Manoust Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Staci pri tom hlasovani dat replay :-DOdesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 jenomze to budes hrat tu samou misi ja myslim pokazde jinaci vis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 nevite jak mam v mp vypnout kecani ostatnich hracu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 podrz select a v kolonce chat si dej none Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 (upraveno) mě stve ze uz jsem mel u jedne postavy rank 10 a dneska se pripojim a smazala se mi postava Je to jen dočasný, pokud vyčkáš a neuděláš si novou postavu ta stará se ti vrátí EDIT: Jinak taky nevím jak pořádně vydělat :D jde to hrozně pomalu.. Upraveno Říjen 6, 2013 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 docela mě ty mise proti sobě nebavi zato ty s někym jako tym jsou super :-) škoda že nejde dělat jen jedno asi :( Ty mise na invite se opakují, není to tak že ji uděláš a už ji nikdy hrát nebudeš. Já mam lvl 25 a několik už se mi přes mobil vrátilo i přesto že jsem je udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Je to jen dočasný, pokud vyčkáš a neuděláš si novou postavu ta stará se ti vrátíEDIT: Jinak taky nevím jak pořádně vydělat :D jde to hrozně pomalu.. To je jedine dobre alespon to dlouho vydrzi :) Jsem rad ze konecne penize zase neco znamenaj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 No kdyby alespoň bylo víc možností jak vydělávat aby to byla sranda.. Doteď jsem lítal jen z obchůdků do paynspray :D Ale teď se mi konečně odemknulo nějaký zabíjení gangů a loupeže náklaďáků :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 parada tak mi zase zmizla postava no novou delat nebudu pockam az se objevi, stejne jim to ted zase nejak nejede a zmizly mi sakra auta u michaela a pak ze by se to uz stavat nemelo :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 (upraveno) No jo taky jsem to chvíli marně zkoušel.. Postavu taky nemám ale až nahodí servery tak bude zpět. Maximálně trochu pozadu s levelem a penězma ale i tak to naštve :( EDIT: někdy ty výpadky jsou ale i k dobru :D koupil jsem si barák a při připojení na jiné server jsem měl všechny prachy zpět, tak jsem stihl spousty utratit než to zase kleklo :D a nakoupené věci zůstali :) Upraveno Říjen 6, 2013 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 mě také zmizela tohle je opravdu frustruji když se vam to celé smaže měl jsem lvl 20 a toho času u toho ztraveného :? jen doufam že je to opravdu jen dočasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Hehe.. Ale zajímavé je, že to poslední dobou nefaká jen večír :D Ráno a odpo hraju vždy naprosto bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 to vis no amici maj zrovna dopoledne tak to je napor :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 To me to funguje lip vecer nez prez den :-D Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 No.. mě se konečně rozjelo alespoň solo ale jsem pozadu o 3 levely a 50 tisíc dolarů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 No kdyby alespoň bylo víc možností jak vydělávat aby to byla sranda.. Doteď jsem lítal jen z obchůdků do paynspray :D Ale teď se mi konečně odemknulo nějaký zabíjení gangů a loupeže náklaďáků :) Ono tech misi bude pribejvat. Ja jsem na 28 lvl a už některý mise nejsou vůbec prdel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 lidi co třeba o vikendu uspořadat akci? řeknemě třeba zavodit, skoky patakem a tak... s TS? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 To by chtelo no Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Console Forum Racing Cup 2013. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Tak celej den sem si poradne nezahrál nepřipojil sem se ke kamasovi nic pak mi to dvakrát spadlo a napsalo ze sem opustil misi pred koncem... Uz toho začínám mit dost GTA online je zklamaní roku a nic uz tonenapravi at ty co online delali táhnou do pice ♥♥♥♥♥i kvuli rdr sem se sral z nat nak sem to vyřešil ze sem mel typ2 a vse byl ok a ted musim mit open at jdou uz fakt do kundy zasrany curaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Dnes sem hral, jakz takz se to dalo, ale vsechno silene dlouho nacita, tesim se az vse bude fungovat na jednicku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Me to facha v poho :-D az na dlouhy loadingy :-D Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Ja tak hodku dve a cekal sem tak 5-6 :D to me ani nesere ale sere me ze to vzdy zamrzelo kdyz sem se chtel připojit s kamosem vzdy to spadlo a za 5 h sme se proste nepřipojili uz me to totálně sere zejtra si nastavim nat type open a pokud to nepomůže(nebo se u toho nezabiju) leti to z okna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 to me se zase smazla postava tak cekam jestli se zase objevi vbc se mi to nece hrat odznovu myslim, ze pockam nejaky ten tyden nez to daji dokupy, nez se ted vztekat atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 to me se zase smazla postava tak cekam jestli se zase objevi vbc se mi to nece hrat odznovu myslim, ze pockam nejaky ten tyden nez to daji dokupy, nez se ted vztekat atd. Presne tak jdu se věnovat normálnímu svetu na par tejdnu a pak jestli to nepůjde tak uz nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Xbox tyhle problemy ma taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.