Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 ja nemuzu nikoho najit bez tech ------ Citovat
Schopen Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 PoznávacĂ znaky, jak se pozná blbá holka: 1) Má v nicku - nebo ... nebo nÄ›jakĂ˝ jinĂ˝ pĂ*oviny 2) nemá zaheslovanou galerii 3) má v zaheslovanĂ˝ galerii samĂ˝ pĂ*voiny Citovat
Negto Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 GJ :D PoznávacĂ znaky, jak se pozná blbá holka:1) Má v nicku - nebo ... nebo nÄ›jakĂ˝ jinĂ˝ pĂ*oviny 2) nemá zaheslovanou galerii 3) má v zaheslovanĂ˝ galerii samĂ˝ pĂ*voiny A vĂš jak chytrá? Nemá libimseti...... Citovat
Schopen Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 :D Tady dávám takovĂ˝ menšà úlovek, ale jenom poslednĂ dvÄ› fotky jsou docela dobrĂ˝ :D X..LuKsAJdA..X ?aKcIÄŤkY? tenm nick je i s tema mezereama ;) Citovat
adiZ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 Anonymousi, RESPECT! Co ty ještÄ› nevymyslis.. :P Citovat
pozitro Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 Jen souhlas, prostÄ› borec... A nešlo by tam dát i heslo? Nebo to heslo vĹŻbec nepotĹ™ebuje, jen to pomocĂ algoritmu zjistĂ ty fotky? Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 Praveze to heslo vubec nepotrebuje. Malokdy se stava, ze je neco na heslo a ty k tomu primo ziskas heslo - vetsinou se heslo proste obchazi, stejne je tomu tak i tady :) Citovat
adiZ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 FUNGUJI I NICKY S POMLÄŚKAMA!!! zadejte nick: -Kicitka- galerie: ...SEXY+LATEX... jde to! :) Citovat
Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 eeeeeeeeeeeeeeej.......Any si borec :D funguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D nick: -Baarussskaa- galerie: TajnĂ©Ă©:-P Citovat
adiZ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 eeeeeeeeeeeeeeej.......Any si borec :Dfunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D nick: -Baarussskaa- galerie: TajnĂ©Ă©:-P No tak ale dÄ›lej, dávej mi Thanks :lol: OT xDD Citovat
Dark_user Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 BohuĹľel s nickama, kde se vyskytujĂ .... [teÄŤky] je stále broblĂ©m :( (zvláštÄ› kdyĹľ jsou nazačátku). Jinak pokavad je v nÄ›jakĂ© galerii, v jejĂm názvu obrázek tak do názvu galerie zadejte PĹ?ESNĂť název obrázku. napĹ™Ăklad: jm: Ewinka... gal: ![1123]!Heh"![1123]! Citovat
Ludvacensored Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 katuska.sexy jen pro zvane Citovat
pozitro Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 katuska.sexyjen pro zvane :lol: si tam pÄ›knÄ› hraje! Fungujou čárky jou! Citovat
Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 jm: Ewinka... gal: ![1123]!Heh"![1123]! fuj ale.....chceš mi pĹ™ivodit infarkt? :O :lol: jinak ty teÄŤky sou problĂ©m no :D Citovat
Dark_user Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 fuj ale.....chceš mi pĹ™ivodit infarkt? :O :lol:jinak ty teÄŤky sou problĂ©m no :D ja nehledam zadnou krasavici nesmĂrnou, ja zkousim co jde a co ne... :) edit: at zbytecne nespamuju: Krystof-tjn, ta tam ma asi nejintimnejÄŤĂ fotky co sem vydÄ›l :) Citovat
Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 tak to jo :D ta katuska.sexy je ku*da jak sviĹ?.....:lol: Citovat
Ludvacensored Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 njn nemusim jezdit do praglu sak to mam u baraku XDD Citovat
Ludvacensored Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 http://ukaz-to.unas.cz/?id=1024&Fotky hosi toto dodelejme Citovat
PodFuck3r Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 http://ukaz-to.unas.cz/?id=1024&Fotky hosi toto dodelejme jseš totalne OT a navĂc proti pravidlĹŻm!(ale klik sem ti :D) Citovat
Schopen Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 Taky jsem kliknul :D BTW: tu katusku bych bral hned :D Tak jsem zjistil Ĺľe je to lesba :/ Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 Taaak lidi, skvela zprava. Jak tu uz adiZ nastinil. Udelal jsem mensi vylepseni, ktere dovoluje (konecne) ziskavat i nicky s pomlckama a teckama. Neni to nic 100%, ale mate MNOHEM vetsi sanci, ze se to povede. "Nase mila" ---Andy--- jiz nyni v pohode funguje. Klidne si zkuste, zadejte normalne ---Andy--- a k tomu treba galerii LidiÄŤky =* ;) A jeste jedna vec - pokud chce nekdo uz "hotove vytvory", tak mrknete na libimseti.anonymouz.eu :) Citovat
PodFuck3r Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 ale nanonyme: uvÄ›domuješ si aĹľ se to dostane na svÄ›t ( já to moc nerozšiĹ™uju aĹĄ to nemá kaĹľdej druhej) tak z toho bude afĂ©ra jako prase? :D budeš v televizi :D jako asi cca pĹ™ed rokem ten tĂ˝pek jak uvolnil asi 500 mb fotek z libka :D..... tak tohle bude to samĂ˝ :D.... nenĂ to trochu proti zákonĹŻm? Citovat
Frozen Bee Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 já bych to teda moc nerozšiĹ™oval :D Citovat
PodFuck3r Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 já bych to teda moc nerozšiĹ™oval :D no taky Ĺľe ne... ode mÄ› o tom vĂ jeden ÄŤlovÄ›k...kterej je stejnÄ› tady na foru reglej a ÄŤasem by na to stejne prisel ;) Citovat
adiZ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2009 Ĺ ak co, tak bude v televizi. Tak hackne Novu a smaĹľe jim tu reportáž :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.