tigi Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 hosi zejtra stahnu a sel bych do toho taky :bash: pak napisu ID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 muj nick: SSuk jak jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petros27 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 tak sem si to taky aktivoval, ID : Rakosnik , pres den to prubnu jak to jde, tak snad lip nez tek Xlink.... jeste sem se chtel zeptat, jak se tam hledaj jiny hry co hrajou ostatni, nebo muzu jenom ty co hrajou pratele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 tak ja bych sel do toho taky (BAN pred 4ma hodinama) ale jenom MW 2 moje ID :david7099 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Du do toho taky ... BTW: To se dá hrát jenom jeden na jednoho, nebo se připojit normálně k někomu na server s více hráčema?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Du do toho taky ...BTW: To se dá hrát jenom jeden na jednoho, nebo se připojit normálně k někomu na server s více hráčema?! Na to zozname hier , na wikipedii písali napr. u CoD5 že max players 18 .. Takže normálne ako server , si myslím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 a lidi bez banu by jste nebrali? :D jak to je s tim pripojenim musim mit v PC 2x sitovku? nebo staci do routru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Cau lidi ,zdarvim toto je velmi dobry napsa a jestli to bude fungovat tak je to super ,jeste udelat vlastni WWW kde bychom se domluvali na MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 kdo chce tak kdykoliv muzem dat cod mw 2 klidne hned kdyz se spojime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 hele tak se to tu zacina rozrustat uz jsem to testoval prozatim ve dvou a rozjelhy jsme to relativne v pohode :D tak kdo chce testnout taky at pisne 239285744 icq pak jen nick a hra muze zacit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 a co tu popsat prosim ten navod jak to nastavit v PC jak mit PC pripojeny k boxu jestli prez 2 sitovky nebo staci box do routru atd atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 a lidi bez banu by jste nebrali? :D jak to je s tim pripojenim musim mit v PC 2x sitovku? nebo staci do routru? me to jelo pc pripojeno wifi na rozher a z pc do xka a jelo to jen to chce doladit obcas to nechtelo pripojit je potreba nastavit forwarding na rothru presmerovani mrkni sem a pak pisni jak budes met cas na test 239285744 icq stahni a napis http://www.leafnetworks.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 docela bych s nekym dal GoW2...(ban sice nemam, ale taky nemam gold :D)Kdo bude mit zajem at pisne ;) moje icq 239285744 pisni muzem to testnout .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 nekdo tu postoval ten PDF navod...nastavil sem to podle nej, uz akorat staci vyzkouset zdali to funguje, hlasi se nekdo ? Nejlepe dnes na 12 nebo 14, aby jsme vedeli jestli to funguje :) Jinak moje nastaveni je - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - | Xbox | - | Router | ------ | PC | + | Leaf Network | - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Edit:// 2FoxLive: Ok jen momenticek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Lidi určitě bych se přidal taky ... ban sice nemám ale rad si začabu kde sou jen češi :) takže chci se zeptat pro propojení z pc stačí ten kábl co mám v routeru na xbox live že?? teď otázka ten kábl může být v routeru??.. já mam totiš jen jednu koncovku na připojení netu tudíž kdybych tam hodil kábl od xboxu tak my nepůjde net a blo by to k ničemu takže potřebuju vědět jestli to stačí mít v routeru .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 nekdo tu postoval ten PDF navod...nastavil sem to podle nej, uz akorat staci vyzkouset zdali to funguje, hlasi se nekdo ? Nejlepe dnes na 12 nebo 14, aby jsme vedeli jestli to funguje :)Jinak moje nastaveni je - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - | Xbox | - | Router | ------ | PC | + | Leaf Network | - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Edit:// 2FoxLive: Ok jen momenticek :D rád to skusím momentálně mám čas do 2 hod ... jenže ještě vůbec to nemám připojené nebo tak.. jestli bys my trochu poradil tak 406-086-529 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Nečetl jsme všechno ale do MW2 jdu taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 rád to skusím momentálně mám čas do 2 hod ... jenže ještě vůbec to nemám připojené nebo tak.. jestli bys my trochu poradil tak 406-086-529 Ok zkusis CoD5 ?.... kdyztak si me pridej na leafu - LenyXMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Ok zkusis CoD5 ?....kdyztak si me pridej na leafu - LenyXMD klidně ale radši bych 4 nebo mw 2 .. přidám teď ten program teprv koumám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 klidně ale radši bych 4 nebo mw 2 .. přidám teď ten program teprv koumám :) 4 a MW2 nemam :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 4 a MW2 nemam :P tak 5tku stejně jen skusit jestl ito funguje :_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 tak jsme to ted zkouseli s Foxem a me to porad nejde...nechce mi sem nekdo hodit jak ma nastaveny router a X s IP?... Pokud by mel nekdo router ZyXEL P600 tak by to bylo idealni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Mam dotaz ... Když budu chtít hrát přes tento prográmek, musím mít GOLD? A nevadí, když budu mít opatchované COD:MW2, nebo musím mít original? Abych nedostal ban i na ten program, jestli vůbec něco takového je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 tak jsme to ted zkouseli s Foxem a me to porad nejde...nechce mi sem nekdo hodit jak ma nastaveny router a X s IP?... Pokud by mel nekdo router ZyXEL P600 tak by to bylo idealni :) Mam tenhle http://www.zyxel.com/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093058&CategoryGroupNo=5B2D5F12-92AD-48B5-9180-B51A3ACED766&display=6241 Zadne typ ZyXEL P600 NEEXISTUJE to je jenom nazev serie. Presnej typ zezpodu na štítku je: P-660HW-T3 v2 Tak program se ani nezapne a vyhodí fatal error. Mam vypnutí antivir i firewall.Jsem na admin účtu a na XP.Kašlu na to zkusim jinej comp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Mam dotaz ...Když budu chtít hrát přes tento prográmek, musím mít GOLD? A nevadí, když budu mít opatchované COD:MW2, nebo musím mít original? Abych nedostal ban i na ten program, jestli vůbec něco takového je ... Tohle je alternativní připojení bez vydřidušských poplatků MS.Takže bez goldu,zadarmo a hlavně bez banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.