Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto 5

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

fakt co předvádí r* to je tragikomedie, odsouvaj týdny stimul balíček .. tak aby ho dostal každej a nedošlo ke ztrátě peněž ... dneska nadejde den .. vemu auto, natuním naplno .. bum kick .. lognu zpátky .. auto v základu a peníze vtahu :D kolem 200 táců :D nekonečnej lol

vtomhle je r* dost pozadu .. to propojení s komunitou a celkovej support je mimo ... už počínaje tím že releasne po týdnech patch a kloudnej change log nikde, wtf

Upraveno uživatelem TwiCe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Twice: včera jsem se snažil celej večer hledat ten van co máš ty a nikde po celém městě ta ku*va nejezdila :D Všude jen samé SUV (a ocasi co si potřebovali honit male brko pomoci C4ek).. Už ci taky něco čemu narvu pořadnej podvozek a ne ty ořezávatka SUV

Odkaz ke komentáři

To je divný, sandking je docela běžný fáro, ale znám to. Prostě si to řekne, že se to nebude spawnit to co chceš a hotovo ( já takle hledal 3hodiny dominatora )

jinak todle auto má častej spawn na vespucci beach (tam se často spawní SWB verze ) + venkov ( potkávám ho v horách na odpočívadlech )

PS: van ztoho mám udělanej já, v základu je to klasickej offroadovej pickup .. pokud sem tě tím zmistifikoval :D

Odkaz ke komentáři

jinak ke spawnu aut..objevil jsem ameriku, kterou vsichni vite..ale pokud nemuzes najit nejaky auto a vis, ze se na tom miste spawnuje (jak rikal twice treba vespuci beach), tak tam dojed (pokud mas barak tak si nastav spawn na posledni pozici a ne v property), parkrat najdi novou session.. Nevim jak to je udelany, ale me osobne to casto napojuje do nejake session kde jsou ve meste POUZE 4typy aut..a opravdu za 2 hodiny hrani se tam nespawne nic jineho..takze kdyz hledam nejake auto (baller, Felon GT), tak parkrat pozmenim session a hned pred property se mi jich objevi tucet..

to je dalsi vec, kterou v GTA absolutne nechapu..jak v singlu, tak v multiplayeru..spawn aut..vzdyt prece random(0,50) -- nebo kolik tam je aut -- NEMUZE furt vracet 2-3 stejny auta..to je vec, kterou fakt proste VUBEC nechapu, jak to ti koumaci delaji..A dalsi vec, co me opet neuveritelne se*e je to, ze mam NEUSTALE v lobby STEJNY RADIO sakra..CHCI VYPLE RADIO!! nastavim si to v options, VSUDE nastavuju radio off nebo maximalne 2-3 "oblibeny" radia..ale proc..stjene tam vzdycky mam jine sra*ky..to me fakt vadi a sakra moc..to, ze nejdou mutovat lidi pri zavodech v lobby (pokud nejste host), to jsem tak nejak uz presel, proste si pockam nez me nekdo nejak blbe naboura ze viidm, ze uz nevyhraju a ♥♥♥♥♥a se stupidnim mikrofonem si mutnu..ale radia me fakt stvou..

Odkaz ke komentáři

jinak ke spawnu aut..objevil jsem ameriku, kterou vsichni vite..ale pokud nemuzes najit nejaky auto a vis, ze se na tom miste spawnuje (jak rikal twice treba vespuci beach), tak tam dojed (pokud mas barak tak si nastav spawn na posledni pozici a ne v property), parkrat najdi novou session.. Nevim jak to je udelany, ale me osobne to casto napojuje do nejake session kde jsou ve meste POUZE 4typy aut..a opravdu za 2 hodiny hrani se tam nespawne nic jineho..takze kdyz hledam nejake auto (baller, Felon GT), tak parkrat pozmenim session a hned pred property se mi jich objevi tucet..

to je dalsi vec, kterou v GTA absolutne nechapu..jak v singlu, tak v multiplayeru..spawn aut..vzdyt prece random(0,50) -- nebo kolik tam je aut -- NEMUZE furt vracet 2-3 stejny auta..to je vec, kterou fakt proste VUBEC nechapu, jak to ti koumaci delaji..A dalsi vec, co me opet neuveritelne se*e je to, ze mam NEUSTALE v lobby STEJNY RADIO sakra..CHCI VYPLE RADIO!! nastavim si to v options, VSUDE nastavuju radio off nebo maximalne 2-3 "oblibeny" radia..ale proc..stjene tam vzdycky mam jine sra*ky..to me fakt vadi a sakra moc..to, ze nejdou mutovat lidi pri zavodech v lobby (pokud nejste host), to jsem tak nejak uz presel, proste si pockam nez me nekdo nejak blbe naboura ze viidm, ze uz nevyhraju a ♥♥♥♥♥a se stupidnim mikrofonem si mutnu..ale radia me fakt stvou..

Jo ten spawn aut me taky dost stve....mam pocit ze jsou tam vzdycky jen max 4 druhy aut jinak nic.Tohle by mohli opravit...aspon v SP aby to vypadalo lip...v MP je mi to jedno mam svoje auto a po jinych moc nekoukam.

Odkaz ke komentáři

Budu za hůlku, ale vysvětlete mi prosím jak si nastavit spawn (popř de to i když tam nemám garáž? Vlastním jednu na druhé straně města) a jak ze s těmi session? Jako že se mám joinovat do "jiného světa"? :eek:

Odesláno z mého HTC Vision pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

to citování posledního příspěvku je hrozný zlo...

start > online > options > spawn location ... a tam si můžeš vybrat mezi buď: last location - poslední místo kde jsi byl před odpojení ...nebo: your property, což už jak je zřejmé, znamená že tě to hodí tam kde máš bejvák

bez nemovitosti ti asi musí bejt jasný jaké ztěch dvou možností to vybere :D

Odkaz ke komentáři

winkja co sis koupil??:] Carbonizzare?? :]..tu planuju koupit ja za chvili, ted ale chci vytunit hlavne entity xf, abych mohl se alespon vyrovnat v custom zavodech..pak koupit carbonizzare a pak jsete chci vacca..

Jinak..JE nejaka moznost jak se zbavit toho free auta (GTRka, nevim jak ma nazev ve hre)..:/ strasne se mi nelibi, strasne ho nesnasim, vzal jsem ho jen protoze bylo zdarma ke garazi a precijen je rychlejsi trosku nez vytuneny sentinel..Jenze tedka kdyz mam entity tak se ho chci zbavit, jenze bohuzel prodat nejde, nechat na ulici to je taky zbytecny :D jediny co me napadlo je ho nechat vybuchnout a pak ho nenechavat vratit..ale neblokne mi to misto v garazi?? :/

a posledni, jdete ted nekdo hrat??

Odkaz ke komentáři

tak pokud máš garáž plnou tak ho prostě nahraď jiným :-) když maš garáž plnou a jedeš do customu si "očipovat" nové tak ti to da na výběr za co chceš vyměnit.

Jinak ano piggy Carbonizzare moje srdcovka už od SP. Miluju ten jeho styl skládání střechy a ty světla... *cvrkl blahem*

Odkaz ke komentáři

útržky z včerejšího blbnutí s canava, musíme ty pařanský časy spojit a uspořádat nějakou větší formu chaosu :D

jaja švanda byla :D škoda, že tam ti lojzové nevložili movie editor jak slibovali a co byl i v gta IV na pc :(

některý okamžiky bych si přehrál znova a sestříhal :D třeba vin dízl stájl :D jak jsi to napsal tak jsem se málem polulal smíchy :D

Odkaz ke komentáři

já ňák nevim za co těch 575 tisíc co teď mám utratit.. Auto... mám to free ze social clubu a spokojenost + upravenýho dominatora.. byt.. do něj se jen jezdim schovat případně do garáže opravovat.. A větší garáž asi taky nepotřebuju.. resp možná jo.. ale.. fakt nevim.. spíš bych rád zajel pár závodů protože na lepší tuning věci potřebuju ňáký vítězství :D :(

Odkaz ke komentáři

já si koupil lepší garáž (za 200tacu tuším) a musím řict že má jednu obrovskou výhodu. Měl jsem malou garáž pro 2 auta a jednou jsem na sebe měl vypsanou odměnu a tak si dělam na PC v garaži a najednou zvonek že na mě někdo čeka před vchodem. vylezu ven DEAD.. Nová garáž ma u vchodových dveří a garáže nainstalované kamery a v TV si je mužu pustit takže vím kdo tam čeka... luxusni věc :wohow:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu