FoxLiveCZ Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Ja jsem profil ,ktery se pripoji na LIVE nesmazl.Ani me to nepadlo.Mel jsem vytvoreny na to jiny na kterem jsem byl.Vazne nechapu jak se tohle mohlo stat.Jeste vcera jsem hral Call of Duty normal bez problemu.Kabel jsem daval,az dnes.Stala se nekde chyba a hold proste jsem to dostal ,ani jsem ten ban nechtel,ale on chtel me :_( spojim se stebou jestli chces a zazaluju je potvrd to sem zda mas originalky a dostal jsi ban ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Mam normal flash.Tedka verim v zazrak,alespon at se rozchodi HDD.Verim,ze v 2000 000 000 nasranych lidi bude nejakej chytrolin co na to prijde.A kdyz ne.e.Tak co stejne nove Xko nekoupim a radsi dam prachy do PC popripade PS3 kde bych mel potom online klid a mohl si stahovat co chci a kdy chci a hrat co chci,skym chci :) Edit: Treba bude resenim chip.Tak cas ukaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicoolas_Doe Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak co budeme dneska hrat? Rad bych neco zkusil. (Nick Nicoolas_Doe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 já bych určitě něco dal, ale nevim, jestli je domlouvání her dobrý psát sem - aby v tom pak nebyl brajgl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Ahoj tak sem to nainstaloval a co dal? mam ID sekicczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Ahoj lidi chtěl bych si zahrát s váma, ale bohužel, když jsem koupil banánek tak se mi nechce nějak propojit xdo s počítačem nevíte někdo co s tím? díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 A další věc kdyz chci nainstalovat ten prográmek LEAF.exe tak mi to píše že nemám k přístupu patřičná opravnění. nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 buďto máš nastavenej účet v PC jako uživatel a ne správce, nebo něco s kompatibilitou, ale tipuju to první ... jinak zkus nainstalovat XLink Kai ;) je to něco podobnýho, akorát přehlednější ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 děkuji za radu ale uz to mam nainstalovaný. konečně:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 ted uz jen propojit xko s pcdlem a je to. ale nevim jak, kdyz jsem nemel ban tak mi to bezelo a ted to nejde nevim si s tim rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Mam normal flash.Tedka verim v zazrak,alespon at se rozchodi HDD.Verim,ze v 2000 000 000 nasranych lidi bude nejakej chytrolin co na to prijde.A kdyz ne.e.Tak co stejne nove Xko nekoupim a radsi dam prachy do PC popripade PS3 kde bych mel potom online klid a mohl si stahovat co chci a kdy chci a hrat co chci,skym chci :) Edit: Treba bude resenim chip.Tak cas ukaze. flasheri uz delaj unban HDD, napriklad kanalizator ho dela, pak muzes instalovat hry na HDD i s BANEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abcd sk Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 ahoj moje id abcd sk chcel by som to vyskusat tak ak by sa niekomu chcelo aj COD MW2 vopred dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 takze uz to mam panové. pc s xkem propojeno muzem hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 když me dneska prijde registracni email tak klidne muzem neco zahrat... moje User ID: SK8ERS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 CAu lidi <) nevite o nakym DEMU kde je system link ? diky cus EDIT: tak uz mam Left 4 Dead :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Bejcí, myslíte, že to má cenu, se tady s tim takhle sr*t?! Nebylo by lepší, koupit rovnou novou konzolu nebo ps3 ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Jak pro koho ;)....tedka to zkousime s DankenSK a sand to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 jezis bezte parit po xlinku je to 1000krat lepsi a jednodussi a hraje tam vic lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 kdyz me stim pomuzes...xD icq: 253 015 506 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DankenSK Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 sk8ers pod sa pripojit na Leaf......uz to na 99 % viem rozchodit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 sk8erspod sa pripojit na Leaf......uz to na 99 % viem rozchodit :-) Já tam jsem tak tam pojd ty....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DankenSK Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 sk8ers mi ta ukazuje ze si offline nechapem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 lidi a co třeba nastavení nějakýho přemostění v systému windows nebo tak? Lidi. Pokouším se udělat něco jako stránku pro hraní po programu LEAF. Pokud by jste chtěl dát někdo do placu kontakt tak napiště PM, nebo na icq 257 879 614. Ta webovka je http://leaf-xbox.ic.cz tak mrkněte a třeba napiště. Je to jen začátek. Ještě na tom pracuju, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir82 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 osobně potvrzuju že to funguje v pohodě,hrál sem MW2,,program sem nainstaloval,přidál pár lidí do MY LISTu,potvrdil a bylo...pak už je o domluvě co se bude hrát za hru,,zapojený mam pc a xko do routeru well pti,akorát sem musel vypnout antivirák kvůli firewall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Ahoj chtěl bych si taky zahrát nebo to aspon zkusit NICK: Mar3ck, mam par z vás danejch v memberech ale nevim co a jak vyjimky Firewallu pro leaf jsem nastavil u avasta vypnu rezidenčku ale stejne s tim nic neudělam ICQ 331142180 prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.