Kapr Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Kdyz uz se bavime o vydelavani...jak se daj vubec vydelat penize v SP? Nemyslim mise kde vykradete s partou neco ale jinak?Vetsina veci co muzete v SP delat vam da max tisice coz je celkem malo...a obchodovat na trhu je docela zvlastni kdyz nevite co mate vlastne delat aby to se vam zvysil profit(zase ale nemluvim o misich za Franklina) Proste jak si vydelat v SP bez misi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 rekl bych ze to asi nijak nejde,ale kdyz si ty mise pro franklina nechas nakonec tak pak uz se o prachy starat nemusis, dal jsem si GTA po druhe a na 2 postavach jsem mel 400M,ale co jsem se pak jeste dival na net tak jde vydelat jeste vic i 1MLD a vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 (upraveno) Díky za odpovědi ,chci se ještě zeptat dá se nějak prodat to, co koupim v MP (garáže,barák)?A kde najdu to vrakoviště v SP? Upraveno Říjen 17, 2013 uživatelem bekulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 No ja mel za Michaela asi jen 110 USD :D jsem nejak vsechno utratil...koupil jsem si vrakac...ale po zjisteni jak vydelava...to je taky nic moc :D ale pak prisla odmena v podobe 100k od....no nebudu delat spoliery ale docela jsem koukal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Tak již vlastnim HS :-) kdy by někdo zítra večer chtěl dat pořadnou hru ať se mi ozve tu či na PS nick "winkja" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Poslal jsem ti zadost winkja ;-) Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 taky posilejte francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Neví nekdo jak prepinat auta v gta online ? Uz jsem potunil dve auta a pokazde mne zmizi a nahodi mne to co jsem mel uplne první .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Musis koupit v los santos custom lost prevention obe dve veci....ja sem si ted koupil garaz a dycky kdyz se pripojim mam ho v garazi Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 pokud chceš mít víc aut než jedno tak musíš mít garáž a pokud ji máš tak to auto bude tam a když sním vyjedeš tak se budeš objevovat vněm ps: včera sem si dal v nějakým racu world record ... uuuuuulalala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 myslim ze ti zkazim radost,ale maji to nejake spatne ty tabulky, ja uz takovych rekordu par dal v MP a urcite to nebylo na svetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 myslim ze ti zkazim radost,ale maji to nejake spatne ty tabulky, ja uz takovych rekordu par dal v MP a urcite to nebylo na svetak Jo ty zavody jsou nejaky....takovy.Vzdycky mi to napise ze projedu checkpoint jako prvni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 (upraveno) nekaž mi radost! :D taky jsem se potom díval a zjistil že to zas taková výhra nebude. hold pýcha předchází pád EDIT: ty jejich servery sou něco neskutečně zvrhlýho.. to se nedá skoro hrát, v sobotu večer to byl úplnej konec Upraveno Říjen 20, 2013 uživatelem TwiCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Zdravím,už mám podle socialclub všechny mise hotový i ty které nepřispívají 100%,ale jedna jediná mě chybí je v kategorii (MISC) je to hraní tenisu s přítelem,ale když jdu s někým ven tak na tennis jít nemůžem,mužem jen šipky,golf,strip-club,drink a jít do kina,nevíte jak na to???? Předem díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 s jimmym jde hrat tenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 s jimmym jde hrat tenis s amandou to jde taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Mam dotaz při hraní online když se dokončí závod k čemu jsou ty "body" JP ?Při návratu do freemodu se mi sečtou ale nevím co snima. A druhá otázka před závodem je vždycky u jmena například 5/1,7/1 atd. to jsou kurzy na na bet(sázky)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 jp pointy jsou víceméně prozatím na prd, do budoucna budou mit asi spojitost s vykrádačkama (heists) já třeba využívám jp pointy k určení toho jakej je to hráč, ten s největšíma na mapě, bývá většinou ochotný pomoc a dá se sním hodit řeč, ale to je z části i věc náhody :) a skrz čísla před závodem mám stejnej názor jako ty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Jo ty JP body taky nejak nechapu k cemu zatim jsou jinak z novinek: http://www.gametrailers.com/side-mission/64010/rockstar-reduces-repeat-mission-payouts-in-gta-online V prekladu ze kdyz budete opakovat mise v Online uz nebudete dostavat plnej pocet penez ale jen 50%... Coz si ja osobne myslim ze je dobry protoze uz ted je tam moc *farmeni* kdy ranec lidi jezdi jen kraticky zavody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 (upraveno) jojojo.... zato dělat eventy na 5-10minut za 1000-4000 to je odost lepší viď :D farmit se bude itak, akorát stím rozdílem že to bude trvat dýl a dostaneš za to míň, pak budeš mít teprve možnost říct o misích že se farmí x) ... ... ono si vydělat 200 000 ( a to je ještě dost málo ) na novou káru bez bugování je docela hardcore, i stěma misema to šlo poměrně pomalu ... Když chytnu vemena spoluhráče tak za odpoledne dám 50 000 a to sem ještě rád že sem rád x) ... což je cena turba na lepší auto PS: ale jinak proti tomu rozhodnutí nic nemám, vydělávat prachy na tom že jsem víc v loadingu než ve hře.. je divný EDIT: co říkáte na ty boostovací balíčky peněz co se chystaj? na jednu stranu je rozhodně vítám a vím co sněma ,nadruhou stranu když to vemu tak člověk dostane 500 000 ... jen pár aut stojí víc a a nejdražší apartmán vychází na 430 000+- .. takže to má každej kdo hraje dostat hned na začátek nejlepší barák nebo auto? to pak všechny ty garáže a aparmány ztrácí smysl Upraveno Říjen 22, 2013 uživatelem TwiCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Je to kravina...ja osobne tech 500 000 nechci a az je dostanu koupim auto kolem ty castky pujdu ho vytunit aby to bylo presne 500 000 a pak ho rozmlatim... Ta castka je moc vysoka a jak uz Twice rikal jelikoz to dostanou vsichni...ostatni byty a garaze nebudou mit smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emueue Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Zdravim všechny Gangstery, mám dotaz, je možnost prodat auto?? ukráct a prodat a tak si vydělat ?? akcie nechápu pač neumim Anglicky (hodně blbě) Pak ještě jedna věc už nemám na mapě žádnej ůkol (ani písmenko,otazník, nic) ale píše mi hra že mám dohranejch pouhých 41% jak dál :bash:??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Zdravim všechny Gangstery, mám dotaz, je možnost prodat auto?? ukráct a prodat a tak si vydělat ?? akcie nechápu pač neumim Anglicky (hodně blbě) Pak ještě jedna věc už nemám na mapě žádnej ůkol (ani písmenko,otazník, nic) ale píše mi hra že mám dohranejch pouhých 41% jak dál :bash:??????? Jde to je v MP v singlu ne. Zalezi v jaky misi jsi.A ani u jedny postavy nemas zadny ukol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Zdravím můžete mi někdo poradit styl kterým se škodí konkurenčním firmám za účelem zvýšení ceny akcií? Klidně do SZ pokud by mělo jít o spoiler.Díky moc za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Zdravím můžete mi někdo poradit styl kterým se škodí konkurenčním firmám za účelem zvýšení ceny akcií? Klidně do SZ pokud by mělo jít o spoiler.Díky moc za tipy Nijak...jediny pohyby akcii ktery muzes ovlivnit jsou ty mise za Franklina od Lestera....jinak je vsechno jen cista nahoda(jako niceni vozidel jine firmy atd....bohuzel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.