Kapr Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 de to na 3.52 M33-4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kylle Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 jak se odesílají zprávy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Hele předělejte to pls ať to de i na 3,60 M33 jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 pro ty co pouzivaji afkim, tak vysla nova verze 3.3.0 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Hele předělejte to pls ať to de i na 3,60 M33 jo :D Ono to na M33 nejede? jako ja to 3,40 rozjel, ale pak to prestalo nejak fachat.. no ted mam uz m33 a stejne mi to nevali.. kopiruju to kam se da, ale vubec se mi to nepodari rozchodit.. fakt nevim.. vzdycky jen obrazovka s logem psp, a pak uz jen cerna obrazovka... a musim psp vypnout:( Jak ste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Mě to na M33 jde v poho... Problém Resolving-Resolved při startu vyřešíte tím,že budete používat u internetového připojení automatické přiřazení IP (DHCP). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 tak těm komu to nejde a zobrazí se tam tabulka k prihlaseni ale nic aby jsi zmacknul select!!- pri tom prvnim prihlasovani dejte treba vase jmeno a prijmeni jako nick a heslo dejte jako na icq- pak uz se vam ta tabulka zobrazi- uz se mi to podarilo- kdyz i vam se to nepodari, tak to dal zkousejte dal!!! urcite vam to pujde!! jakou mate kdo tapetu na ty hlavni strance??!?!?!- jde totiz vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Ono to na M33 nejede? jako ja to 3,40 rozjel, ale pak to prestalo nejak fachat.. no ted mam uz m33 a stejne mi to nevali.. kopiruju to kam se da, ale vubec se mi to nepodari rozchodit.. fakt nevim.. vzdycky jen obrazovka s logem psp, a pak uz jen cerna obrazovka... a musim psp vypnout:( Jak ste na tom vy? ja mam ten stejny problem!taky to hazim vsude a porad nic!poradte mam 3.52m33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 hele nevite jestli to pojede na slimku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiselejxicht Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 pls reupnete nekdo.... THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Hej pomoc... kdyz to chci spustit tak mi rekne corrupted data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Hej pomoc... kdyz to chci spustit tak mi rekne corrupted datadáváš to do správný složky?nebo to zkus znova stáhnout,nebo si někde na něco zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 dáváš to do správný složky?nebo to zkus znova stáhnout,nebo si někde na něco zapomněl Hele normalne to dam do PSP/Game a ten kernel v recorvery dam na to co mam dat a nic... akorat Coruppted Data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andress Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Jetse k tomu problemu s tim pocatecnim prihlasovanim dejte si nick jakekoliv cislo radsi delsi a heslo normalne pak to slape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 reupnete nekdo tu cz verzi! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 LIDI HELP me vubec to nechapu ja kdyz to tam dam do psp afkim jako tak se to spusti a uz je tam jen cerno ale home de dat a vratit se zpet.dejte mi pls kdyztak nekdo icko at se domluvim nepo poradte vic diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zogi Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 pokud to děláš podle návodu tk by ti to mělo jít,pokud ne napiš mi na 197240429 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 nezajem o ten cz afkim?urcite ho chce vice lidi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smash Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Napíše mi to Connected, Identifying, a dál už mi to nechce jet, nevíte čim to je? Zkoušel jsem to házet do všech možnejch složek, mam 3.71 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 zdarec , nahraju to vse jede v pohode.... najednou kdyz odeslu asi 5 zprav tak to tam napise nejakou dlouhou kravinu a vsechny odeslany a prijaty zpravy se vymazou....:roll: da se nejak ukladat historie a taky se da nejak zabranit tomu vypadávaní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Mazec program, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 aha tak cz reupu se nedockame:(diky:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 pojde afkim 3.3.0 aj na slime ????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouwmeester Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Hele zdravím všechny nechtěl bych te nejak kritizovat bulku jo ale myslim že ten návod si ty nedelal takze bys ho mozná za svuj vydávat nemel nasel jsem ho totiz i na psp portal wz cz a je uplně totoznej!Mozna ze se mylím ze jsi ho psal i tam ale tam ho psal nejakej ExisZ ja osobne nevim kolik pouzivas nicku ale nezda se mi to... jinak sorry za OT edit: sorry až teď jsem si uvědomil jak je to starý ale stejně by me zajimalo kde je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Hele zdravím všechny nechtěl bych te nejak kritizovat bulku jo ale myslim že ten návod si ty nedelal takze bys ho mozná za svuj vydávat nemel nasel jsem ho totiz i na psp portal wz cz a je uplně totoznej!Mozna ze se mylím ze jsi ho psal i tam ale tam ho psal nejakej ExisZ ja osobne nevim kolik pouzivas nicku ale nezda se mi to... jinak sorry za OT edit: sorry až teď jsem si uvědomil jak je to starý ale stejně by me zajimalo kde je pravda mozna to okopirovali odsad ne?nemusis hned nadavat na bulka:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.