Vychos Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Mam nejake otazky 1.staci na to notebook 2.jak to vsechno propojim 3.jaky kably k tomu potrebuji 4.jde hrat i Fifa THX samozdrejmosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DankenSK Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Ahoj 1. ano staci.....ja pouzivam tiez notebook 2. no ak mas router tak staci ze notebook pripojis cez kabel k routri a taktiez aj xbox......no a v xboxe v system setting das network a potom test PC conection ak ti xbox najde notebook a spoji sa s nim tak by ti to uz malo fungovat.....a hlavne firewall treba mat vypnuty a este port forwarding spraveny na routri.....ja mam port 6300 nastaveny a funguje mi hranie akurat zatial iba s hracom GoIID 3.no je to normalny kabel aky pouzivas na internet 4.no a ohladom Fify tak ta nema podporu system link podla wikipedie http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 chtěl bych to zkusit muj nick je imhothep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 taky bych chtel zaparit muj nick Snake99 cz jeste to musim zprovoznit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 koukni sem - http://xbox-players.ic.cz/ jsou tam nějaké kontakty a můžeš přidat i svůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolinsml Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 nick - kolinss zapařím cokoliv:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 tahle stránka http://xbox-players.ic.cz/ regnise a zapař s náma :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Záhrál bych něco ze her co mám v gamertagu ... dyštak se ozvěte na IcQ tady.. Můžu se regnout tady na té stránce (viz.1 příspěvek nahoru) taky a zahrát sváma ?? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 no samozřejmě že se můžeš regnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Dobře jdu na to díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOE Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 moje ID: Joe99 Lol mě to nejde... přidam si někoho ID dám Share ... vyberu si My friends a nic... nic nemužu nastavit označit bo tak... poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wezcz Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 moje ID je wezcz, pridejte si me. dam jakoukoli hru po domluve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcgilikady Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 taky bych zahral neco online ale nemam s tim zkusenosti. a mam konzoli ale s banem. co prosim vse potrebuju abych se mohl pripojit a hrat ? pripominam ze nemam internet po kabelku ale jen pres t-mobile internet modem... diky za radu. ps- myslim ze kdyz bych dokoupil nejaky wifi tak to pude ne? sory za off topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavima Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 přidal sem si tolik lidí ale nikdo mi nepotvrdil, nebo co a na http://xbox-players.ic.cz/ to moc nežije. což nechápu, to nikdo nehraje???? mě už fakt neba jezdit proti dementním PC autum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ja bych zaparil 284086756 ozvete se mam leaf aj xlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 hele a pojede mi tu kdyz mam notas na wi-fi a ten notas bych spojil pres ethernet kabel k xboxu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Zajímalo by mě co je na tom pravdy , že když se s xkem jenom připojím k síti nemam založenej profil na live tak mužu dostat ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 to je blbost podle mně muj nick : drsnak4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ahoj, mam problem, jel sem to podle navodu tady na forku a co se musi nastavit v tom xku, ja když tam dam nastaveni ... test connection to pc ... tak mi xko nemuže najít pc, a přidej te si mě někdo, mám přidaných většinu lidi co sem tady našel a nikdo si mě neautorizoval ... :( ID: Dawe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 co takhle udělat nějkou menší párty hráli byse jen ověřené hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Chci se zeptat kolik lidí je aktivních ? Jestli má cenu si to sprovoznovat ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tady neni skoro nikdo, mam to ve a přidal sem si cca 35 lidi, z toho mi to potvrdilo cca 4 ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 co takhle udělat nějkou menší párty hráli byse jen ověřené hry.. co znamená ověřená hra ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 ještě sem to neskoušel, ae program atd. mám jinak nick: oboda7 icq: 402947766 btw. si mě klidně přidejte i ostatní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 mám dotaz ohledně toho Share když si někoho přidám tak my stejně nejde permissions :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.