Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Medal of Honor 2010

tekken90

Recommended Posts

Měl bych dva dotazy, mám MoH na Xbox 360 (sory že vám lezu do sekce s PS3, ale takové téma v xboxové není) a žádný Medal of Honor Frontline HD k Tier 1 edici nemám, takže to je jen pro PS3? A někdo tu psal, že mu multák nejdříve šel, a ted to úplně sere... Je to tím, že ty servry rozdělují hráče do her podle skillu, takže když mám skill okolo 2000, tak je to oproti BC2 nebo MW2 o hodně těžší. S tím se asi nic udělat nedá, že? :) Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Měl bych dva dotazy, mám MoH na Xbox 360 (sory že vám lezu do sekce s PS3, ale takové téma v xboxové není) a žádný Medal of Honor Frontline HD k Tier 1 edici nemám, takže to je jen pro PS3? A někdo tu psal, že mu multák nejdříve šel, a ted to úplně sere... Je to tím, že ty servry rozdělují hráče do her podle skillu, takže když mám skill okolo 2000, tak je to oproti BC2 nebo MW2 o hodně těžší. S tím se asi nic udělat nedá, že? :) Díky za odpovědi

Jo, sral jsem to :DD Ale dnes jsem zase skončil poprvé první a třetí ;)

Jinak, kdo by chtěl zahrát, tak si mě přidejte :D

Odkaz ke komentáři

Srig: Musis ochranit 4 vojaky pred palbou z vezi.Jsou poblis tech cernejch dir od bomb,vzdy zalez do ty diry s strilej na ty dela pak ti tam naskoci hlaska ze 1 ze 4 je osvobozenej a jdes udelat dalsi az budes mit vsechny 4 pak uz je to lehky.

Taurus: Je to pro to ze tvoje staty jsou jeste moc maly na to aby se zobrazily :) mel jsem to taky...po jednom dni hrani(asi 4-5 hodin) se me to aktualizovalo.Mel jsem vic bodu a vseho.

Odkaz ke komentáři

Co se týče skill ponitů. záleží na tom jak moc jste prospěšní týmu. Kolik máte savior kills, kolik jste zabili sniperů, který maj hodně killů, kolik ste zničili cílů, kolik jste obsadili nebo udrželi vlajek...

Odkaz ke komentáři

Singl dobrej, akorat desne jednoduchej :) Hned jak ho dohraju jdu na multak.

jj singl i na hard děsně easy, ale jestli budeš chtít platinu, tak se docela zapotíš u Tier 1 modu... musíš mise stihnout do určitýho času a ještě jeden death = konec mise a můžeš opakovat celý od začátku, takže když jsou mise třeba na půl hodiny a ty chcípneš po 25 minutách, je to dost frustrující... navíc obtížnost je i docela vyšší a sneseš méně zásahů...

jinak k tomu skill points je to dost nevychytaný, mám třeba skore 14:2, jsem první ve svém týmu a mám -80 points a pak mám skore 96:5 (3207 bodů) a skill jenom + 10? jako co to je, to se člověk může snažit jak blázen, je dvakrát lepší než všichni ostatní v jeho týmu dohromady a přičte se mi jen 10... njn na horu se jde vždycky hůř než dolů :(

co hráváte za mody? já si oblíbil combat mission - podle mě je to lepší než rush v BBC2, i když v menším měřítku

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu