Leny Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Mam tenhle http://www.zyxel.com/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093058&CategoryGroupNo=5B2D5F12-92AD-48B5-9180-B51A3ACED766&display=6241Zadne typ ZyXEL P600 NEEXISTUJE to je jenom nazev serie. Presnej typ zezpodu na štítku je: P-660HW-T3 v2 tak jdu instalovat a zakladat ucet Jo promin zapomnel sem tam napsat celej ten nazev jinak mam taky ten P-660HW-T3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 já to zkouším z foxem ve hře se najdem dokonce už se aj načítají sekundy ale pak to hodí error ! :bash: kua chce to pokut . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 my sme s foxem uz i hrali ale ted nam to zas nefunguje (nebo jen nahodne). kazdopadne..mame oba forwardly porty, chciply firewally a stejne to nejede...az prijdem na to kde je chyba dame vedet Leny> mam stejnej router...nejdriv si musis zjistit vychozi branu a to ta ze pustis prikazovej radek, napises ipconfig /all. adresu opis do prohlizece a prejdi na ni. heslo dej admin a ocitnes se v nastaveni toho krapu. jestli chces forwardnout porty jdi na Network>NAT>port forwarding tam si pridej IP gondoly a port nastav stejnej jako v leaf tj. 6300 tusim. taky muzes zkusit v security vypnout firewall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 ce to dobreho anglictinare :( https://www.leafnetworks.net/support.html toto poresit a je to testnul jsem uz vse ale Rohlliks jak budes online napis ty celekm vis tak se stebou da testovat a jak na to prijdem tak to rozjedem a jeste me tak napadlo necete to zkusit nekdo kdo je pripjen jen kabelem ja mam wifi i kdyz na xbox live sem frcetl 3 roky bez problemu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Jo a když by něco tak tady je moje icg 260758068 a ozvěte se docela bych to zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 hej zahraje dneska někdo něco ? třeba ty gearsy 1 ? aspon skusíme :) ID: Em3R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Prográmek je to celkem dobrej, ale v mých friends nemám sakra nikoho, ale za to tam mám friendy nekoho jinýho, to mě štve :D A v mých friends není nikdo, taky to tak máte? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 No já bych to zkusil ale gearse 1 nemam leda dvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 moje ID : luboss_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Prográmek je to celkem dobrej, ale v mých friends nemám sakra nikoho, ale za to tam mám friendy nekoho jinýho, to mě štve :D A v mých friends není nikdo, taky to tak máte? :D To je totiz to, ze ty lidi si pridali tebe, ale ne ty je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 moje ICQ : 201404227 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Tohle je alternativní připojení bez vydřiduškých poplatků MS.Takže bez goldu,zadarmo a hlavně bez banu. Takže i z pálenýho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petros27 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 takova blba otazecka jeste jak poznam ze sem s Xboxem na siti ? ted mam zaply COD6 multak, myslim jako na ty siti aby se mohli lidi ke me pripojit, u Xlinku sem to vydel tady nevidim nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Optam se jak je na tom PING ? Da se to hrat v pohode ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 good myslim ze nas bude vic a vic :-D sice ban nemam ale uz sem dlouho nebyl na live takze .. :-D jinak bych navrhl- co takhle nejake irc ? :-D at tady nemusi kazdy psat svoje icq a gamertag a ze chce hrat ted a pak atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petros27 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 nesviti nam tam CONNEST TO GAME SERVER nevite cim by to mohlo bejt ? ve hre se najdeme ale nepripoji se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 taky hraju nick: pigi96 ale mam otazku kdyz dam xbox do switche tak se mi pripoji na net ne nebo rovnou na ten program? furt tomu nechapu :lol: dobry by bylo kdyby si me nekdo pridal na ICQ: 392773723 nebo na skype: ondra1179 diky jinak hry jsou: GoW 2, Cod 4,5,6 a halo3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petros27 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 ja to mam xbox do routeru a NB taky do routeru a v nem spustenej ten programek a normalne je Xbox na tom netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Tak znova ... můžu hrát pálené a opatchované MW2 přes tento program?! Nic mi nehrozí?! Půjde to?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petros27 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 jo muzes, tohle nema s MS nic spolecnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonnyb Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 podarilo se nekomu spojit a zahrat si na chvili jakoukoliv hru? ja to kdysi zkousel mam verejnou ip i spravne nastaveny port na routeru a kamarad se na me zkousel pripojit. Zkusili jsme oba originalky HALO3 videli jsme se ale do hry jsme se nedostali. psalo to nejakou chybu ted si presne nevzpominam "super nat" nebo "super forwarding" :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 :bash:Můj ID je :arrow:AnnouncedDallas:arrowl: zkoušim to tak si mě přidejte :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 muj nick jartoo, s vasim dovolenim jsem posbiral, koho jsem nasel, byl by dobrej seznam pravidelne aktualizovanej na zacatku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Borci, nějak mi to nejde. Nainstaloval jsem, zaregistroval ( nick: KrekCZ ) dokonce už mam dva lidi ve friends, ale nemůžu se hnout dál. Nevím, jak se mám připojit k nějakejm hráčum na server. V xku nemam žádný servery v system link ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Borci, nějak mi to nejde. Nainstaloval jsem, zaregistroval ( nick: KrekCZ ) dokonce už mam dva lidi ve friends, ale nemůžu se hnout dál. Nevím, jak se mám připojit k nějakejm hráčum na server. V xku nemam žádný servery v system link ... Tak samo program běží lidi tam mám ale nejede mi to mam tam MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.