ywo Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Hledám nějaky lidi na mise nick na psn : Ivosiny , rank ve hre 25 potrebuju už vydělat na nejaky pořádny byt, a samotneho mě ty přibehove mise v MP nebavi a když to jdu hrat s někým tak je to většinou děsnej retard... co si při kradeni aut mysli že jsme proti sobě a rozstrili mě.. a nebo si vezme motorku a v prvni zatacce se zabije a tím celej tym prijde zbytecne o jeden team live ... :D dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 ywo já si tě přidám a můžem něco udělat, rank 21 :D nejlepší je farmit na survivalu :) jinak ano to s tou motorkou znám :D btw včera dobrej zážitek.. Salomon označil auto na dálnici jako high priority, všichni se tam hnali, začli se střílet, pak měli asi všichni min. 3 hvězdy pač tam byl ranec polišů, swat, vrtulníky.. a já čekal na kopečku s ostřelovačkou a kryl si to auto.. hezkých 9000 pro mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 http://www.rockstargames.com/newswire/article/51565/grand-theft-auto-online-half-a-million-gta-stimulus-package-this.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 jojo budoui chechtáčky.. chápu to správně že každýmu kdo bude hrát online během října daj finanční injekci 500k doláčů? :-) dvakrát 250?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 taky jsem to tak pochopil snad to tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Trapný....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 kde prosim vas najdu jaky firmy proti sobě si konkuruji? kvůli akciim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 http://www.ign.com/wikis/gta-5/Stock_Market sjed si dole na rivals tam to je PS: zabralo mi to 10s s googlem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 ja zkoušel furt auction a tak a nic :D tak už jsem byl bezradny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 myslim se doplneni financi pro hrace co hrajou od launche fakt neni trapny, ja kvuli spatne fungujicimu cloudu ztratil ca 100-150 taliru takze jsem spokojen, Byt kupovat nebudu jsem spokojenej s tou pastoustkou, auta mrdam do ucha... takze pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Jak je to s garaži v Online? koupil sem garaž na 2 auta, tzn že ted mužu mit tracker ve dvou autech a s tim co zrovna nebudu jezdit se mi "portne" do garaže, či je to jinač? :-) btw dnes večer da někdo zavody, TDM atd? bylo by pecka sejit se v 8 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Malá injekce by bodla, ale snad to nezkazí zážitek těm, kteří to začali hrát až teď, ale budu rád, když si budu moct koupit garáž a nějaké bydlo už teď, našetřit na byt a garáž je na dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 garaž koupíš v pohodě za 30k (ted sem koupil jednu v "lepší" čtvrti na 2 auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Zdravím chtěl bych se zeptat jestli jde někde stáhnout cz do GTA V na PS3 mám hru v ENG a ani nevím jestli čeština je díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 (upraveno) Čeština pro GTA V na Xbox 360 a PS3 není a ani nebude, možná až bude hra na pc tak někdo přeloží. Jinak : http://bit.ly/GRhadU Upraveno Říjen 12, 2013 uživatelem pitris97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Da se vubec do toho Ronin crew vubec dostat?Uz tam mam *prihlasku* druhej den a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Par lidi na GTA Online parbu pres TeamSpeak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 omg proč sereš k pskám teamspeak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Protože nemá headset ?! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Sel bych do nej, ale slysel sem ze to neni moc kvalitni, objasnite mi znama fakta? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Ja mam giotek ex01 a je to ok Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 V čem se podle vás v MP nejlépe leveluje? nějaky survival, DM, mise pro dealera či zavody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Protože nemá headset ?! :) Tak si místo mikrofonu na pc mohl koupit na pska :D Navíc když chci hrát online tak je to základní věc kterou bych měl mít ve výbavě. Prej teamspeak.... :lol::lol: Kdo má zájem poslouchat lagující řeč s chrčením v pozadí? Sel bych do nej, ale slysel sem ze to neni moc kvalitni, objasnite mi znama fakta? :D Mám přímo od sony a špica !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 jojo to chrčení, šumění a klubání se vetřelců vycházející z headsetů které používají hráči v gta to sou čisté panenské orgie bez jediné chybičky ... proti tomu je teamspeak úúúúúplně něco jinýho :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Presne jak rika TwiCe, tohle porad slysim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.