kvazzzi Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 jezis LEAF je "shit" , hrajte pres xlink je tam vic lidi a jeto jednodussi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 hraje to nekdo mnel bych zajem jsi zahrat .ú piste prosim PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srotak Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Klidně bych si zahrál napiš na skype mrsrotak1 nebo hod PM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 kouni se a porad proč to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 smazi jeste vubec nekdo??Kdyztak jsem na ICQ 386532915 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejml33 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 pošlete mi nekdo navod nato jak to funguje jak to sprovoznit atd..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmonder Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 jojo, zahrál bych cokoliv. Napište mi meila rich.vodolan@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erik25 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Cawte ako to mam mat napojene mam napojene xbox do routru a router do pc pojde to takto ? alebo ako to mam mat napojene ? :D ja tomu nejako nechapem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 zdravím mám dotaz... když mám no ban xbox ale nemám live gold a nechci si ho momentálně platit :D můžu využít tohle? není tu riziko banu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 zdravím mám dotaz... když mám no ban xbox ale nemám live gold a nechci si ho momentálně platit :D můžu využít tohle? není tu riziko banu? díky Když budeš mít hru správně ošetřenou v ABGX a nebudeš hrát před vydáním , tak nemůžeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 aha sry nedal jsem přesné informace... nemám ani flash takže dotaz zní jestli jde hrát přes leaf s originálkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 aha sry nedal jsem přesné informace... nemám ani flash takže dotaz zní jestli jde hrát přes leaf s originálkou Samozřejmě že jde . Nezáleží na tom jestli máš nebo nemáš flash . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Cawte ako to mam mat napojene mam napojene xbox do routru a router do pc pojde to takto ? alebo ako to mam mat napojene ? :D ja tomu nejako nechapem :D http://xbox360.rocknroll.sk/?p=75 http://console-forum.net/tema/73303-xbox-360-leafnetworks-live-pro-bannovane-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Jak zjistím,zda hra podporuje sys.link a dá se tedy hrát přes virtuální sítě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 tak co kolik vas pari ? po kailinku nebo po hamachi or leafu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 koukam ze nido nehraje :D tak bych to locknul :) a je klid . tady se snad nikdo nikdy nedohouka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.