tekken90 Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 coze? to by tu o tom neco bylo ne? co ja vim, tak down 3.40 jeste neni... :blink: jo je hacklej...ale to neznamená že na něj je dg...kdyby nebyl hacklej tak těžko bude 3.40 oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 jo je hacklej...ale to neznamená že na něj je dg...kdyby nebyl hacklej tak těžko bude 3.40 oe-a nojo, ale dark7 psal ze 3.40 neni downlej, tak sem pak nepochopil placka, znelo to toiz jak kdyby uz byl... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 sorry ,ale jestli dobře chápu tak na 3.10 mi to nepůjde????jo aještě k tomu předchozímu dílu....vůbec jsem se nedostal na krakena...prostě mě to na té mapě nechtělo pustit do dálší hry...dík za odpověd....jinak mě to taky docela bavila takže stahuju tento,ale asi teda budu muset přejít na 3.40...hmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 sorry ,ale jestli dobře chápu tak na 3.10 mi to nepůjde????jo aještě k tomu předchozímu dílu....vůbec jsem se nedostal na krakena...prostě mě to na té mapě nechtělo pustit do dálší hry...dík za odpověd....jinak mě to taky docela bavila takže stahuju tento,ale asi teda budu muset přejít na 3.40...hmmmm než jdeš na krakena tak musíš najít myslim nějaký truhly či co to tam sbíráš,jinak ne,nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.