Kapr Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 kazdopadne v te ceske ronin crew jsou v 99% naproty ♥♥♥♥♥i.. to fakt snad radeji zalozim vlastni..:D zatim co jsem mel moznost s nekteryma z nich hrat tak jsem poznal 2-3 normalni lidi..jinak co clovek to ♥♥♥♥♥♥ Jo to mas pravdu...jsou tam fakt ♥♥♥♥♥♥i.Ja jsem zatim *poznal* taky tak cca 2-3 lidi co jsou v pohode... Tak muzem zalozit nejakou crew tady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Ja viem ale nejakym sposobom mi to hra dovolila preskocit a jedine co mi ukazuje je cislo 1 nad franklinom v switch mode ale na mape nemam ten znak asi to budem musiet hrat odznova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 u toho franklina by to mela byt mise za odtahovku musis zavolat tanishe nebo jak se jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 ja neviem lebo teraz som si to pozeral na Rockstar club a všetky uzavreté SaF ukazuje aj hobbies všetko len na misie mam že mi jedna chýba a je locked a neukazuje o nej nič a chýba mi trofej a fair days pay ktora sa vybojuje v misi caida libre ale cele je to zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Vilem, si pridej nas, tady chcem hrat asi vsichni a hlavne jsme tu vsichni relativne pratelsti :]..hlavne si nepridavej kapra, on stejne hraje jenom tak okolo 6ti rano do 8mi do rana :D:D ^^ hele me vcera prisel invite do crew jednoho kluka co mam ve friendech (konkurence ronin crew), tam vsichni hrajou a jsou v pohode a docela i chodi na invite (alespon ti co mam ja ve friendech)..GODFATHERS FAMILIA a kdyz budete chtit tak se pridejte jeste do nasi privatni crew s kamosem (ne ze ja bych to vyznaval, ale on ano :D) WEED REBELS PRAGUE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Vilem, si pridej nas, tady chcem hrat asi vsichni a hlavne jsme tu vsichni relativne pratelsti :]..hlavne si nepridavej kapra, on stejne hraje jenom tak okolo 6ti rano do 8mi do rana :D:D ^^hele me vcera prisel invite do crew jednoho kluka co mam ve friendech (konkurence ronin crew), tam vsichni hrajou a jsou v pohode a docela i chodi na invite (alespon ti co mam ja ve friendech)..GODFATHERS FAMILIA a kdyz budete chtit tak se pridejte jeste do nasi privatni crew s kamosem (ne ze ja bych to vyznaval, ale on ano :D) WEED REBELS PRAGUE No ja hraju dost ruzne :D hlavne jsem ted pryc takze se pridam az tak v utery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 vzdycky kdyz nahodim masku a pak si ji sundam tak jsem plesaty :roll::angry: to je v te masce zabudovany holici strojek nebo co ? sakra, dela to jen mne nebo i vam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 jo dela a od ty doby se mi dokonce zmenil i oblicej od te doby co jsem ji mel prvne na sobe a od te doby kdykoliv jedu autem tak jsem take plesaty (asi z duvodu bezpecnosti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Ja treba masku vubec nemam :D ale pak si nebudu moct koupit zadnou mnamku kdyz me vsude hned poznaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 kde se kupujou helmy na motorku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Takže kdo by mal problemy ako ja a po prejdení poslednej misie bude mať 68/69 má smolu a na 100% musí začať new game bez patchovania hry.Bolo to spôsobené práve opatchovaním počas single playeru a R*sa nedávno vyjadril tak že tento problém nemá ako vyriešiť ale sa mu proste len nechce aj ked sa tíka 100000ciek ludí po svete FUCK YOU R*. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 A vi se co je to za misi?Kde by mel byt od koho aby si mohli treba davat lidi pozor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Je to rôzne mne napr. chýba misia "caida libre" ale vačšina uvádzala že mala problem po misii "surveying the score" a "hang ten" ja doporučujem nepatchovať hru ked prechádzate single player a potom sa vrhnúť na MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 zalozme nejakou slusnou crew protoze s tema ostanima ♥♥♥♥♥ama se neda jezdit porad vybouravaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Je to rôzne mne napr. chýba misia "caida libre" ale vačšina uvádzala že mala problem po misii "surveying the score" a "hang ten" ja doporučujem nepatchovať hru ked prechádzate single player a potom sa vrhnúť na MP. Nepatchovat hru?ja uz mam patch mam a bez nej si stejne nezahraju ne? Zase na druhou stranu jedna mise sem tam mne je uplne jedno jestli tam nekde budu mit 100% nebo 99,9 :) BTW co rikate na to nove DLC Beach Bum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 tady jde o to, ze za 100% hry mas trofej a kdo sbira trofeje a chce platinu tak ji musi mit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Manoust..jak jsem psal na tehle strance..pridej se do GODFATHERS FAMILIA nebo/popripade i do WEED REBELS PRAGUE. Ja hraju docela casto (je fakt ze pondeli-ctvrtek je to horsi kvuli praci a skole, ale i tak si obcas zahraju a o vikendu tam jsem temer nonstop)..v GOFA jsou super kluci kteri hrajou mise a radi coopujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 tady jde o to, ze za 100% hry mas trofej a kdo sbira trofeje a chce platinu tak ji musi mit :) Vubec nevim ...platina atd co je...ja to mam jen tak na hrani :D jediny co jsem se v jaky hre snazil za poslednich X let bylo BF3 ty ukoly...jinak nic. BTW ta crew nevim...ja uz tak nejak vim s kym to jde a kdo je ♥♥♥♥♥ a i kdyz je na tebe bounty 1000 tak po tobe jde...ja kdyz vidim ze je na nekoho z crew bounty tak mu jedu pomoct...bud je chytrej a pochopi to ze strilim po jinejch a nebo me potom zastreli taky(i kdyz jsem s nim v crew :D ) Plus se vubec nezminuju o zavodech...ja jsem jel parkrat s lidma z crew ktery byli v pohode...ale vysekali se ....tak jsem zastavil a pockal na ne....nehraju MP abych si odjel par kolecek sam a dostal za to penize...hraju to protoze je vetsi sranda se pretahovat.. Bohuzel podobnej nazor nebo i styl hrani moc lidi nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 skoro kazda hra ma trofeje a lidi se je snazi sbirat ja treba taky, nic za to nedostanes,ale prodlouzi ti to herni dobu a muzes se tim treba chlubit nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Hopla nejakej error :D Jo do toho crew do piggyho se pak pridam az budu doma a uvidime...treba si taky uz konecne jednou zahrajem :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 kapre, nezahrajem, protoze pozdeji jak v 18:00 uz prece GTA nezapinas :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 kapre, nezahrajem, protoze pozdeji jak v 18:00 uz prece GTA nezapinas :D:D No ja hraju pres ten kdyz je cas a mam klid :D ale az budu doma zahraju si teda i vecer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Nepatchovat hru?ja uz mam patch mam a bez nej si stejne nezahraju ne? Zase na druhou stranu jedna mise sem tam mne je uplne jedno jestli tam nekde budu mit 100% nebo 99,9 :)BTW co rikate na to nove DLC Beach Bum? Ja som mal v pláne spravit gta 5 platinu pretože je to skvelá hra a mám rád výzvy lenže teraz kvoli tomu musím hrať celé gta znova čo je 50-60 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 vzdyt nemusis hrat vedlejsi mise staci jen pribehove, me to zabralo znova dohrat abych vedel jaka je 2 moznost u tech misi kde si muzes vybrat asi 3 dny. za nejakych 20h to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 ved jasne to ma zmysel no ale vedljsie musim hrat akurat nie vsetky tam uz je tolerancia napr 25 stunt jump 25 letters atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.