iimmotep Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 ne dobrý uš jsem to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 mne se stava uplne to same se mi to sekne a mam v recovery 3.40 HB folder a davam to do GAME slozky... tak nevim teda cim to je... Nevite proč mi to nejde , naskakuje mi tam The game could not be started (8002014) ???? pište mi na e-mail : jindralitner@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 nevite něěkdo prosím proč mi to furt nejde píše mi to tam The game could not be started (80020148) ??? pište mi kdyžtak na e-mail : jindralitner@seznam.cz dávas to do GAME? mas vubec cfw?Menší aktualitka, pro SLIM uživatele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 hele je to lamacka otazka ja vim ale pujde mi to kdyz mam cfw 3.71M33?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 hele je to lamacka otazka ja vim ale pujde mi to kdyz mam cfw 3.71M33?? jo pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 update :) nova verze 3.3.6 Novinky + Aplikace je nyní mnohem stabilnější, s vylepšeným WiFi připojením a rychlejším zobrazením. + Přidaná možnost nastavení hodnoty pro překročení časového limitu připojení DNS a iRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Nastavení v recovery: Všehno nechte být tak jak je ale hlavne si nastavte tohle: Configuration -> Game folder homebrew (currently: 4.xx Kernel) Můžete mi někdo pls říct co je tim myšleno? musim něco nastavovat v tom "recovery menu"?? a jesli jo tak prosim to najdu kde? dík... EDIT: vyřešeno... ale teď když zapnu afkima tak vyberu připojení a nenapíše mi to "no accounts detected press select to add one" potvrdim připojení a napíše to "account details" a pod tim "No bitlbee account found, Lets create one... bla bla prostě to chce abych si udělal účet na tom bitlbee.org... na to abych se přihlásil... né na icq... co s tim...? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Nastavení v recovery:Všehno nechte být tak jak je ale hlavne si nastavte tohle: Configuration -> Game folder homebrew (currently: 4.xx Kernel) Můžete mi někdo pls říct co je tim myšleno? musim něco nastavovat v tom "recovery menu"?? a jesli jo tak prosim to najdu kde? dík... když si tam nic nenastavoval tam tam máš (currently: 4.xx Kernel) :) a vše je OK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 když si tam nic nenastavoval tam tam máš (currently: 4.xx Kernel) :) a vše je OK ;) to už sem po dlouhym bádání taky zjistil:D... dík... ale koukni na muj edit příspěvku...? nevim co s tim... si musim založit jako jeden účet na tý stránce nejdřív? a jesli jo tak jak? díx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 ten ucet si vytvoris primo v akfimu... normalne tak zadas nejake udaje a je to... kdyz uz bude nejaky uzivatel se stejnym nickem tak to akorat bude muset opakovat nez najdes nick ktery jeste nikdo nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 ten ucet si vytvoris primo v akfimu... normalne tak zadas nejake udaje a je to... kdyz uz bude nejaky uzivatel se stejnym nickem tak to akorat bude muset opakovat nez najdes nick ktery jeste nikdo nema no dobře napíšu uživatelský jméno... pak nějaký heslo... a potvrdim tlačítkem asi "start" žeo? a pak musim počkat než to zcheckuje jesli je nick free a to je všechno? jesli jo dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 no dobře napíšu uživatelský jméno... pak nějaký heslo... a potvrdim tlačítkem asi "start" žeo? a pak musim počkat než to zcheckuje jesli je nick free a to je všechno? jesli jo díkjo a kdyby se ti to nahodou seklo, nebo dlouho to trvalo. tak to jenom vypni toho afkima a zapni. Pak už se pujde normlane prihlasit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 jo a kdyby se ti to nahodou seklo, nebo dlouho to trvalo. tak to jenom vypni toho afkima a zapni. Pak už se pujde normlane prihlasit :) no peckááá.... už mi to funguje... dík za pomoc...jinak v tom návodu bys to možná moh s tim účtem dopsat... nebo jesli sem jedinej kdo to nepochopil hehe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 zdar povalí mi to když mám 3.90 m33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 zdar povalí mi to když mám 3.90 m33?jo, teda mělo by :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 zdar potřebuju help vždycky jak zvolim wifinu k jakej se chci připojit tak se načtou 2řádky a PsPkose lagne a zachvli vypne nevíce co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 dejte mi pls někdo ICQ kdo byy mi poradil díke:)napiště ho sem nb na PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Nevem či sa to tu už spomínalo,ale mám taký malý problém(teda pre mňa dosť veľký).Ked píšem dačo,tak max môžem po 1. riadok-teda mám tam nejak obmedzený počet znakov,čo môžem napísať. A tak či sa to dá nejak zrušiť?alebo to je len chyba u mňa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Aktualizace :) http://console-forum.net/showpost.php?p=133233&postcount=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 de to i na cfw 5.00m33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Listopad 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 de to i na cfw 5.00m33?jo mělo by to jít :) a kdyby ne skus tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=38090&highlight=ebuddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 dik pak to zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 THX za tenhle návod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myšákplyšák Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Dobrý den, mám takový problém. Když připojím PSP k PC,tak se mi zjeví jako vyměnitelný disk f. Ale když tu složku otevřu,tak tam zádná složka PSP/GAME/ do které se má tento soubor zkopírovat není. Prosím poraďte mi,co mám dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 naformátovat kartu a nastavit ve vhs menů usb device na memorystick ale nevím jestli máš flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.