kokosss Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Čaute lidi ,včera jsem si koupil psp 2003 s fw 4.1 a chci se zeptat šlo by tohle PSP flashnout? proste abych mohl hrat iso hry diky předem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj tady je návod jak zjistit jestli máš flashnutelnou desku a návod, já to pochopil! http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokosss Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Sem noob a vím to ale nemuzu proste najit nikde jak zjistit jakou mam desku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokosss Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 aha tak uz jsem zjistli ze mam zakladni desku TA-088v3 tak ted mi pls jen reknete jestli jde flashnout :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 nejde,updatuj na 5.03,stahni chickHEN,a 5.03GEN-B,navody najdes v tutorialech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 presne jak rikal smajda bohuzel mas smulu TA-V3 nejde flashnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kokosss
Čaute lidi ,včera jsem si koupil psp 2003 s fw 4.1 a chci se zeptat šlo by tohle PSP flashnout? proste abych mohl hrat iso hry diky předem ;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts