Manoust Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 nove auta z updatu mas v garazi, ikonka garaze na mape v barve dane postavy, musis jit do te garaze a dat myslim sipku doleva a tam ty auta mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Zdravím, určitě to tu někde je, ale projíždět 80 stránek by bylo na dlouho.Mám dotaz na nové auta a zbraně které jsou v nových upgradech, normálně stáhnu patch a nainstaluji, zapnu normálně kampaň (ne Online) napíše mi to že mám na výběr nové zbraně a auta, ale já nevím kde? Když dám přes telefon prodejce aut tak tam jsou pořád ty stejný. Poradí mi pls někdo kde to mám, nebo jak se to zpouští, nebo je to jenom pro online? Díky Zbrane koupis u prodejce se zbranemi a nova auta jsou v tech samostatnych garazich. Kazdy charakter ma jednu. Omlouvam se, nevsiml jsem si, ze topic pokracuje jeste na dalsi stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brody1468625846 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Každá postava má svojí garáž, co jsi koupil někde ve městě, vlezeš tam a pak ti to napídne ať dáš pravou šipku-special vehicle nebo tak nějak a tam jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Poradí mi pls někdo kde to mám, nebo jak se to zpouští, nebo je to jenom pro online?Díky Zbraně máš v shopu Ammu Nation a auta v garage každá postava má jinde tu garáž a tam pak jdeš ke stolu v té garáži a máš tam na výběr ze všech těch aut.V onlinu máš zbraně v Ammu Nation shopu a auta na webu,ale myslím až dosáhneš určitého Ranku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss333 Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Jo už to mám, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaborah Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 Kdo hraje GTA 5? Shanime cechy :-) muj nick PSN je: Gaborah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 kde seženu molotov koktejl ?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brody1468625846 Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Pařim (skoro) pořád :D PSN nick: brody24CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 by mě zajímalo jestli můžu chytat nebo zabítet gangstery když mám ted policejní uniformu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 ahoj, poradí mi někdo jak můžu dělat poldu a střílet gangy aniž by po mě šla policie? tady tohle video dokazuje že to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brody1468625846 Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Kdyby sis přečetl co píšou pod tim videem, tak tady nemusíš otravovat s opravdu ♥♥♥♥♥♥skym dotazem a ještě ze sebe dělat idota :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlumík Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 (upraveno) Ahoj.Jaky princip vydělávání nemovitostí. Mám Koupené tři a zatím se mi nepřipsal ani dolar. Díky Upraveno Srpen 16, 2014 uživatelem chlumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Ahoj,potřebuji se zněčím poradit,poradí mě někdo? ohledně misí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 tak zkus napsat o co jde? jestli je na začátku nebo ke konci a název mise jestli si vzpomeneš.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Takže udělal jsem 39 misi,a od té mise mě nenabíhaj žadný další mise,otazníky mám hotový,neví někdo proč se tak stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 A 39 je u tebe konkrétně která? Protože tady okolo 40 mise je to myslím takové relativní, musíš ukrást odtahovku, musíš koupit masky, montérky, myslim že nějaké zbraně, popelářské auto, a vozidlo na útěk.. a každá z těchto věcí tam má svoji misi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 To už jsem všechno udělal,tu misi mám hotovou,udělal jsem jí,a čekal jsem co se bude dít,jestli se ukážou nějaky další mise a nic,tak sem udělal všechny otazníky a taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Tak to nevím, a třeba ani když je noc tak se ti nic neozbrazuje? Vím, že jednou jsem taky nevěděl jak dál, a najednou v noci se mi tam ukázalo na mapě něco, a bylo to myslím nějaké policejní auto, které jsem musel ukradnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Vůbec nic se mě neukazuje :( fakt všechno co tam bylo mam udělany,nebo takhle byla ta 39 mise,označena písmenem? nepamatuješ si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 pavlos11 par stránek zpátky se to tu rešilo můsíš ukradnout auto a nechat ho v postraní uličce pak ti tam skočí pismeno z misi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Jaký auto???? kdyžtak se rozepiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Aby se do něj vešli všichni tři, a pokud možno nějaké rychlejší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 jj vyzkouším,a dál co??? tady sem toho moc nenašel :( jen že mam ukrádnout nějaký auto a zaparkovat ho někde v uličce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 No pokud to budeš mít v tý uliččce, budeš mít popeláře a ty další věci, tak už by ti měla jít zapnout "velká" mise č. 40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 A v libovolné uličce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.