shadow.wizard Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Official Site | IGN Game Profile | Hrej | To The Game http://www.youtube.com/watch?v=UY0T7BdNXPg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 No ja bych to videl, tak ze budu muset seknout se skolou, abych mel cas na vsechny pecky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 tak piráty sem už na psp hrál....celkem ujdou....uvidíme jak dopadne tohle pokračování...ale rozhodně bych radši bral film:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Nevypada to spatne a ma to vyjit 22.5. pokud sem dobre videl tedy dva dny pred uvedenim do kin - 24.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 2-jku som mastil vkuse.... aaa 3 ??? jasne ze tak isto... tesiiim sa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 No jsem taky zvědav jaký to bude.Piráty jsem hrál a bylo to docela dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 to jo původní piráti mě taky chvíli bavili ale pak přišla jiná hra a...no však to znáte :) jinak film by měl přijít 24.5. a bude to hooodně dobrý....viděl sem ukázky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 Hmm vypada to hezky, bohuzel se mi zda, ze to co si sem dal za trailer, tak nebude z PSP verze, psis PS3. Skoda, kdyby takhle vypadaly hry na PSPku ...... Taky sem byl nadsenej z traileru na Tony Hawk Project 8 a pri samotnym hrani na PSP sem rychle z nej vystrizlivel (presto bavilo me to slusne i tak). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Jo vypadá to hodně moc slušně docela se na to těším a za chvíli už budu mít po matuře takže bude hodně času na paření těhle novinek!Ted sem dokonce PSP dal rodičům at mi ho schovají do matury,protože s ním se to nedá:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Porad sem se neodhodlal ke stahnuti tejhle hry :) Chtel bych slyset nejake duvody - proc jo a proc ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 prostě si to stáhni a je to:D je to zábava a hraje so to docela dobře,akorát mě štve trochu stereotyp že na tebe skoro furt nabíhaj nepřátele a ty je furt stejně dokola zabíjíš ale hraje se mi to dobře (i když předchozí díl mě bavil možná trochu víc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 jj s tim musim souhlasit nepratele kdyz udelas vsecky ukoly krome posledniho a to vratit se na lod tak na tebe skacou furt dokola .... ale i tak je to v pohode ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 u týhle hry jsem se dobře odreagoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 please,jak spustit tuhle hru na cf 3.03 oe-c? pise to chybu 800020148...nepomohlo ani zvyseni cpu speed na 333mhz...diky za rady....stahoval jsem pres czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 please,jak spustit tuhle hru na cf 3.03 oe-c? pise to chybu 800020148...nepomohlo ani zvyseni cpu speed na 333mhz...diky za rady....stahoval jsem pres czshare tahle hra na 3.03 oe-c nejde...budeš muset jít na 3.40 oe-a...možná stačí i 3.30oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 please,jak spustit tuhle hru na cf 3.03 oe-c? pise to chybu 800020148...nepomohlo ani zvyseni cpu speed na 333mhz...diky za rady....stahoval jsem pres czshare Na 3.03 OE-C nejde. Spustíš ji až na CF 3.11 OE-A a výš :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 a kedze 3.11 OE-A nie je tak asi len od 3.30 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 diky za rady... uz mam 3.40 oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Tak to taky budu muset na 3.40.Skoda že to na 3.03OE-C.Nevite někdo proč to na tej 3.03 nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Tak to taky budu muset na 3.40.Skoda že to na 3.03OE-C.Nevite někdo proč to na tej 3.03 nejde. jednoduše to chceš vyšší fw (já vim že víc her chce vyšší a jde ale prostě tahle už ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Tak to taky budu muset na 3.40.Skoda že to na 3.03OE-C.Nevite někdo proč to na tej 3.03 nejde. protoze sony chce donutit lidi co maj psp aby upgradovali na legalni 3.40 nebo 3.30 protoze z techhle firmwaru jeste neni downgrade.....(pokud se pletu tak sry moderatori a admini) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Prejdene, kratka hra, konecne hodnotenie... 70 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 taky sem kvuli tyhle hre sel na 3.40 OE-A a určitě bych to kvuli ni udělal znova je to upe pecka, jenom sem ted narazil na problem v 10 misi hned na začatku projdu nejakou kostrou a pak je jenom pisek kam když šlápnu tak me odhodui ta ruka tam nevite nekdo jak dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 protoze sony chce donutit lidi co maj psp aby upgradovali na legalni 3.40 nebo 3.30 protoze z techhle firmwaru jeste neni downgrade.....(pokud se pletu tak sry moderatori a admini)Jasně ,že se pleteš.I poslední firmware 3.40 je hacklý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 Jasně ,že se pleteš.I poslední firmware 3.40 je hacklý. coze? to by tu o tom neco bylo ne? co ja vim, tak down 3.40 jeste neni... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.