James XR Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Měl bych dva dotazy, mám MoH na Xbox 360 (sory že vám lezu do sekce s PS3, ale takové téma v xboxové není) a žádný Medal of Honor Frontline HD k Tier 1 edici nemám, takže to je jen pro PS3? A někdo tu psal, že mu multák nejdříve šel, a ted to úplně sere... Je to tím, že ty servry rozdělují hráče do her podle skillu, takže když mám skill okolo 2000, tak je to oproti BC2 nebo MW2 o hodně těžší. S tím se asi nic udělat nedá, že? :) Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Hej ten Frontline je len na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Frontline HD je jen na PS3 ve vsech verzich hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Měl bych dva dotazy, mám MoH na Xbox 360 (sory že vám lezu do sekce s PS3, ale takové téma v xboxové není) a žádný Medal of Honor Frontline HD k Tier 1 edici nemám, takže to je jen pro PS3? A někdo tu psal, že mu multák nejdříve šel, a ted to úplně sere... Je to tím, že ty servry rozdělují hráče do her podle skillu, takže když mám skill okolo 2000, tak je to oproti BC2 nebo MW2 o hodně těžší. S tím se asi nic udělat nedá, že? :) Díky za odpovědi Jo, sral jsem to :DD Ale dnes jsem zase skončil poprvé první a třetí ;) Jinak, kdo by chtěl zahrát, tak si mě přidejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 PaccO tak z ps2 jsem si to už nevybavoval, díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Mám dotaz ohledně možnosti stáhnout si MOH: Frontline pro PS3, která je u každé hry - dá se tato hra stáhnout z PS3 store, i když si objednám hru například z UK? Nebo je tam nějaké omezení?? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Ale ten Frontline se nestahuje ze Storu, instaluje se z disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Aham tak to jsem to špatně pochopil... Díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Nové dlc zdarme těm, kteří si koupili hru novou. http://www.konzolista.cz/novinky/komentare/medal-of-honor-ma-na-konte-1.5-milionu-prodanych-kusu-a-dostane-dlc_5962.html Co mám dělat v první misi MoH Ftontline při vyloďování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 v menu multiplayer: career leaderboards: mam nahratych zopar hodin: ked dam porovnanie FRIENDS, mam presne udaje (score, kills...atd)....ked dam GLOBAL mam tam iba nuly....nevie niekto preco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 můžete někdo porovnat multiplayer s bad company 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Bbc má podle mě mp o něco lepší. Je tam více zbraní, větší mapy, vozidla (tady je jen Breadly). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Srig: Musis ochranit 4 vojaky pred palbou z vezi.Jsou poblis tech cernejch dir od bomb,vzdy zalez do ty diry s strilej na ty dela pak ti tam naskoci hlaska ze 1 ze 4 je osvobozenej a jdes udelat dalsi az budes mit vsechny 4 pak uz je to lehky. Taurus: Je to pro to ze tvoje staty jsou jeste moc maly na to aby se zobrazily :) mel jsem to taky...po jednom dni hrani(asi 4-5 hodin) se me to aktualizovalo.Mel jsem vic bodu a vseho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Kolik bodu mate ve skillu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Okolo 1000 bodů, ale hru mám teprve třetí den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Ja se drzim kolem 2000 ani nevim podle ceho se pridava nebo odecita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Ja jsem take okolo 2000, nevim jestli pred, nebo za.. spis pred.. pricita se za kazdej kill a tak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 To si nemyslim mel jsem treba 180 bodu byl jsem treba az 6 na scoreboardu a mel jsem -20 skill bodu..Kdyz jsem treba prvni na tabuli a mam kolem 600 bodu tak mam +10 skill bodu jenom.BTW pridaval jsem si te na PSN tak na to mrkni kdyztak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Nezáleží na tom, jaký má hráč, kterého zabijete rank? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Je to možné, moc se v tom nevyznám. PaccO: Jasný, dnes jsem měl dost učení, tak se k hraní dostanu až teď. ,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Taky si tě Johny s dovolením přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Singl dobrej, akorat desne jednoduchej :) Hned jak ho dohraju jdu na multak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Co se týče skill ponitů. záleží na tom jak moc jste prospěšní týmu. Kolik máte savior kills, kolik jste zabili sniperů, který maj hodně killů, kolik ste zničili cílů, kolik jste obsadili nebo udrželi vlajek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Singl dobrej, akorat desne jednoduchej :) Hned jak ho dohraju jdu na multak. jj singl i na hard děsně easy, ale jestli budeš chtít platinu, tak se docela zapotíš u Tier 1 modu... musíš mise stihnout do určitýho času a ještě jeden death = konec mise a můžeš opakovat celý od začátku, takže když jsou mise třeba na půl hodiny a ty chcípneš po 25 minutách, je to dost frustrující... navíc obtížnost je i docela vyšší a sneseš méně zásahů... jinak k tomu skill points je to dost nevychytaný, mám třeba skore 14:2, jsem první ve svém týmu a mám -80 points a pak mám skore 96:5 (3207 bodů) a skill jenom + 10? jako co to je, to se člověk může snažit jak blázen, je dvakrát lepší než všichni ostatní v jeho týmu dohromady a přičte se mi jen 10... njn na horu se jde vždycky hůř než dolů :( co hráváte za mody? já si oblíbil combat mission - podle mě je to lepší než rush v BBC2, i když v menším měřítku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 tak jsem si to zahral a moc me to nenadchlo. uz jsem asi rozmlsanej z BC2. pro me je to zklamani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.