xUltimate Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Takže, kdo mi sepíše návod, nejlépe i s obrázkama, jak vytvořit server, nebo se na nějakej jinej připojit ( COD:MW2 ), obdrží odměnu 5 000 credits !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 pripojeni neni nic slozityho..jdete na zalozku networks kliknete 2x na cloveka co zrovna hraje nebo co zalozil (nejspis to nemusim bejt vzdycky ja) a kliknete na connect to game server (je to cervene oznaceny na sceenu). pak vlezete primo do hry, date system link a nechte najit server. tak ted uz mi snad muzete prestat spamovat ajsko :cheesygrin: :cheesygrin: Nevíte čim to je ale já mam u všech to Conned to game server šediví že se nemůžu připojit nevíte čim to je? Nemam tam někde něco nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Nevíte čim to je ale já mam u všech to Conned to game server šediví že se nemůžu připojit nevíte čim to je? Nemam tam někde něco nastavit? Já to tak mám taky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 To tam mate proto protoze nikdo z tech vasich friends zadnej server neudelal :) Ja to jdu tedka trosku testovat ale mam omezeny moznosti protoze nemam tady dlouhej kabel takze pojedu Xbox do notesu a z notesu wifi na net :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 To tam mate proto protoze nikdo z tech vasich friends zadnej server neudelal :) Ja to jdu tedka trosku testovat ale mam omezeny moznosti protoze nemam tady dlouhej kabel takze pojedu Xbox do notesu a z notesu wifi na net :) I když udělam server, tak můj friends to má u mě šedé, jako kdyby žádnej neexistoval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 cus hosi uz jste to nekdo rozhejbal ja to ted zkousel s bratrem a vubec nam to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 nam to jde jen s jednim clovekem (ktery zaklada) a pak se muzou pridat dalsi ale jakmile to zkusim s nekym jinym tak to nejde mam na share vsechny povoleny ale stejne nic pro zakladatele: neches dat na hlavni stranku vsechny co tam jsou ;) myslim nicky a co hrajou ;)bylo by to prehlednejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Tak sem to zkoušel ale nejde to.. najde ho to, ale připojení jede asi tak do pěti a pak to spadne.. Ve share jsem vše povolil.. nemá se nastavovat ještě někde něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 dnes sme zkouseli cod 6 prez leaf,pro zprovozneni je nutne mit v programu zafajfkovany vsechny uzivatele v zalozce sheres-gameserver+privatenetwork.Spojili jsme se ve 3 lidech na jednom serveru kerej sem vytvořil,ale problem bude že ja mam veřejnou ip takže tenhle program bude zřejmě limitovanej prave zakladajicim kerej ma prave tu veřeujnou ip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donach Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Jsem nový majitel BANu, takže se rád přidám k nějaké té pařbě. Moje ID na Leaf: Donach Těším se až :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 tak pro vsecky uz nam to slapalo suprove a slape i ted hrajem 1 v 1 testujem co se da :D a jinak ping super ani cukanecek na 15MB/s upload cca 2MB/s hodim sem navod jak bude casek ale ce to hlavne off branu firewall nebo nastavenou vyjimku potom pripojene jen max dve site a dulezite presmerovani portu v mem pripade sem si dal port 8645 na mem pc kde bezi leaf jinak pripojenej jsem routher do pc wifinou a pak kabel do xka 360 sitovej most vytvorenej do xka a v xku nastavena na pevno adresa napisu sem pak navod podrobnej a screens at to zvladnou i ty lamky :D dikec Lubosovi za test snim jsem to rozjel tak tu mam malej seznam games co se da dnes jsem to sepsal urcite jich je vice je to jen mensina tech poslednich .) link na zavodni hry http://www.xbox360multiplayergames.com/racing/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games Race Driver: GRID™ Přímé propojení: 2-12 call of duty 4 MW Přímé propojení: 2/4 call of duty Modern Warfare® 2 : ???? nezjisten pocet Call of Duty®: World at War™ : Přímé propojení: 2-4 ARMY OF TWO™ : Přímé propojení: 2-4 BlackSite™ : Přímé propojení: 2-16 Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII : Přímé propojení: 2-16 Brütal Legend™ : Přímé propojení: 2-8 Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena : Přímé propojení: 2-12 Condemned 2 : Přímé propojení: 2-8 Crackdown™ : Přímé propojení pro více hráčů Halo® 3: ODST 2-16 Left 4 Dead™ 2-4 Monster Madness: Battle for Suburbia 2-16 Project Gotham Racing 4 2-8 Project Gotham Racing® 3 2-8 Quantum of Solace: The Game 2-12 Red Faction:® Guerrilla™ 2-16 Tenchu® Z Přímé propojení: 2-4 Unreal Tournament© 3 2-16 Tom Clancy's Splinter Cell® Conviction Přímé propojení: TBD Colin McRae: DiRT 2 2/8 Forza Motorsport™ 2/8 Forza Motorsport 2 ™ 2/8 MotoGP 07 Přímé propojení: 2-16 Race Pro Přímé propojení: 2-12 Borderlands 2/4 Two Worlds™ Přímé propojení: 2-8 Dark Sector™ 2-8 Enemy Territory: QUAKE Wars™ 2-16 Halo® 2 2-16 datum uvedení na trh: TBD Halo® 3 Přímé propojení: 2-16 Operation Flashpoint: Dragon Rising Přímé propojení: 2-8 Turning Point:Fall of Liberty 2-8 Top Spin 3™ Přímé propojení: 2-4 Halo Wars™ Přímé propojení: 2-6 Sid Meier's Civilization: Revolution Přímé propojení: 2-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w1z1 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Určitě bych do toho šel taky :) Leaf nick: w1z1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 tak pro vsecky uz nam to slapalo suprove a slape i ted hrajem 1 v 1 testujem co se da :D a jinak ping super ani cukanecek na 15MB/s upload cca 2MB/s hodim sem navod jak bude casek ale ce to hlavne off branu firewall nebo nastavenou vyjimku potom pripojene jen max dve site a dulezite presmerovani portu v mem pripade sem si dal port 8645 na mem pc kde bezi leaf jinak pripojenej jsem routher do pc wifinou a pak kabel do xka 360 sitovej most vytvorenej do xka a v xku nastavena na pevno adresa napisu sem pak navod podrobnej a screens at to zvladnou i ty lamky :Ddikec Lubosovi za test snim jsem to rozjel tak tu mam malej seznam games co se da dnes jsem to sepsal urcite jich je vice je to jen mensina tech poslednich .) link na zavodni hry http://www.xbox360multiplayergames.com/racing/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games Race Driver: GRID™ Přímé propojení: 2-12 call of duty 4 MW Přímé propojení: 2/4 call of duty Modern Warfare® 2 : ???? nezjisten pocet Call of Duty®: World at War™ : Přímé propojení: 2-4 ARMY OF TWO™ : Přímé propojení: 2-4 BlackSite™ : Přímé propojení: 2-16 Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII : Přímé propojení: 2-16 Brütal Legend™ : Přímé propojení: 2-8 Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena : Přímé propojení: 2-12 Condemned 2 : Přímé propojení: 2-8 Crackdown™ : Přímé propojení pro více hráčů Halo® 3: ODST 2-16 Left 4 Dead™ 2-4 Monster Madness: Battle for Suburbia 2-16 Project Gotham Racing 4 2-8 Project Gotham Racing® 3 2-8 Quantum of Solace: The Game 2-12 Red Faction:® Guerrilla™ 2-16 Tenchu® Z Přímé propojení: 2-4 Unreal Tournament© 3 2-16 Tom Clancy's Splinter Cell® Conviction Přímé propojení: TBD Colin McRae: DiRT 2 2/8 Forza Motorsport™ 2/8 Forza Motorsport 2 ™ 2/8 MotoGP 07 Přímé propojení: 2-16 Race Pro Přímé propojení: 2-12 Borderlands 2/4 Two Worlds™ Přímé propojení: 2-8 Dark Sector™ 2-8 Enemy Territory: QUAKE Wars™ 2-16 Halo® 2 2-16 datum uvedení na trh: TBD Halo® 3 Přímé propojení: 2-16 Operation Flashpoint: Dragon Rising Přímé propojení: 2-8 Turning Point:Fall of Liberty 2-8 Top Spin 3™ Přímé propojení: 2-4 Halo Wars™ Přímé propojení: 2-6 Sid Meier's Civilization: Revolution Přímé propojení: 2-4 Pokud sepíšeš podrobný návod i se screenshotama, odměna tě nemine. Jinak, to se spojim jenom s mejma friends ?! To nejde, že vyhledam uživatele na celym světě, co přes tento program hrajou a připojim se na nějakej server, kde hraje třeba 6 lidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 čus lidi hej jestli mužu určitě du do toho nick bahrajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 čus chci se zeptat když se budu chtít připojit pomoci způsobu configuration D tady http://www.leafnetworks.net/xbox-config.html tak kde seřenu ten USB kabel jak vede od modemu do PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 rád bych věděl jestli to jede a kolik z vas uz hraje abych nad tim vubec zacal uvazovat:) každopádně není možne vytvořit nějaky program jako toto jen pro ceske uzivatele mezi cechy by to mohlo fungovat lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 To je uplne normalni USB kabel :) Podle toho jakou ma tvuj Router velikost USB ale bude mit asi normalni velikost takze si sezen kable co ma na obou koncich normalni zastrcku a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 on má ten výstup trochu jiný takže asi tento že http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007O0CR0A32WJ a bude to normálně fungovat jo když pripojím modem přes usb do PC a pak xko do PC přes ethernet kabel jo a ješte 1 otázka xko mužu připojit k PC přes tento kabel ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007O0DA0000Q7 . díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak mám taky BAN... Moje ID je: PaTaK_CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 není možné vytvořit server jen pro českou republiku a přes nějaky program se na ten server připojit?? takhle přece funguje tenhle program nebo se pletu. kdyby se nekdo nasel kdo by ten servr provozoval tak mu klidně budu posílat tu tech 100 kc mesicne co platim za live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Lidi. Moc jsem to nepochopil. Tohle je jakože program, kterej funguje jako hamachi? To znamená, že musím mít PC s internetem a zároveň ještě protojenej komp s xboxem? a pak to jede jakoby po síti místo po netu? Takže tam nehrozí žádnej ban nebo tak něco??? Chápu to správně, nebo jsem něco opoměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Lidi. Moc jsem to nepochopil. Tohle je jakože program, kterej funguje jako hamachi? To znamená, že musím mít PC s internetem a zároveň ještě protojenej komp s xboxem? a pak to jede jakoby po síti místo po netu? Takže tam nehrozí žádnej ban nebo tak něco??? Chápu to správně, nebo jsem něco opoměl? Jj:)...ale zatím my to nešlo ještě rozjed ale ve hře už ten server vidět šel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Já jsem s Lubossem hrál DiRT2 a super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 on má ten výstup trochu jiný takže asi tento že http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007O0CR0A32WJ a bude to normálně fungovat jo když pripojím modem přes usb do PC a pak xko do PC přes ethernet kabeljo a ješte 1 otázka xko mužu připojit k PC přes tento kabel ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007O0DA0000Q7 . díky za odpověd Prosím poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 No mě v pc běží celkem 3 sítě, takže to bude asi důvod proč mi to nejde grrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.