Jungler Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Ahoj, mám problém s Wi-fi u mýho fata. Vždycky mi to normálně fachalo. Ted ale najednou přestala fachčit. Například v Soul Caliburu dám versus. Pak se to chvíli connectuje a zahlásí hlášku "A connection error has occured. The connection attempt has timed out." Mám CFW GEN-D2 stejněj problém jsem měl ale i u CFW GEN-B. Doufal jsem, že nahrání aktuálního CFW mi pomůže, ale nepomohlo. Přepínač wifiny funguje, protože když se o to samé pokusim s vypnutou wifi, tak mi to normalne nahlasi, ze ji mam vypnutou. Řekl bych teda, že problém bude skutečně někde ve firmwaru. Napadá někoho co bych s tim měl udělat? Jakej firmware tam nalejt? BTW... nepřipojuju se k žádnýmu acces pointu. Jde mi vyloženě o fungování ad hoc. Tedy o multiplayer. K internetu jsem se nikdy nepřipojoval. Prostě nejsem schopnej založit hru, ani se do ní připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 to je tim ze ses moc daleko od acces pointu...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos1468624129 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 mě nejde vubec wifi na psp sice žadnej bezdratovej net nemame ale normal ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.