Butterflyy14 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 canava má pravdu :D je to všechno hrozně rozmazany... a když jedeš třeba rychle na dálnici, tak se to neskutečně seká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Když je v GTA 4 den tak je grafika celkem dost rozostřená, v noci je normální ostrá, zda to byl záměr vývojářů to nevím, je to celkem škoda. Jinak detailnost je hodně vysoká, jen to rozostření kazí trochu herní zážitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Mně se v GTA4 celkově nelíbily ty barvy, přišlo mi to moc takový šedý, na PC mi to spravil ENB series, na PS3 jsem nehrál ale myslim že barvy tam jsou stejný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 GTA IV sem hrál jen na PC a to vše na max.Nedávno sem hru pořídil na PS3 a dost sem se lekl toho,jak hrozně to vypadá. Ale po pár hodinách už to člověk přestane vnímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 jo jo v noci to vypadá nádherně i na Psku.. a s těma barvama, stačí si na televizi nastavit jak se ti to líbí.. já to téměř u každé hry mám jinak, protože ke každé hře se hodí trošku jiný barevný skupenství a nastavení :) a souhlas se sooe, hrát se to samozřejmě dá.. kdo není moc založenej na grafiku tak mu to nevadí :) ale samozřejmě je lepší to hrát s lepší grafnou :D a proto doufám že se poučili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Já to hrál nejdřív na pc a po nějakém roce si to koupil na PSko, protože jsem si to chtěl zahrát znova a grafika mně samozřejmě nijak extrémně neoslnila, ale ani neurazila. Naopak právě takové RDR se mi graficky zdálo vydařené (samozřejmě v mezích ps3) a nevím čím to je, ale mně se zdá, že framerate mi vadil spíš v RDR a to hlavně ve městech (blackwater, thieves landing), kde nebyl nejvyšší, ale u GTA si to buď špatně pamatuju nebo mi přišly fps v pořádku. Až bude čas, zkusím to znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Mě příjde, že v GTA IV to bylo ok, jakmile nebylo "šedý prostředí", TBoGT mimochodem vypadá líp než TLaD a nevim přesně proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Pro mě je GTA srdcovka, ale je fakt, že nejlepší ta grafika není... No u GTA 5 ale hlavně doufám v slušný framerate. Jak říkám.... RDR se mi graficky líbilo a byl jsem z té hry nadšený, ale občas mě dokázalo naštvat jak framerate ve větších městech někdy o dost poklesl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 S frameratem na PS3 začíná mít problém víc a víc her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Jojo to je bohužel pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Málokterý vývojář práci s PS3 zvládá precizně. Upřímně pokud bych na tenhle stroj musel něco programovat asi bych skočil z okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Valve kvůli tomu ještě donedávna PS3 odmítala, to je fakt...ale co s PS3 provádí Naughty Dog je dechberoucí, v R* by se měli trochu přiučit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Jojo pravda. Naughty Dog to zvládá skvěle... Teď hraju U3 a je to krása! Ale zase myslím si, že je to rok od roku lepší a lepší... Třeba L.A. Noire vypadá dobře a co jsem koukal tak i s poklesem fps nemá velký problém (dokonce snad víc padaly fps u xboxu.. .koukal jsem na ty srovnavaci videa na youtubu, hru nemám, takže zas nechci kecat.. Jen takovej postřeh z videí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 No ono je mnohem jednoduší dělat hru od píky na jednu platformu než jí na ní portovat. Navíc Uncharted není zdaleka tak rozsáhlá hra jako třeba GTA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Jojo tak to je jasný. Naughty dog se soustředí jen na PS a navíc jak píšeš, U3 není zdaleka tak velká a rozsáhlá hra. Mě by stačilo GTA v grafice RDR (možná lehce lepší) a s dobrým FPS. No trailer vypadá úžasně to se musí nechat.. Každopádně jedno je jistý... GTA vždycky vyvolá nejvíc diskuzí a dohadů... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 A taky nejvíc fake screenů a gameplayů v hrozné kvalitě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 A v tom se mi to líbí! ;) Ale doufám, že to vyjde co nejdříve... Nějak nemám rád termíny her, co se plánují vydat po 21.12 2012 :D GTA doufám vyjde dřív :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 to ono gta je proste PC hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 No zrovna 4ka podle mě vydělala hlavně na konzolích. Zvlášť když vyšla o dost dřív právě na ně, tak si kvůli ní určitě mnoho fanoušků i konzoli pořídilo. Ale souhlasím.. GTA:SA bych na konzoli hrát nechtěl ;) Ikdyž pravda... GTA je asi spíš PCčková záležitost.. nebo přinejmenším byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 to ono gta je proste PC hra... To jo hlavně když většina GTAček vyšla mnohem dřív na konzole než na PC ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Já jsem hrál San Andreasko na PS2 :D Naťukat tam ty cheaty bylo strašný.. Jo a aji GTA1 a GTA2 na PSone! To byly časy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Jojo je pravda, ze gta vysly drive na konzole.. Ja si treba gta asi zahraju radsi na pc ikdyz to uz tu 5ku na 100% nerozjede ale tak to je zas jen muj nazor. Rdr jsem si uzilna konzoli skvele, ale casy kdyz jsme hrali samp byly taky uzasny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 5ku, jestli vůbec, tak budu kupovat na PS3.. Kdyby nebylo demo (jakože nebude) tak nejdřív stáhnu a zkusím na PC.. BTW: samp jsem drtil ještě před půl rokem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Před necelym tejdnem jsem stahoval z Megauploadu alpha verzi dema GTA5, která unikla z ruský pobočky Rockstar v Kyjevě. V přiloženym textu jsou instrukce k vydání dema a instrukce k překladu. Hra samotná je zatim téměř nehratelná, i tak ale stojí za to alphu stáhnout a vyzkoušet. Už jenom kvůli tomu hlavnímu menu, je skvělý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Hale já ikdyž mám v plánu a šetřím na novější PC, tak stejně asi gta koupím na PS3.. A určitě budu předobjednávat ;) SA:MP s kámošema byla stejně největší sranda :D Celdon: Počkej cože? To není možný :D No z megauploadu to asi už nestáhnu :D EDIT: Hale nenašel jsem o tom ani slovo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.