Kastan Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 hmmm nefaka.Proste u LIBIUSB nemuzu naistalovat ovladacno to já taky ne moc bych chtěl aby mi to jelonení nějaký jený způsob jak ten LibUSB nainstalovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 jde to jinak vypnout nez abych vyndal baterku z psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razer Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Tak jsem to zkusil ale nastal první problém - bod č. 3: Otvorte zložku "SEplugins", v nej nájdete 4 .prx pluginy, skopírute ich do ms0:/seplugins/ a do súboru GAME.txt pridajte riadky. Nevím kde najít ms0:/seplugins/ - to mám na kartě vytvořit složku "SEPLUGINS"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Jestli ji tam nemáš, ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razer Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Jestli ji tam nemáš, ano. Tak jsem to pochopil dobře ale stejně mi to ještě nejede. Až přijdu z práce tka na to budu muset kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 5, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 hmmm nefaka.Proste u LIBIUSB nemuzu naistalovat ovladac Tento problem pry nastava u m33 firmwaru , prejdi na 3.40 oe-a od Daxe tam me to jelo , ted kdys mam m33 tak me to taky nejede , ale co stejne je to pomali :) slim psp bude lepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 nn to není pravda měl jsem 3.40 OE a taky mi to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodnny Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 hele nejak mi nejde to 96loadjoy a to96 loadvsh...nevite nekdo co s tim?????napise mne to jen unknown command 96loadjoy....prosim dejte vedet na mail rodnny@seznam cz dik moc....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 mne nejde na 3.52 m33 je to asi tim ze objevi se mi jako okno toho PSP Link ale potom to normalni menu uz nenajede....je to tim FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 potrebuju helfnout PLZ... dyz napisu ten prikaz pro nahrani XMB menu tak mi to napise cosi ze mi tam chybi ten soubor xxxvsh.prx nebo tak nejak...proste se mi nejde dostat do XMB...mam M33-2 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 než se do toho pustím...pojede i na 3.71m33? já si myslim že asi ne:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 nie ale na qj je prerobená verzia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 co mam dělat když nainstaluju ovladače a pustim PSPLink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedi Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Tak sem se dostal az k bodu 6. Teraz spustite "Start-PSPSH.bat". Vyskočí Vám ďalšie okno kde bude "host0:/>" Okno mi sice vyskoci a da se do nej psat ale neni v nem host0:/> Mam FW3.71 M33 ale pouzivam modifikovanou verzi prave pro muj FW. (Testovano i s verzi co mas ty a to samy) Nakej napad, me uz dosly :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 jakej na to musi bejt fw ? takovyto FW 3.XX OE ? a nebo muzu mit 3.71 - 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 nie ale na qj je prerobená verzia. Co je to QJ ? Máš nějaký link? Tak sem se dostal az k bodu 6. Teraz spustite "Start-PSPSH.bat". Vyskočí Vám ďalšie okno kde bude "host0:/>"Okno mi sice vyskoci a da se do nej psat ale neni v nem host0:/> Mam FW3.71 M33 ale pouzivam modifikovanou verzi prave pro muj FW. (Testovano i s verzi co mas ty a to samy) Nakej napad, me uz dosly :P Mám ten samý FW a dělá to to samý co Tobě. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Tak jsem na QJ stáhnul novou verzi, která má jít na 3.71. http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=83839 Zkusil jsem to a už to jede, akorát se to hrozně zasekává. Celej fígl je v tom, že se z toho 1 staženýho souboru nahrajou pluginy a z toho druhýho se normálně používá ten RemoteJoy. Jedinej problém je ale v tom, že se to hrozně zasekává při jakýmkoliv nahrávání... :-( Je pravda, že mám všechno v .CSO, takže to ještě zkusím porovnat s .ISO Jinak mám SW 3.71-M33 ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 nazdar... me to vista nechce najit ten ovladac... dovedu to do slozky drivers a okamzite mi to napise ze ovladac nebyl nalezen.. nevite prosimvas nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šmitka Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Čus, tak jsem to zkoušel ale nemůžu dostat do PC ty ovladače :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 mám ten samý problém už na to s**u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 nemáte někdo návod jak na to přes irshell ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 ide to na všechny fw?nemam tam složku Game340 ale 380 je třeba přejmenovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 nefunguje mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 hele lidi vše rozjedu až po to jak mám dát %loadvsh píšu to tam xkrát a nic nevíte čím to je že by cfw?mám 4.01 M33-2??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 je mozne, ze navod je mierne zastaraly a nepodporuje tvoj FW.. sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.