TwiCe Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 xvostokx : můžeš třeba utratit za letadlo nebo loď takova ptákovinka do budoucna, upgrady zbraní.. canava :D :D jo no to bylo sakra stylový! já zas umíral vtom kaňonu, kde si chtěl odjed a najelo na tebe tak 8policejních kár a prostě ti tu cestu zaplnili autama :D takovej trolling Kapr hele pane nechcu bejt hnusnej, ale proč to všem furt cpeš? :D už to píšeš tak pošestý.. chápu že ty prachy nechceš ale to je čistě tvoje věc a ocenění za to nedostaneš x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dendas661468628288 Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 čaute všeci, taky hraju GTA online a docela často tak pokud by mě někdo vzal do crew nebo by chtěl jen poblnout tak si mě přidejte. Headset mám. NICK: DENISczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Ja porad penize nedostal, napsalo se mi ze sem je dostal, ale nedostal, co s tim? Ma nekdo podobny problem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Auto mi přijde zbytečný stejně s tim mym krámem (kterej se mi navíc líbí nejvíc páč z boku vypadá trochu jako GT-R) jezdim nejlíp, na dominator si zvykám ale je to taky dobrej stroj.. Infernus nuda, Vacca nuda... jediný co se mě líbí je to co jste tu psali.. To alá-ferrari-like auto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 konečně si koupím barák s garáží, nikdy jsem neušetřil víc jak 30tis. a nemám čas a ani chuť to hrát celé dny, takže budu rád, když si do garáže dám i nějakou motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Myslíte že Los Santos Customs opravují i jedničkové Megany? zrovna mi jeden zdechl před firmou takže fakt super :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 já si koupil lepší garáž (za 200tacu tuším) a musím řict že má jednu obrovskou výhodu. Měl jsem malou garáž pro 2 auta a jednou jsem na sebe měl vypsanou odměnu a tak si dělam na PC v garaži a najednou zvonek že na mě někdo čeka před vchodem. vylezu ven DEAD.. Nová garáž ma u vchodových dveří a garáže nainstalované kamery a v TV si je mužu pustit takže vím kdo tam čeka... luxusni věc :wohow: Ty kamery mas i u apartmanu pokud nevis, aspon v tech drazsich urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikinesko Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Ja ♥♥♥♥♥ som pozicial GTA Kamošovi a online som spustil 01.11 takže dostanem kulový a nie 500 000. Ešte že mam našetrené 670 000 ale pomohlo by tych 500 000 na autičko tuning a apartmanik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 tak dneska to bylo snové, koupen dům, motorka, pokradeno pár aut do garáže, prachy na oblečení chtělo by to ještě vykutit akcie, ať se prachy pomnoží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 jedna z dnešního venčení mazla 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Nema nekdo navic 500 000$? Vratim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chowky Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Prosím vás chci se zeptat jak je to s tím online hraním, začal jsem ho hrát a furt dělám úkoly, ale já chci hrát jak vy, ze mam barák atp!! :D jak na to? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 vydelat prachy za zavody/mise atd.? a koupit barak ? :D to je dotaz toto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) taky pridam jednu ode me, sice mam hummera,ale tak musel jsem se pridat ke skupine monstraru :D EDIT: tak jeste hummrika Upraveno Listopad 9, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Nema nekdo navic 500 000$? Vratim. K cemu.Penize ti nikdo dat nemuze protoze to nefunguje.Jedine se muze rozdelit po praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Ty kamery mas i u apartmanu pokud nevis, aspon v tech drazsich urcite. Já měl dřív ten nejlevnější za 70tisíc a tam byly taky ;) K cemu.Penize ti nikdo dat nemuze protoze to nefunguje.Jedine se muze rozdelit po praci... Peníze jdou posílat jak komu :D Než jsem dostal první bad sport tak jsem mohl.. Teď už nemůžu vůbec nikdy, což nechápu. Kámoš mi jinak posílá prachy furt když potřebuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 To posilani je nejaky rozbity...driv to slo ted to nejde.Jak komu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Manouste todle jsou výstižnější zobrazení tvýho hummera :D :D :D tadle padla hodně dobře btw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 jj ono pad z Mt. Chiliand neni zadna prdel :D,ale byla to super projizdka klidne bych dal tedka jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 kdyby jste dali dnes večer nějake blbnuti tak mi prosim napište třeba i PM sem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 chci se zeptat jak je to teda s tema apartmany/garazemi muze mit jen 1 nebo i vic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) co to je sakra za kravinu mam ten apartman s garazi pro 10 aut, chci dalsi garaz tak si ji jdu koupit a me se to vymenilo za ten apartman s garazi takze jsem vlastnil jen tu garaz,tak jsem si koupil zpatky ten apartman a stalo me to zase tech 286K, OMG pul mega v hajzlu, ktery blbec toto vymyslel EDIT: kdyz mi nejde koupit zadna garaz tak by me zajimalo jak udelam tu trofej american dream kdy potrebuju: byt,garaz, a pojistene vozidlo Upraveno Listopad 9, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Lol staci barak s garazi :-D Jinak ja ted hraju tak se pridejte Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) škoda že těch properties nejde víc no, je to docela ♥♥♥♥ .. 10 aut mi nestačí, budu si muset udělat další character :D ... wolfe, todle si máš zkusit s levnějšíma nemovitostma :D winkja : posílal sem ti invite , budem něco teď vymýšlet tak dej vědět PS: meatfly, tebe jsem si přidal též Upraveno Listopad 9, 2013 uživatelem TwiCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 tam existuje nejaky byt bez garaze ? ja nwm ja nechtel ty baraky za 50K nebo klk chtel jsem uz neco luxusnejsiho, mel jsem za to ze muzes mit byt s garazi + dalsi garaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.