi 3 francouzi... a už mě to SE*E Upraveno Říjen 4, 2013 uživatelem winkja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.