Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Zdarec,který pařby na PSP by jste doporučily pro holku?Můžou to být všechny hry ty nejstarší i ty nejnovjejší,jelikož ještě nikdy žádnou nehrála,ale je učenlivá a mě napadá jen Loco Roco to je jasná volba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 skus treba the sims:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Hra Up je dobrá po holky a moje mladá paří Motorstorm a GTA:VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Moje kamarádky baví NFS akorát mám potom auta růžoví...:? xD ... jinak ještě jednu strašně baví Patapon 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 mladou mas zabavit ty a ne psp..xD:P Jinac treba tekken..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 třeba:Exit1,2 Luxor nebo něco ze serie Minis tam je toho spousty ale i The Sims popřemýšlím ještě a dopíšu;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 LocoRoco, Patapon, Minis, The Sims (ty jsou ale na PSP dost o ničem)... spousta si jich rádo zahraje NFS, Tekken,... a spoustu dalších ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 The Sims-OK Patapon1,2-OK Loco Roco1,2-OK NFS-Ok Motorstorm-OK GTA by nezvládla a Minis neznám,na to UP sem se mrkal a moc jsem to nepochopil,asi to stáhnu a Tekkena by asi taky nezvládla. Luxor a Exit taky neznám mrknu.Jinak moc díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 harry potter and half blood prince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 katamari ... moje mlada to furt paří na iphone xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 ja bych ji tam frknul nejakou arkadu z psx(crash, spyro............) nebo treba bombermana ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Patapon, locoroco and tekken rulezz :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Hana montana :lol::lol: Hra přímo pro holku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 no a co little big planet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Little big planet bych doporucil podle me 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jj Little big planet je pro holky jak dělaná..věř mi mám s tim zkušenosti:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jenže Little Big Planet je docela těžký i pro mě :-DA ty hry PSX tak mám jen Spyra,Bombermana jsem nesehnal.A docela se mě zalíbyl Harry Potter pro ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tak ja pokud ti muzu doporucit tak cervy moje to pari porad tez ten luxor dokonce uz to dopadlo tak ze se se synem pohadala protoze syn ji to chtel vzit nojo :-))) i to je v dnesni dobe normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tak ja pokud ti muzu doporucit tak cervy moje to pari porad tez ten luxor dokonce uz to dopadlo tak ze se se synem pohadala protoze syn ji to chtel vzit nojo :-))) i to je v dnesni dobe normal. Jaký červy myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak jsem se mrkal na Minis,Luxor a Exit to jsou takový ty trapný hry spíše 2D bych řekl to néé videohry v PSP nechci kromě Maria :-D Katamari taky se mi nelíbý na iPhone je to dobrý,ale ne v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jaký červy myslíš? rekl bych worms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 rekl bych worms Jo jo tak ty tam mám.Musím to nachystat do vánoc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 moji ex bavilo delat bouracky v Burnout Legends a zavodit kdo udela vetsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Já si myslim že je to jedno pokud je hra dobrá taky by měla bavit i holky ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Já si myslim že je to jedno pokud je hra dobrá taky by měla bavit i holky ne ? :) Nevím já scháním hry které nejsou složité nebo směšně obtížné,jako třeba mě zklamalo Gran Turismo na PS3 super na PSP nesmyslně HARD :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.