Smack Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Zdroj XBOXZONE.SK Začali se objevovat nové záruční plomby pod faceplate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Tahle vypada, ze by mohla jit sundat lip nez ta stribrna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 ty už sou dlouho mam ji od ty doby co sem posilal xko do ms servisu jeste pred prazdninama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 xko jsem si kupoval pred rpazkama, ma uz takovouhle plombu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 ja mam tu samou, mam datum vyroby tak nejak kolem 09/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboss47 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Nema nahodou nekdo z vas jeste tu stribrnou?Docela bych ji potreboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 hustokozlik & Sim3to: Máte tam určitě i ten černý proužek? To má být snad totiž novinka, prý má nějak reagovat na teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 tzn ze kdyz ji prejedes fenem aby jsi ji mohl sundat rovnou ti tam naskoci BANNED:) ja měl taky tuhle kdyz mi poslali ze servisu xko zpatky ale bez toho cerneho pruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 No právě, tu stejnou bez pruhu jsem viděl už taky, ale tohle vypadá nově. Jinak ano, jsou tu tací, kteří tomu jsou schopni uvěřit s tím BANem, dokonce by si i nechali namluvit, že dostaneš BAN v okamžiku nákupu nové konzole a pomyšlení na to, že si ji flashneš, ale to už je jiná kapitola :cheesygrin: Jinak ten proužek může na teplo reagovat trvalou změnou barvy, což jsem myslím už i někde četl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.