Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto 5

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Dohrál jsem hlavní příběh a nenapadlo mně, že zbytek misí pro Kiflomisty ( Kifflom) a další mi zmizí. U Trevora mi zase zmizela ta mise s hledáním nějakého pána co mi zadala "Moude" . A teď při prohlížení check listu na social mi u Franklina příjde,že ve hře mi chybí mise pro paparazzi( možná bude stačit zavolat novináři ted si to neověřím) a další. Evidentně pro plných 20 strangers freaks nepotřebuju mít všech 58 a můžu je tedy všechny dohrát?

Každá z her, kterou nově začnem tak mám "dané" 14 náhodných misí? Na socialu je tech misi min trikrát tolik, tak mně zajímalo jestli i po skončení se mi budou dál objevovat?

Ať tak nebo tak stejne si dám gta od znova a to hlavně kvůli těm více možnostem při heist.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano říkáš, ale mně se nic nikde neobjevuje. Dva příklady hledání těch lidi pro Trevora a u Michaela mi po skončení hlavního příběhu zmizel Kifflom. Jsi u těch sektářů říkám nema na to vliv více méně Michaelovo psychický stav a že se mu vrátila rodina, tak ty K nepotřebuje.

Odkaz ke komentáři

Ano říkáš, ale mně se nic nikde neobjevuje. Dva příklady hledání těch lidi pro Trevora a u Michaela mi po skončení hlavního příběhu zmizel Kifflom. Jsi u těch sektářů říkám nema na to vliv více méně Michaelovo psychický stav a že se mu vrátila rodina, tak ty K nepotřebuje.

Podívej se na youtube na ty mise tam máš ukázáno co máš dělat,já hru prvně dohrál a pak až dělal ty ostatní mise. U Trevora v jeho mobilu,MAUDE ti poslala e-mail a tam máš lokaci kde toho člověka máš hledat až ho najdeš a zabiješ pošleti zase další e-mail s další lokací a to Kifflom máš zas u Michael v mobilu taky v e-mail musíš jít na internetové stránky EPSILONU to je Kifflom vyplníš tam ten dotazník a už se ti to zase zobrazí na mapě,je toho spousty podívej se na youtube ;)

Odkaz ke komentáři

Zdravím,mám GTA V dohraný nejenom na 100%,ale udělal jsem i všechno co šlo podle sociaclubu,až na náhodné mise (RANDOM EVENTS) ty nemůžu prostě najít,neví někdo jak na to?Zobrazí se na mapě jen v určitou hodinu a jen s určitou postavou???A ještě neví někdo které mise si nechat na konec s tím Lestrem,abych pak mohl investovat a mít prachy na ten Golfovej klub =D

Odkaz ke komentáři

Email a ani sms od Maude v mobilu není, předtím byla. Po dohrání 69 mise hlavního příběhu mi zmizela. To samé u Kifflom poslední misi, kterou jsem pro ně udělal bylo shánění aut. I penízky jsem jim několikrát poslal a najednou ikonka zmizela. Až se ke gta dostanu zkusím podle tý mapy na social najít stranger....

ty random jsou na socialu na tý mapě, kde jsou i otazníky (strangers...) podle mně. Mise od Lestera (Assassin) si nech na konec všechny.

Odkaz ke komentáři

aby jsi mel mise kifflom tak musis 10 hernich dni nosit jejich robu kterou sis koupil, pro trevora aby jsi mel mise u johna nebo jak zacina to na J tak musis znicit tusim 5 ceduli konkurencni realitky pujdes ve hre na internet a pujdes na stranku lennyavery-realty.com das find properties pak na nejakou kliknes a das get directions, na mape to budes mit oznacene prijedes tam znicis ceduli a takto to udelas 5x tusim celkove je jich myslim 15, ale staci 5 pak pockas a mel by se ti ozvat a pak od neho dostanes jeste dalsi 2 mise

PS: nwm jestli to jsou presne pocty pise to z hlavy jak si to pamatuju

Odkaz ke komentáři

Tohle všechno zrovna :) vím, ale napřiklad tu róbu nemuzu koupit. Zkusil jsem znova vyplnit ten dotaznik. Josh z realitky mi jde, ale ta Maude se mi proste ztratila. Prijde mi divny, ze by se mi takhle ztratilo... Bud mám smůlu a jde o chybu ve hře nebo což nepředpokládám je chyba ve mně a dělám něco špatně. Btw kde je ta sekta, jak tam mám odvážel s Trevorem lidi?

Odkaz ke komentáři

Takže podle toho jsem udělal Kifflom mise do 10mise, pak se mi objevil jejich znak na mapě, jenže než jsem se k němu dostal rozhodl jsem se dohrát hlavní mise a mise od Lestera pro Franklina. Díky za rady, ale vlastne s těma misema Kifflom nic neudělám, ptž nejdou. Vyřešil jsem to rozehráním nové hry, ale tu jsem si dal i z jiných důvodů heist apod.

mise od Maude mi jde sice email je už dávno vymazaný, tak pan Orlowski se díky Vám a youtube našel :)

Upraveno uživatelem Tulen.mirek
Odkaz ke komentáři

Sms nejsou mise,smsky jdou smazat,ale e-mail nesmažeš proto od Maude tam ten e-mail máš napořád ať hru dohraješ nebo ne,celkem ti od ní přijdou 4 e-maily a Kifflom jsem hrál až po 100% hry,je pěkně složitý,musíš prvně vyplnit dotazník,pak jim dát 5000,potom jí dovezt 5 aut,potom 10000,potom si koupit jejich oblek za 25000,potom ten oblek nosit 10 dní a pak v tom obleku běhat 5 mil po poušti,ale až po splnění vždy další mise.Jinak nevím jak vy,ale mise Kifflom jdou hrát jen s Michaelem ;)

Upraveno uživatelem Mrkej_Na_Drat
Odkaz ke komentáři

tak mail od Maude mám opravdu smazaný v savu po dohrání příběhu ( koukl jsem na starší save a email tam byl), ale i tak ta mise jde dohrát po dohrání příběhu. s Franklinem jsem zkoušel toho paparazziho a zatím mi další mise nepřišla, kdy se má Beverly vynořit z popelnice, ale to taky nebude nejspíš ihned. a ikonka Kifflom mi zmizela i ze starých savů (zní to zvláštně, ale opravdu :) ) Byla to ta mise, jak mám dojet k tý zdi a asi Marnie tam píše na zeď. Teď budu chvilku plnit závody všeho druhu a doufám, že mi časem dají vědět jak Maude a Beverly. Kifflom vůbec nevím, jak to udělat.

Odkaz ke komentáři

Čau poradil by mě někdo jak vydělat ty peníze s Lestrem,vůbec nevím o které mise jde a pak které akcie zakoupit abych vydělal?Pro Lestra je tam hodně misí ze začátku mám někoho zabít mobilem a pak vykrádám to klenotnictví,myslím že ty všechny mise od Lestra nejdou nechat až nakonec bez nich se v příběhu dál nepohnu nebo ano???Předem díky za odpoveď.

Odkaz ke komentáři

pokud mas mise u lestera pro vsechny postavy tak tech se bat nemusis,ale pokud tam bude jen za franklina tak ty nedelej,ale ja kdyz jsem to hral tak jsem musel udelat 1 tu lesterovu misi abych mohl hrat dal,ale mozna to byla jen nahoda nejsem si jisty kazdopadne by ti meli tusim 3 zbyt tak ty si nech az nakonec hry na netu mas spustu navodu co koupit, teoreticky mas 2 verze jak toho docilit jedna je jednodussi s kterou muzes mit nakonci klidne pul miliardy a z druhou klidne pres miliardu, ja to delal tou prvni obycejnou,jde taky jeste o to jesli mas na konci 2 nebo 3 postavy, podle toho se ti pak odvine klk budes mit penez na konci

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu