Bedbord Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 hle ale ja tam naklikam "hocico" a pak dam START a pak mi to napise doleva nahoru pouze RESOLVING a pak uz se nic nedeje i kdyz to necham treba 5 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 mas nieco asi z Wi-Fi... urcite to nie je z Bitlbee ... mas tam to DHCP ci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 DHPC ???? c to má bejt ?? wifi jinak funguje úplně normálně .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 2Bedbord: tam musis zadat do prezdivky ICQ cislo a dole heslo jake mas na ICQ, a pak uz by to melo jit. Ja sem tam taky porad daval nick ale tam musi bejt cislo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 bulk zase pleties jablka s hruskami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 omg tak kdo z vás má pravdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 no zadas tam co chces ......... cize ja :arrow: 7. Teď zadejte icq číslo (ne nick) a heslo hle mám takovej problém newim co mám doplnit tady do těch dvou řádek .. kde mám vzít nick a heslo ??? obrazky sa samozrejme nezhoduju... ......... ............ :roll: este nieco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 prosimvas jak odeslu zpravu? zkousel sem to vseljak a jednou se mi to povedlo, ale ted zase nevim jak :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 prosimvas jak odeslu zpravu? zkousel sem to vseljak a jednou se mi to povedlo, ale ted zase nevim jak :cheesygrin: neco napises a das sipku dole ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdy92 Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 ked budem mat net tak to dam do psp!:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 peknej navod.. bez nej bych to asi neudelal.. diky bulku... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 danzel opet vydal novou verzi afkima. Jedina novinka je ze podporuje IR klávesnici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 vcera vysel novej AFKIM http://dl.qj.net/AFKIM-3.2-with-IR-keyboard-support-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13940/catid/151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 nemůžu si pomoct ale mě to furt nejde...normálně to zapnu pak dám acces point pak mi tam nabíha conection state 2 of4... a pak se mi tam hned zapne Account details...tam vyplnim username a password a pak to napíše resolved...a pak se nic neděje...nrvíte co s tim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetoslav Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Cus kluci.jde ten afkim na 3.50 ??jestli jo tak pls poradte jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 ne nejde protoze oficialne FW 3.50 nepodporuje homebrew aplikace..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Cus kluci.jde ten afkim na 3.50 ??jestli jo tak pls poradte jak udelej DownGrade na 1.50 http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=8806 a pak upgrade na 3.40OE-A http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=6527 ;) pak ti to už pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetoslav Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Diky Bulku ted staci sehnat jen jednu z tech her a pujde to 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 nemůžu si pomoct ale mě to furt nejde...normálně to zapnu pak dám acces point pak mi tam nabíha conection state 2 of4... a pak se mi tam hned zapne Account details...tam vyplnim username a password a pak to napíše resolved...a pak se nic neděje...nrvíte co s tim???dělá mi to samý neví někdo co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 hele jak se dsotanu do toho seznamu přátel abych vybíral komu budu psát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 hele jak se dsotanu do toho seznamu přátel abych vybíral komu budu psát??? umáčkni SELECT (vedle STARTUu, dole :lol:) aby si tam nemel to menu a pak jen šipku dole ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 tak afkim jede,ale taky jsem mel problem s Resolving,bylo to tim,ze jsem zadal prezdivku misto cisla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pego Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Zdar jak brno jo... Jsem si to teda jako naistaloval rozchodil a zjistil že je ten program úplně k prdu... Napřed jsem nevěděl heslo do ICQ a pak jsem si tam to jediný jméno (bráchu) smazal... Takže teď už nemám komu psát a hledat lidi se přes to asi nedaj co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sbrother Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 pujde mit o kdyz mam verzi 2.81? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 pujde mit o kdyz mam verzi 2.81? nepujde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.