LegionCZE Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Lag po smrti mám taky ale moc mi to nevadí,to spíš už že mi moc nejdou boje na bližší vzdálenost to střílím všude okolo ale soupeře nezasáhnu :D Teď nedávno jsem dal asi 15 killstreak, to byl nářez, ne jako v CoD, kde mi stačí 3 killy dosáhnout zničující zbraně. MoH mi přijde víc o skillu :)). WarDog: Něco jako "nesplňujete požadavky pro vstup na tuto stránku". Citovat
WaRDoG Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 no já vím co to znamená, ale co s tím mám dělat? Citovat
LegionCZE Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Aha :D. Netušim. Spíš mi řekněte, co já mám dělat s tím, když mi asi někdo vlezl na účet a stáhl MoH betu. Píše to, že nemůžu 24 hodin hrát. Ale v info je něco o tom, že beta je vázaná na heslo z mému účtu, a to jsem už teĎ změnil. Citovat
Rohlais Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Byl jsem v práce a psal jsem z mobilu, takže jsem nemohl dost dobře reagovat na vaše dotazy.. Ted už jsem u PC, takže tady je odkaz na ten fcb : http://apps.facebook.com/moh-betaklic/ ( http://www.facebook.com/#!/apps/application.php?id=130518723646275) Tam postupujte podle kroku 1. a 2. a pak získanej 12ti místnej kód vložíte na tuhle stránku od EA, kde musíte mít EA účet.. : http://medalofhonor.com/beta zaškrtnete, že to chcete pro PS3 a vygeneruje se vám 9ti místnej klíč a ten pak zadáte v PS3 v Redeem codes( nějak tak ) a pak už jen stahujete.. ;) Citovat
forlanek Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 taky mi to píše to We're sorry. You do not meet the requirements to enter this website, nejspíš je to prej nějakej bug na serveru, zkusím to zítra Citovat
LegionCZE Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Neví tu tedy někdo co s tím, pokud mi to píše že nemohu 24 hodin hrát? Asi mi na to někdo vlezl, ale pokud to někdo ví, prosím ozvěte se. Pochybuji, že by to někdo z těch 4 lidí udělal, už jsem se po tom díval. Citovat
WaRDoG Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 tak jsem to zkusil přes jiný EA account a už stahuju :) zkuste to a uvidíte. pak napíšu dojmy :) Citovat
Rohlais Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 tak jsem to zkusil přes jiný EA account a už stahuju :) zkuste to a uvidíte. pak napíšu dojmy :) Myslim, že se Ti to bude líbit..je to takovej mišmaš BF a COD.. Mě jen štve, že těch her je najednou tolik, to se člověk u jedný ani nestihne vypracovat na vrchol a už je tu zas jiná dobře hratelná online FPS.. :/ Citovat
corvette Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 Myslim, že se Ti to bude líbit..je to takovej mišmaš BF a COD..Mě jen štve, že těch her je najednou tolik, to se člověk u jedný ani nestihne vypracovat na vrchol a už je tu zas jiná dobře hratelná online FPS.. :/ Tak zas tolik dobrych online FPS neni: COD MW2, Battlefield 2 jsou ted, a MOH bude az v rijnu, proste si clovek musi vybrat, ja mam treba radsi vic styl COD nez BF. Citovat
forlanek Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 kolik má ta beta MB ?? jestli to má cenu stahovat ještě dneska :D Citovat
WaRDoG Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2010 tak vam povim nevypadá to špatně, celkem mě to i baví. Jen je to ještě hrozně okaté, lagy při smrti, a mrtvé tělo se chová divně a seknutím jde zabít i na celkem velkou dálku. Hodně se mi líbí ten mod jak je tam helmand valley. Citovat
Hayamen Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 Kdo už paří MOH?? Já hru dnes dovezl z XZone za 1399 kč. Zatím jsem paříl jen MP, a nevypadá to vůbec špatně.Jen mi MP dost laguje :-( Grafikou bych hru zařadil někam mezi COD a BBC. Citovat
Johny9509 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 Taky už hraju, ze začátku mi MP dost šel a teď to prostě s*ru :( Citovat
Srig Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 Je mp spíš jako u MW2 nebo BBC2? Citovat
Dunky Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 Je mp spíš jako u MW2 nebo BBC2? Já bych řekl ,že něco mezi :) . Citovat
Hayamen Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 Tak MP ma rozhodne bliz k BBC, COD mi prijde po hraci strance lepsi. Stale tam nemohu zadat ten kod k trier 1. Mate stejny problem? Citovat
taurus Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 chcem objednat Tier ediciu ...bude to UK alebo EU verzia?.....pytam sa preto, lebo DLC stahujem z ceskeho uctu a nerad by som potom riesil neprijemnosti. Viem, ze Uncharted 2 mala tento problem (na CZ store bolo DLC pre inu verziu ako na UK store)....skratene: je MOH rozdelena na UK a EU verziu? Alebo je jedno aku ediciu kupim..(tier,limited alebo normal)???...chcem DLC len z ceskeho store Citovat
Meridius Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2010 Kde máš jistotu, že když koupíš hru v českém obchodě....že dostaneš zrovna EU verzi? Citovat
Johny9509 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2010 Stale tam nemohu zadat ten kod k trier 1. Mate stejny problem? Mel jsem stejny problem, bez v main menu do multiplayer, tam bez do storu, rekne ti to, ze zadne DLC nejsou k dispozici a jakmile to odmacknes tak rychle zmackni trojuhelnik a mela by se ti objevit obrazovka se zadanim kodu. Citovat
Hayamen Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2010 Johny9509 tak kód jsem už zprovoznil.Ještě se chci zeptat na Frontline HD, jestli se Vám také při míření roztřepe obraz.Mám na mysli hned ten první level po vylodění, a následné zneškodnění vojáků?? Citovat
Deity Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2010 Dnes si jdu hru vyzvednout na poštu , tak se nemůžu dočkat :) ... Kdyžtak si mě můžete přidat kvůli MP ;) .. Nick v podpisu ... Citovat
taurus Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2010 s tym online pass je to ako?...ked ho zadam na jednom ucte(hravam na US), tak na druhom(napr. CZ alebo UK) si uz multak nezahram? a este jedna vec: na stranke ea.onlineregister.com chcem zaregistrovat MOH a v Game Access Code: neviem, co mam zadat?...v brozure som nic take nenasiel! Citovat
Karol_PS3 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2010 Pro EA registraci: Na zadni strane manualu mas skoro dole cislo, ktery zacina DWX0380...M nebo na disku je to samy cislo akorat misto posledniho M je D Citovat
taurus Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2010 diky Karol....a s tym Online Pass je to ako? Citovat
PaccO Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2010 Hayamen: To roztrepani zamerovace je dano tim,ze vsude okolo tebe ti bouchaji ty bomby :) Bylo to uz i na PS2 takhle Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.