Polik36 Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Tady vam prinasim program pro predpoved pocasi na PSP nekdy se to muze hodit :cheesygrin: bohuzel je to jen Beta verze http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1080 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 jj toto mam.. celkom good :) ... ale nejak extra casto to nevyuzivam popravde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 v psp bude zítra chladno a zataženo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 v psp bude zítra chladno a zataženo jo to pobavi ale jak to muze vedet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 myslim,ze to jede pres wifi net,ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idmax Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Sony to neuvadi, ale v pspscku je barometr, teplomer a jedna stredne velka rosnicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Sony to neuvadi, ale v pspscku je barometr, teplomer a jedna stredne velka rosnicka. lol tohle bylo dobry :D :sorry: za :offtopic: k tematu - skoda ze mam posrany wifi, bych to celkem vyuzival...mam plugin ve firefoxu a na nej se divam furt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polik36 Odesláno Květen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 lol tohle bylo dobry :D :sorry: za :offtopic:k tematu - skoda ze mam posrany wifi, bych to celkem vyuzival...mam plugin ve firefoxu a na nej se divam furt :) :pspgamer:ja mam taky podela.... wifi ale kamos ma custom firmware a facha mu to:pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 njn ja mam taky cfw, ale mam pos*any modul a nechce se mi s tim chodit do servisu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 hej velmi užitečnej prográmek díky a vyzkoušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polik36 Odesláno Květen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 hej velmi užitečnej prográmek díky a vyzkoušim vyskousej proto tu je :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 zdar hoši... koukam že vám nefachá wifi... mam doma jednu navíc... za 450... sleva možná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 zbytečnost, to nemáte mobil s RSS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 nazdar lidi, já se v tom ještě tolik nevyznám takže bych potřeboval poradit jak a kam hlavně to mám nakopírovat aby mi to šlo mám zatim verzi 2.60 protože nevim jak dg a pak zas ug moc to nepobýrám...pls pomožte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 nazdar lidi, já se v tom ještě tolik nevyznám takže bych potřeboval poradit jak a kam hlavně to mám nakopírovat aby mi to šlo mám zatim verzi 2.60 protože nevim jak dg a pak zas ug moc to nepobýrám...pls pomožte na ofic firmware to nepustíš...jestli chceš udělat dg tak se koukni do tutoriálů...tam určitě najdeš dg....doporučuju jít na 2.71 a pak na 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 jo ked to spustim tak je secko ok ale ked zadam ze pripjit tak mi povie ze chyba v pripojeni ma wifi doma tak nehovor ze nie :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.