Kapr Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Ono to jde nastesti vsude...akorat jsem prisel ze to snima zvuk i z ty kamery co je u PSka...kamarad to tak ma a obcas kdyz rve(do pi...to jsou zmr....:D ) tak jsem ho slysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 (upraveno) hovínko v míse není jediné co vám může zkazit profilové foto na FB.. :D Upraveno Říjen 15, 2013 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywo Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 pro lidi co dělaji tu misi s vrtulníkem a nemůzou ho najit tak jsou 2 způsoby - výlezt přes budovu po žebřiku = nedostane se tam žíví :D , a nebo zavolat marryweather a že chcete hellipickup a pak jak doleti tka zabit pilota a vzit si vrtulník ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Ja kdyz privolal merryweather tak stal ve vzduchu :-D Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 A nebo na letiste ukradnout letadlo a skocit padakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Je tu nějaká parta čechů v nějaký crew co aktivně hraje a nabírá? v odpoledních/večerních hodinách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Je tu nějaká parta čechů v nějaký crew co aktivně hraje a nabírá? v odpoledních/večerních hodinách Ten RonicCZSK...ja jsem sice musel napsat tomu typkovi aby me si me pridal...ale co jsem hral...hral od nich vzdycky nekdo.Dokonce jsem asi s 3ma lidma hral nejaky mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 jo, Ronin je fajn, je lepší, když je v CZ skupině několik desítek lidí, rád slyším cz komunikaci, by%t já nemůžu mluvit, bylo by dobré, kdyby udělal Rockstar nějaký malý chat v rohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Nechce nekdo z roninu ted rychle rp points?? Delam zavod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 San Andreas- večer od devíti budu hrát :-) tak můžem dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Ok snad tu budu taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 ve hře jsem meatfly-epic tak me asi poznas spis tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Ja jsem francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Je někde vrakoviště nebo něco podobnýho jako v mafii ? Tzn. kdybych tam odvezl auto tak by se sešrotovalo a dalo by mi to peníze...? A jak je to z ukládáním hry musim se o to nějak starat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 ve hre je vrakoviste, ktere si muzes koupit a prachy dostavas za kazde znicene auto,ale jak to pises ty tak to tak neni, ve hre je autosave a hru ukladas bud ze si jdes lehnout do postele nebo pokud spechas tak pres telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 ve hre je vrakoviste, ktere si muzes koupit a prachy dostavas za kazde znicene auto,ale jak to pises ty tak to tak neni, ve hre je autosave a hru ukladas bud ze si jdes lehnout do postele nebo pokud spechas tak pres telefon To myslis SP nebo MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Single Player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 (upraveno) v mp máš něco na tenhle způsob, skrze prodávání aut v los santos customs .. položka Sell nemůžeš prodávat supersporty ( adder,bullet gt atd) nejvíc hodí peněz: PS: zatím sem to ručně neukládal ikdyž tam ta možnost je a žádnej postup mi nezmizel Upraveno Říjen 17, 2013 uživatelem TwiCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Jo ale prodavat auta muzes snat jen jednou za den ne?Jinak ja to ukladam tak ze z toho proste vyjedu...a za celou dobu jsem ztratil jen kus uprav na aute(penize mi to nevratilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Kouknete se na youtube. Daj se vydelat prachy kdyz prodavate furt dokola motorku. Vcera sem si udelal pres mega :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 ja nepochopil jak to udelat :D koupim motorku, trosku ji upravim a pak co? musim byt v invite only seassion ne? Prachy by se hodili, mam sotva 30 tisic a na 100 tisic se nikdy nedostanu regulernim hranim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Jj mas to tam vsechno popsany. Koupis motorku. Potunis ji. Potom jdes do invite session zajedes do ls custom. Das start a ps store. Vratis se a spawnes se nekde venku. Pote tam zajedes a prodavas jak je libo. :) jenom s tou prodeji musis byt rychlej jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 nechapu jak jit do invite session vis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 (upraveno) jop jde to jednou za 45min, ale přivýdělek dobrej jinak glitche jsou nůďo a pro lamy, co tam pak člověk bude vymýšlet když bude mít peněz tolik že si bude moci všecko koupit? včera mě pozval borec, svezl z-typem k sobě do baráku, komplet vybavenej nejdražšíma kárama, největší garáž .. hodně luxus ... problém ale byl že už se tak nudil a kopal se do zadku že se začal bratříčkovat semnou s 17tým lvlem, aby měl aspoň nějakou zábavu a když ktomu pak přičtu že se vám na profilu social clubu zobrazuje tok pěnez, jak rychle jste je vydělali ... abyste se pak nedivili v době kdy začnou padat bany, potom co se vyladí základní bugy nic proti just sayin :) sám už jsem si takovýma glitchema prošel a že bych měl pak kvalitnější hraní... to se rozhodně říct nedalo edit: osobně jezdím závody .. je to rychlý zábavný a za dobrý peníze ... 5000-9000 za závod, když člověk umí trošku řídit + když tam je nějakej vysokej level tak když na něj člověk vsadi třeba 3000 , házelo to za jednu akci dohromady 10000-12000 průměrně ...a když člověk jde z jobs do freeroamu s více lidmama , okamžitě pryč ...fofrem na internet a uložit peníze do banky :) a na passive radím stoupat si za kamenej plot a je vyřešíno :) Upraveno Říjen 17, 2013 uživatelem TwiCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 já na to prdim, jen mě sere že za kšeft mám 3000a podobný nízký částky.. fakt pecka.. zvlášť když mě pak hned nějakej ♥♥♥♥♥ na ulici přejede károu (naschvál říkám přejede protože na to pasive nefunguje) a hned mám 2k dole.. :D Jediný kde se dá dobře vydělat jsou mise pro vyšší levely nebo survival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.