Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 unlocker.smajl.eu Predstavuji svuj novy projekt - libimsetiUnlocker. Projekt dospel konecne do nejake pouzitelne faze a tak jej zde verejne predstavuji. Nekteri jiz o tomto projektu vedi, ale pro zbytek: Na teto adrese muzete otevrit zamcene album na libimseti.cz pro temer* libovolneho uzivatele na libimseti.cz. Vse podstatne se dozvite primo na serveru. Tak snad uz jen - doufam, ze to uzijete - enjoy! ;) A jeste jedna vec - do polozky "galerie" piste presny nazev zamknute galerie, kterou chcete odemknout! UPDATE: Nicky s pomlckama a teckama by z vetsiny jit mely.. Neni to ale nic 100%. ;) Chtel bych oznamit vydani nove verze 1.50 beta ! Zmeny: moznost stahovani do .zipu par dalsich vylepseni, tykajici se primo/neprimo zipu Verze 2.00 by mela sama ziskavat locknute archivy, pripadne mozna i nahodne fotky Verze 2.01 cachovani 2.50+... ? - vetsi, respektive plne rozliseni fotografii 3.00 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 je to dobrĂ˝, uĹľ jsem to zkoušel, ale na 90% to nefunguje paÄŤ kaĹľdá pipka co tam má nÄ›co zamÄŤenĂ˝ho ma nick stylem .,----KoShiShka----,. :D proÄŤ to technicky nejde s tÄ›ma pomlÄŤkama? :) ale jinak vážnÄ› GW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Protoze je treba zjistit uzivatelovo id, to se zjisti pres vyhledavani a jelikoz ma libimseti nejaky posahany algoritmus na vyhledavani (nahrazuje "-" timto: "" - tedy nicim..), tak proste neni mozno tyto uzivatele vyhledat a ziskat jejich id. Jinak receno, pokud jejich nick na libimseti nenajdete pres klasicke vyhledavani http://hledani.libimseti.cz/.%2C----KoShiShka----%2C.?uid= tak je nemuze najit ani muj skript.. Ano, je to chyba libimseti a premyslim, zda jim napsat, ze maji chybu VE VYHLEDAVANI, ze proste lide s pomlckama se celkove na libimseti nedaji, pres "hledat", najit. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nefunguje to.....zkusil sem najĂt všechny holky,a všechny maj tĹ™eba -Terr-......nenašel sem jedinej nick bez - nick -.......nechapu....:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Co nefunguje? Vzdyt jsem jasne psal, ze nicky s "-" nejdou. Nicky bez - jdou paradne. Jen jsem ted mozna objevil chybu, ze galerie s diakritikou to neziska, testuji ted novy patch a pokud se mi povede nahodit, tak dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Jo funguje to :)... uĹľ se koukam zobrazy i ty obrázky, pĹ™edtĂm tam byly jen odkazy. Jen tak dál. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 pošlete mi odkaz na nÄ›jakou koÄŤku bez ''-'' :lol: An: já to myslel jako Ĺľe nemĹŻĹľu najĂt nikoho bez pomlÄŤky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 mnÄ› to jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 pošlete mi odkaz na nÄ›jakou koÄŤku bez ''-'' :lol:An: já to myslel jako Ĺľe nemĹŻĹľu najĂt nikoho bez pomlÄŤky :D delete - sem si nevsiml ze ta zaheslovana galerie tam uz nenĂ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Zdá se mi to a nebo nejdou i galerie kdyĹľ tam je tĹ™eba dvojteÄŤka? To mi totiĹľ nefunguje, kdyĹľ tam sou jenom pĂsmena tak pohoda, ale jakmile tam je právÄ› tĹ™eba : tak to nejde...Ale jinak bomba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Jjj zaozeno na mojem zkoumani? :P Nebo uplne Jinak Anonym :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nÄ›jak to nefunguje z 10 pokusĹŻ jsem tam nÄ›co otevĹ™e no snaha se cenĂ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Zdá se mi to a nebo nejdou i galerie kdyĹľ tam je tĹ™eba dvojteÄŤka? To mi totiĹľ nefunguje, kdyĹľ tam sou jenom pĂsmena tak pohoda, ale jakmile tam je právÄ› tĹ™eba : tak to nejde...Ale jinak bomba ;) Hod sem nejaky nick + galerii s dvojteckou, at to mohu zkusit. Jjj zaozeno na mojem zkoumani? :P Nebo uplne Jinak Anonym :) Zatim ani ne. Zcasti ale mozna bude budouci vlastnost, kterou planuji :) nÄ›jak to nefunguje z 10 pokusĹŻ jsem tam nÄ›co otevĹ™e no snaha se cenĂ :) V nazvu nesmi byt mezera, musi to byt nick i jmeno galerie opravdu presne a jeste jsou zatim problemy s galeriemi, obsahujici diakritiku - na naprave se uz pracuje a do hodiny by mel byt fix ;) Dale pak nejdou nicky s "-" a obcas muze byt problem i s nickama, obsahujici ".", pripadne jine specialni znaky. Pokud ale narazite na nick, ktery normalne vyhledate pres http://hledani.libimseti.cz/ a presto vam to nenajde jeho galerii, tak sem (nebo mne na PM) hodte, prosim, nick dotycneho a nazev galerie, kterou nelze ziskat.. Mrknu na to, cim to je. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 jde vidÄ›t Ĺľe se nudĂš :) ale j to super mĹŻĹľeš to prodávat nÄ›jakej ĂşchylĹŻm, jinak tĹ™eba byl nick kde bylo majulinka17 a nefachaloto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 jde vidÄ›t Ĺľe se nudĂš :) ale j to super mĹŻĹľeš to prodávat nÄ›jakej ĂşchylĹŻm, jinak tĹ™eba byl nick kde bylo majulinka17 a nefachaloto tak si to CTRLCtnul s mezerou edit: zajĂmavĂ© nick funguje : meno:Lusilla-- nazev galerie:...X... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Tak uĹľ to jede, musel jsem tam zapomenout smazat mezeru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schopen Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Hele, co sem takhle dávat "super Ăşlovky" ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Nahozen CZ fix, galerie s diakritikou (hacky/carky) by nyni mely jet.. Minimalne z vetsiny. Pokud vam predtim tedy neco neslo a galerie se jmenovala treba ,,AneĹľka", tak to nyni zkuste - melo by to jit. Pokud to nepujde, opet plati - napiste nazev galerie, ktera nesla.. Diky :) Schopen, to je super napad :) Klidne sem muzete postovat "zajimave ulovky" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 tak si to CTRLCtnul s mezerouedit: zajĂmavĂ© nick funguje : meno:Lusilla-- nazev galerie:...X... co to placas ? nefunguje mi to :roll: kazdopadne si myslim ze byste ( bychom ) meli bejt radi ze se s nama o to Any podelil , moh si to taky nechat pro sebe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schopen Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 mÄ› to funguje :) To jo, byla by škod, kdyby se nepodÄ›lil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Sleduji, ze hodne lidi kopiruje nicky (i galerie) i s mezerama - system pak samozrejme nic nenajde! Jelikoz zadny nick na libimseti nemuze obsahovat mezeru, tak jsem pridal vyhazovani mezer.. Takze pokud ji nekdo omylem zkopiruje, system ji vyradi a nick to najde (to ovsem neplati o galerii, v te mezery mohou byt, takze je nemuzu nechat automaticky odstranit.. takze si davejte bacha, co kopirujete :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 super vec...diky:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Jsem rad, ze se libi :) Chtel bych jen oznamit, ze diky uzivateli Tomáš 435, ktery se aktivne zapojil do beta testovani, jsem odhalil a opravil spousty chyb a nedostatku, predevsim pri ziskavani galerii, takze pokud jste v minulosti nekoho nemohli vyhledat, zkuste to znovu a treba budete mit stesti a diky temto opravam, vam to jiz pujde :) Stale vsak bohuzel plati, ze nicky ---neco--- a n.e.c.o neni mozne vyhledat.. Tecky obcas ano, pomlcky uprostred obcas take, ale pokud to je nakonci a nazacatku, tak to bohuzel proste nejde a zatim nevim o zadnem zpusobu, jak to poresit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 mĹŻĹľete sem dát nÄ›jakĂ˝ Ăşlovky? mÄ› to nikdy nic nenajde :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Krystofe co s tĂm dÄ›láš? UĹľ jsem zkusil asi 2000lidĂ a z toho tak 300 zamÄŤenĂ˝ch galerii a všechny šly nebo je do par minut Anonymous zprovoznil a v nejhorsim pĹ™ipadÄ› to prostÄ› nešlo (asi 3pĹ™Ăpady). TĹ™eba tady (aĹĄ vydĂš, Ĺľe to funguje) jm: Lucinka_Pusinka93 gal: já........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.