xvostokx Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Start- online - players tam je moznost mute Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 kdyz normalne ve hre podrzis select tak tam mas na vyber ruzne moznosti treba si muzes nasadit masku povolit pristup do tveho auta jen tvym pratelum atd. a i ten chat jestli vsechny, crew nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 (upraveno) přišel někdo na to jak se podělit o kořist nebo jak s tou maskou vykrást obchod bez hvězdiček ?? Upraveno Říjen 4, 2013 uživatelem canava bla bla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemi- m.d. Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Ideální by bylo vypnout to globálně, protože všude se najde nějaký ♥♥♥♥♥♥, který do mikrofonu pouští zvuk z televize a ještě tam řve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Prachy- podrz select, inventory tam cash ;-) Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 v mem prispevku jsem to psal podrz select a u chat si dej none a nebudes nikoho slyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 (upraveno) Tak konečně jsem dneska sprovoznil nejen online, ale konečně mi začal fungovat singleplayer, tak jsem to dneska dohrál. Musím uznat, že konec se mi líbil ©, oproti GTA IV to nebylo příliš obtížné a navíc jsem se královsky bavil. Upraveno Říjen 4, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Jak prodam auto v tom custom,vubec mi to nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Edit. PROBLEM CO JSEM MEL JSEM VYRESIL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Edit. PROBLEM CO JSEM MEL JSEM VYRESIL Miluju příspěvky tohodle typu :-D Kdyžtak cituj jakej a možná by neškodilo kdyby jsi napsal jak jsi to nakonec vyřešil,někomu by se to mohlo příště hodit ;-) Xperia ARC S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 nevite někdo jestly v online mužu mít více garaží?nemovitostí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Uz me dost sere ten online :-D to je z loadingu do loadingu a vecne to pada. Ale jinak me to bavi :-) Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 aj mna nakupim veci spravim misie a padlo a nic neulozilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 nevite někdo jestly v online mužu mít více garaží?nemovitostí? Můžeš vlastnit pouze jednu nemovitost a pokud si chceš koupit lepší tak by se ti část tvé minulé investice měla odečíst od kupní ceny. Nevím jestli těch baráků tam bude víc, ale zatím mi to přijde jakože to není nic těžkýho. 400 000 $ je fakt nahráno zachvílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Za chvilu? Ja se snazim a mam sotva 30 taliru a hnusnou garaz na dve kary Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Za chvilu? Ja se snazim a mam sotva 30 taliru a hnusnou garaz na dve karyOdesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 No ja uz mam byt za 205 tisic a hraju to tri dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Mozna bude tim ze hraju sam a mise jen s low lvl levelama za tisicovku Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 nwm jak vy,ale me se zda ze cim dyl to hraju tim min mam penez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 (upraveno) Mozna bude tim ze hraju sam a mise jen s low lvl levelama za tisicovkuOdesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Když hraješ sám, dostávaš mín peněz i RP. Pokud ale třeba prodáš v LSC Obey Roco, tak dostaneš 8500$ což není tak málo. Já včera hrál 3 hodiny a nahrál jsem 45 000$. nwm jak vy,ale me se zda ze cim dyl to hraju tim min mam penez :D No hlavně se ti odemyká možnost jak je utrácet a třeba Turbo na auto mě stálo 42 000$ :D Upraveno Říjen 6, 2013 uživatelem Frey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 No nejvic chechtaku jsem videlal v survivalu :-D asi 12 tisic Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 me stve ze pokud si date "pribehovou misi" a dokoncite ji tak tam pak neni dalsi takova jen ty mise pro 2 tymy proti sobe atd. ze musis jit do volne jizdy zapnout ji a pak zase treba pozvat kamose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 docela mě ty mise proti sobě nebavi zato ty s někym jako tym jsou super :-) škoda že nejde dělat jen jedno asi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 prave o tom pisu musis jit vzdycky zpatky do volne jizdy a pak dat ten job jestli mas nejaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Staci pri tom hlasovani dat replay :-D Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 mě stve ze uz jsem mel u jedne postavy rank 10 a dneska se pripojim a smazala se mi postava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.