Ungaro Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 podle me jde o to jakou mas mechaniku a FW. Mám FW 1.51 a mechaniku lite-on, doteď jsem hry neřešil ,jen stáhl a vypálil. Novější kousky už musím upravovat na wawe 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mám FW 1.51 a mechaniku lite-on, doteď jsem hry neřešil ,jen stáhl a vypálil. Novější kousky už musím upravovat na wawe 3. No, tak jsem si zapl xbox a koukám, že ikdyž jsme si upgradoval dashboard přes menu, tak jsem se zřejmě musel připojit na live. No, teď tam asi dlouho nepůjdu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Tak a co jako , víš jak to někoho může naštvat když dostane BAN ? Prodělané prachy za DLC balíčky,gold atd... všechno je pryč.Proto asi většina uvažuje o tom PS3 , i za cenu kupování originálek. Každej šel do toho s tímhle rizikem! Nikdo snad nešel do flashe bez toho, aniž by věděl že může dostat BAN. Jeho blbost, jeho ztráta! Tak tady nemel o nějakých prodělaných peněz. Každej si za to 100% může sám a že dostal BAN nikoho nezajímá krom tohohle theardu. A cena originálkem na PS3 jsou mnohem dražší a to nemluvím o přislušenství a nemluvím o aukru, ebay a dalších aukcí ale doslova nový originálky. Končím s touhle debatou protože už mě fakt tyhle ubrečený keci nezajímaj a nechci dostat OT jako už je to tu zvikem když tu něco hájím. Nazdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 No, už jsem to pročetl celý, ale nějak jsem se nedozvěděl následující věc: Mám Xbox a nehraju on-line, nemám ten jejich účet či co to je. Občas jsem si ale udělal upgrade dashboardu (naposledy tak 14 dní zpátky). Připojoval jsem se tedy k live? Včera jsem hrál Assassina 2 a ban nemám. heh pokud si byl s assasinem 2 na live... tak bejt tebou se tam uz nikdy nepripojuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 podle me jde o to jakou mas mechaniku a FW.Docela by mě zajímalo ,ktrerý jsou to ty bezpečnější mechaniky a FW.Mám Lite-on 1.6 a 1.4 (druhá konzole je v opravě tak mechaniku nevim). Na obou se nikdy nehrálo na Live.Jen stahovalo.Znám všechny pravidla a vychytavky co se použivaj ,ale co je lepší starší FW nebo nový? Existuje hodně lidí co hrály jen origo na flash konzoly a mají ban? Jeden mě nezajímá to muže být chyba MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Docela by mě zajímalo ,ktrerý jsou to ty bezpečnější mechaniky a FW.Mám Lite-on 1.6 a 1.4 (druhá konzole je v opravě tak mechaniku nevim). Na obou se nikdy nehrálo na Live.Jen stahovalo.Znám všechny pravidla a vychytavky co se použivaj ,ale co je lepší starší FW nebo nový? Existuje hodně lidí co hrály jen origo na flash konzoly a mají ban? Jeden mě nezajímá to muže být chyba MS. <+c4eva> behaviour of ixtreme is detectable on backups! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 trochu pozde ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 hele lidi kod uz mate banana tak se zeptejte mrkvosoftu za co dava ten a ten ban... proc obcas dava s instalaci her na hdd a obcas bez ?? zeptejte se nekdo bych se zeptal ale kdyz se zeptam tak sem jasnej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 14 November 2009 - Ixtreme LT update The ixtreme LT firmware has some good progress according the creator C4eva. "ixtreme LT is coming along nicely, it has been a GREAT day! hang in there! ixtreme LT does not care about waves, as per orig fw. LT will assume disk has correct stealth! xtreme wont help! i cant say any more for obvious reasons! :)". This means the ixtreme LT has no wave problems and is not detectable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 muze mi to nekdo prelozit bo si to prelozim tak z puly a este blbe xD ... ale stejne s tim prisel pozde kdyz uz ma 90% lidi ban :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 heh pokud si byl s assasinem 2 na live... tak bejt tebou se tam uz nikdy nepripojuju ;) jsem to špatně napsal. Udělal jsem si upgrade dashboardu a to bylo vše, hry přes live nehraju. Hrozí mi tedy teoretické nebezpečí, že když opět po čase budu chtít upgradovat dashboard, že dostanu ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 je jedno ze hru pres live nehrajes ;) staci abys ji mel v GT pred datem vydani a ban mas na 90% jistej (v tomdle obdobi na 100% ) ;).. jak mile hru hrajes pred vydanim XKO se NESMI pripojit k netu ani na update dashboardu .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Takže já mám čerstvej ban, někdy ted v okolí minulých dvou týdnů jsem ho dostal. Za co, to nevím, jelikož jsem tam ždáné nové hry před vydáním nehrál a dokonce ani po vydání. Kabel jsem měl odpojený atd..a jak jsem se připojil včera, zjistil jsem, že banána už mám. Jsem jeden z těch, kterým prostě nepřálo štěstí :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 asi je dobrý neinstalovat hry na disk a hrát jen orig. hry,když nikdo neví jak nedostat ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Mike55: takže asi umí MS detekovat v konzoli fleš... :-( no nic, na live se raději už nikdy nepřipojím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 <+c4eva> ixtreme LT is coming along nicely, it has been a GREAT day! hang in there! <+c4eva> ixtreme LT does not care about waves, as per orig fw <+c4eva> LT will assume disk has correct stealth! <LinkK> MS will be able to detect LT also <+c4eva> linnk:no! <+c4eva> behaviour of ixtreme is detectable on backups! <+c4eva> xtreme wont help! <+c4eva> i cant say any more for obvious reasons! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 <+c4eva> ixtreme LT is coming along nicely, it has been a GREAT day! hang in there!<+c4eva> ixtreme LT does not care about waves, as per orig fw <+c4eva> LT will assume disk has correct stealth! <LinkK> MS will be able to detect LT also <+c4eva> linnk:no! <+c4eva> behaviour of ixtreme is detectable on backups! <+c4eva> xtreme wont help! <+c4eva> i cant say any more for obvious reasons! kde jsi to nasel ja to nemuzu najit ani na oficialnich strankach ixtremelt ani na zadnem foru jak uz xboxscene nebo 360mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 kde jsi to nasel ja to nemuzu najit ani na oficialnich strankach ixtremelt ani na zadnem foru jak uz xboxscene nebo 360modMam to s torrentleechu ale třeba na xbox scene je to tady http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=695817&st=600# Edit: Už vyšel nějaký návod na to že na bannuté konzoli normalně bude fungovat profil(že když uděláš ajch na bannute konzoli tak ti ten ajch zůstane jak koupíš novou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 nevidim moc smysl pro novej FW ... koupite si new xko nechate to flashnout tim "nedetekovatelnym" FW .. pak prijde update od MS kterej vas cekne banne..a c4eva bude delat na dalsim, a vy si budete moct koupit novou konzoly EDIT: myslis tendle navod ? http://www.pothsprojects.com/viewtopic.php?f=102&t=1168 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 nevidim moc smysl pro novej FW ... koupite si new xko nechate to flashnout tim "nedetekovatelnym" FW .. pak prijde update od MS kterej vas cekne banne..a c4eva bude delat na dalsim, a vy si budete moct koupit novou konzoly EDIT: myslis tendle navod ? http://www.pothsprojects.com/viewtopic.php?f=102&t=1168 Jo tento návod myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak jsem se stal nyni taky hrdym majitelem Bananku :cheesygrin: celou dobu jsem mel kabel odpojeny a slo vse v pohode, dneska jsem si rekl ze ho zkusim pripojit, zapnu xko a hnedka jsem dostal Ban ani jsem nic nemusel poustet a ani jsem nebyl s profilem prihlasenej na Live. No co nadelam, na Live jsem stejnak nechodil o ajchy mi nejde jediny co me stve je bloknuty HDD, hold budu muset zase poslouchat huceni mechaniky :ziped: EDIT: jen se zeptam, kdyz mam ban pujdou mi stahovat aktualizace do her? Kdyz pustim nejakou hru, nabidne mi to update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak jsem se stal nyni taky hrdym majitelem Bananku :cheesygrin: celou dobu jsem mel kabel odpojeny a slo vse v pohode, dneska jsem si rekl ze ho zkusim pripojit, zapnu xko a hnedka jsem dostal Ban ani jsem nic nemusel poustet a ani jsem nebyl s profilem prihlasenej na Live. No co nadelam, na Live jsem stejnak nechodil o ajchy mi nejde jediny co me stve je bloknuty HDD, hold budu muset zase poslouchat huceni mechaniky :ziped:EDIT: jen se zeptam, kdyz mam ban pujdou mi stahovat aktualizace do her? Kdyz pustim nejakou hru, nabidne mi to update? Ne, už se nikdy nepřipojíš na LIVE. Ani bit už z tvého xboxu neproleze ven. To znamená že žádný aktualizace prostě nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Nejak to snad preziju, podle me je jen otazka casu nez na to zareaguje nejakej hacker a upravi se Dash a hdd pojede. Preci jen tech lidi je dost co dostali Ban, tak jdu instalit Leaf :cheesygrin: cekal jsem ban, byla to jen otazka casu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoker139 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Lidi, ja po novem roce kupuji taky PS3, Xbox Live bych nedal uz ani korunu...stacilo to, ze to stejne poradne nefungovalo. Vecne to bylo pomale,nechtelo se to prihlasovat do party, ve hre NHL v modu VS te to vyhazovalo a se souperem jsi musel hrat pres tymovy mod....To vite, ze se budou mlatit do hlavy, jak je PS3 ted prevalcuje v prodeji. Ja vim uz o 5 kamosich co dostali ban a uz maji PS3. Ti ostatni to maji teprve v planu. Ja az po novem roce, podle fin.situace a jistoty zamestnani....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Presne tak.Zla doba prve se musim dostat do +.Hlavne cena PS3 je luxusni a urcite po novem roce pujde dolu.Casem pujdu do 250GB.Necekam,ze by se dalo vypalovat,patchovat,pajet jakkoliv konzoli upravovat.Cena her jsou prijatelny.Urcite existuji i zahracnni stranky kde hry kupovat a treba to pak vyjde mnohem levneji.Co me na PS3 laka a dlouhodobe stvalo (Ony PS3 game) Je tam uz tolik bomba her,ktere proste stejne si budu muset zahrat,ze tomu neujdu.Akorat ty prachy kurna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.