Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych dva dotazy, mám MoH na Xbox 360 (sory že vám lezu do sekce s PS3, ale takové téma v xboxové není) a žádný Medal of Honor Frontline HD k Tier 1 edici nemám, takže to je jen pro PS3? A někdo tu psal, že mu multák nejdříve šel, a ted to úplně sere... Je to tím, že ty servry rozdělují hráče do her podle skillu, takže když mám skill okolo 2000, tak je to oproti BC2 nebo MW2 o hodně těžší. S tím se asi nic udělat nedá, že? :) Díky za odpovědi

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Měl bych dva dotazy, mám MoH na Xbox 360 (sory že vám lezu do sekce s PS3, ale takové téma v xboxové není) a žádný Medal of Honor Frontline HD k Tier 1 edici nemám, takže to je jen pro PS3? A někdo tu psal, že mu multák nejdříve šel, a ted to úplně sere... Je to tím, že ty servry rozdělují hráče do her podle skillu, takže když mám skill okolo 2000, tak je to oproti BC2 nebo MW2 o hodně těžší. S tím se asi nic udělat nedá, že? :) Díky za odpovědi

Jo, sral jsem to :DD Ale dnes jsem zase skončil poprvé první a třetí ;)

Jinak, kdo by chtěl zahrát, tak si mě přidejte :D

Odesláno

Srig: Musis ochranit 4 vojaky pred palbou z vezi.Jsou poblis tech cernejch dir od bomb,vzdy zalez do ty diry s strilej na ty dela pak ti tam naskoci hlaska ze 1 ze 4 je osvobozenej a jdes udelat dalsi az budes mit vsechny 4 pak uz je to lehky.

Taurus: Je to pro to ze tvoje staty jsou jeste moc maly na to aby se zobrazily :) mel jsem to taky...po jednom dni hrani(asi 4-5 hodin) se me to aktualizovalo.Mel jsem vic bodu a vseho.

Odesláno
Singl dobrej, akorat desne jednoduchej :) Hned jak ho dohraju jdu na multak.

jj singl i na hard děsně easy, ale jestli budeš chtít platinu, tak se docela zapotíš u Tier 1 modu... musíš mise stihnout do určitýho času a ještě jeden death = konec mise a můžeš opakovat celý od začátku, takže když jsou mise třeba na půl hodiny a ty chcípneš po 25 minutách, je to dost frustrující... navíc obtížnost je i docela vyšší a sneseš méně zásahů...

jinak k tomu skill points je to dost nevychytaný, mám třeba skore 14:2, jsem první ve svém týmu a mám -80 points a pak mám skore 96:5 (3207 bodů) a skill jenom + 10? jako co to je, to se člověk může snažit jak blázen, je dvakrát lepší než všichni ostatní v jeho týmu dohromady a přičte se mi jen 10... njn na horu se jde vždycky hůř než dolů :(

co hráváte za mody? já si oblíbil combat mission - podle mě je to lepší než rush v BBC2, i když v menším měřítku

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu