Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Propojeni PC

Sike

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj mám problém s propojením PC přez rounter ...

Mám net od UPC 10M - modem a z modemu de UTP do rounteru (má i Wi-Fi) a z rounteru do mýho PC a kámošovo NTB. Já sem na netu normalně a s nim spojenej taky, ale on nemůže na net a nejde nám hrát hry po LANu :(

Nějakej návod na to aby to fungovalo ??

PS: u rounteru chybí Wi-Fi anténka :(

EDIT: V PC mám jednu kartu na net a kámoš taky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Ma spravne nastavene IP adresy? Co ping?

IP sem nenastavoval jen sem mu tam píchnul kabel :) takže mám dát jen stejný IP a pofrčí to? A když chci mít net na více PC (sou tam 4 konektory na rounteru + Wi-Fi anténa) tak na všech PC stejnou IP a půjde i net :)

jinak až budu mít tu anténu na Wi-Fi tak se kámoš bude připojovat přez ni, a chci aby byla nějak chráněná dalo by se to udělat, aby se mi na net nepíchli sousedi :)

Díky ..

Odkaz ke komentáři

• 0
rekl bych ze bude chyba v automatickém přidělování ip, zkus nastavit ve svem pc manualne ip adresu a dns server

To udělám jak ve Win7, uměl sem to jen na XP :(

7 mám nově :)

EDIT: Tak sem to našel a doufám že to těďkon pofrčí normálně :)

Odkaz ke komentáři

• 0
tak co frčí? xD

jaksi nefrčí ... škoda ... nejde mi detekovat WAN v nastavení rounteru - dám RUN WIZARD - vyskočí okno dám NEXT > nastavim si heslo dám NEXT > nastavim časový pásmo na GMT+1 dám NEXT > Select Internet Connection Typ (WAN) - když dám Dynamic IP Address a NEXT tak to nic neudělá ani i když dám něco jinýho - thum_141814af30fb514d4c.png

Odkaz ke komentáři

• 0

tak todle okno si užij mě se to povedlo nejak nastavit asi po pul hodine uz ani nevim jak. (měl jsem zapujčeny router+modem od o2 d-link a presne toto tam bylo) :D

edit: to anonymous_: tohle je standartni pruvodce ve webovem rozhrani routeru d-link a nevim nevim jsetli se to da nastavovat nejak jinak

Odkaz ke komentáři

• 0
omg, tak kdyz to nastavujete pres nejake teple GUI, tak se nedivte. Normalne natukejte 10.0.0.138 do browseru a "hrajte si".. Takovyhle udelatka jsou nahovno a jsou k tomu routeru "jen aby byly".. proste do poctu.

No rád bych si s tim hrál, ale nwm jak ... prostě nejde aby mi šel net přez rounter když zapnu PC - musim rounter vypnout a zapnout a pak to jede...

Je to docela oprus ... a adresa 192.168.0.1 je napsaná i v manuálu tak to podle toho dělám. No nějak se ještě pokusím si s tim pohrát no ... jinak dík

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu